Marduk1 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, darkmatinee είπε Μέσα σε 8 μήνες έχει διαλύσει τόσο πολύ τις κρατικές υπηρεσίες, ο πορτοκαλή κλόουν, που είμαι σίγουρος ότι ψάχνουν το δολοφόνο μέσα από το Grok... Πολυ fox news βλεπεις μαζι με μπαιντενοπουλο...σοβαρεψου
konc Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 17 minutes ago, NiKoSmile said: Τον έπιασαν! Tyler Robinson, 22 ετών! Δείτε και τις πραγματικές φωτογραφίες του, πόσο δεν έχουν σχέση με τις βλακείες των ΑΙ
jimmy213 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Τι ηλίθιος κόσμος ρε φίλε. Ναι ρε, δεν ήξερε ολόκληρο FBI να μπει στο chatgpt, τα τζιμάνια του X περίμενε. Κι όλοι αυτοί, είναι οκ να κουβαλάνε όπλο.
NiKoSmile Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από NiKoSmile
makis269 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) τα drones που πετάνε από πάνω σε περιμετρική ακτίνα και βλέπουν μέχρι και σε ποιο δόντι έχεις σφράγισμα που ήταν ? χαμήλ μπαταρ μάλλον . το AI τους μάρανε για να βρουν τον δράστη . Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από makis269
corr8 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Τουλαχιστο πιασανε γρηγορα τον δραστη πριν ξεφυγει πολυ η ιστορια με διαφορες εικονες απο ΑΙ. Οχι τιποτα αλλο, θα παρασυρουν κανεναν αθωο που τυχαινει να μοιαζει με τις ΑΙ φωτογραφιες. Tyler Robinson λοιπον ο τρελος σκοπευτης που σκοτωσε εναν αλλο τρελο. Λυπηρο. 1
cpc464 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Τροφή για σκέψη, ο δολοφόνος λένε ότι έκανε την βολη με ένα mauser σε διαμέτρημα 30-06, το όπλο υποτίθεται το είχε μαζί του και κατα την διαφυγή και το έκρυψε σε ένα δέντρο τυλιγμένο σε μία πετσέτα, μιλάμε για ένα όπλο μεγαλύτερο απο ένα μέτρο που δεν λύνεται χωρίς εργαλεία, ο τύπος στην φωτογραφία δεν κουβαλάει κάτι τόσο ογκώδες και περπατάει άνετα, άρα κρατάω μικρό καλάθι. Οσο για τους βλάκες που κάνουν υποθέσεις με AI πίστεψαν και ότι οι σφαίρες είχαν συνθημα υπερ των τρανς,λυπάμαι που θα τους χαλάσω το αφήγημα αλλά TRN είναι μάρκα τούρκικων πυρομαχικών. 1 1 1
corr8 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 λεπτό πριν, cpc464 είπε Τροφή για σκέψη, ο δολοφόνος λένε ότι έκανε την βολη με ένα mauser σε διαμέτρημα 30-06, το όπλο υποτίθεται το είχε μαζί του και κατα την διαφυγή και το έκρυψε σε ένα δέντρο τυλιγμένο σε μία πετσέτα, μιλάμε για ένα όπλο μεγαλύτερο απο ένα μέτρο που δεν λύνεται χωρίς εργαλεία, ο τύπος στην φωτογραφία δεν κουβαλάει κάτι τόσο ογκώδες και περπατάει άνετα, άρα κρατάω μικρό καλάθι. Οσο για τους βλάκες που κάνουν υποθέσεις με AI πίστεψαν και ότι οι σφαίρες είχαν συνθημα υπερ των τρανς,λυπάμαι που θα τους χαλάσω το αφήγημα αλλά TRN είναι μάρκα τούρκικων πυρομαχικών. Εικαζουν οτι το οπλο το ειχε κρυμμενο πανω του μεσα απο τα ρουχα γιατι τον πετυχαν σε βιντεο που κουτσενει, το ενα ποδι δεν το λυγιζε και απο κει υποθετουν οτι το ειχε κατα μηκος του παντελονιου αλλα τον εμποδιζε να λυγιζει το γονατο ελευθερα. Θα δειξει. Μπορει και να μην ειναι αυτος ο δραστης.
cpc464 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Just now, corr8 said: Εικαζουν οτι το οπλο το ειχε κρυμμενο πανω του μεσα απο τα ρουχα γιατι τον πετυχαν σε βιντεο που κουτσενει Εγώ όμως στην φώτο μια χαρά το βλέπω το πόδι να λυγίζει και είναι άνετος, επίσης όταν πηδάει στο άλλο βίντεο παλι μια χαρα λυγίζουν τα πόδια του και πάλι δεν κατάει το τυφέκιο. 1
corr8 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, cpc464 είπε Εγώ όμως στην φώτο μια χαρά το βλέπω το πόδι να λυγίζει και είναι άνετος, επίσης όταν πηδάει στο άλλο βίντεο παλι μια χαρα λυγίζουν τα πόδια του και πάλι δεν κατάει το τυφέκιο. Το βιντεο ηταν απο καμερα πριν τον πυροβολισμο. Δεν ειχε παει ακομη στο κτιριο. Οταν ετρεχε απο την ταρατσα να πηδηξει κατω σιγουρα δεν το ειχε μεσα στα ρουχα του. Στα χερια ισως μαζι με το σακο? Να το ειχε δεμενο στο σακο καθετα? Δε ξερω. Δεν ειναι και πεντακαθαρο το βιντεο.
lbit Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) μπραβο ΙΝΣΜ, παλι βρηκες τροπο να ανεβασεις ενα "επικαιρο" click-bait σε ενα τεχνολογικο site. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από lbit
cumulus Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Αρε τσακάλια του ινσομνια Τύφλα να εχει το fbi mi6 ,μοσαντ κλπ Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από cumulus 1
cpc464 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 hour ago, corr8 said: Το βιντεο ηταν απο καμερα πριν τον πυροβολισμο. Δεν ειχε παει ακομη στο κτιριο. Οταν ετρεχε απο την ταρατσα να πηδηξει κατω σιγουρα δεν το ειχε μεσα στα ρουχα του. Στα χερια ισως μαζι με το σακο? Να το ειχε δεμενο στο σακο καθετα? Δε ξερω. Δεν ειναι και πεντακαθαρο το βιντεο. Μιλάμε για κάτι τουλάχιστον 1,066 μέτρα και 3 κιλά το λιγότερο,πάρε μια μετροταινία και δες πόσο είναι,δεν κολλάει η ιστορία.είμαι 1,89,αν έβαζα κάτι τέτοιο στο παντελόνι μου δεν θα μπορούσα να περπατήσω καθόλου, δεν τα λένε καλά. Παντως δεν θα τον βρούνε ποτέ τον δολοφόνο,έχει κρυφτεί πίσω απο την λίστα Epstein. 2 1
epicouros Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Παλι τα μελη του Isnomnia αποκάλυψαν την συνομωσία...ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!!11!!!!11 1 1
corr8 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 λεπτά πριν, cpc464 είπε Μιλάμε για κάτι τουλάχιστον 1,066 μέτρα και 3 κιλά το λιγότερο,πάρε μια μετροταινία και δες πόσο είναι,δεν κολλάει η ιστορία.είμαι 1,89,αν έβαζα κάτι τέτοιο στο παντελόνι μου δεν θα μπορούσα να περπατήσω καθόλου, δεν τα λένε καλά. Παντως δεν θα τον βρούνε ποτέ τον δολοφόνο,έχει κρυφτεί πίσω απο την λίστα Epstein. Εχω μια μεζουρα παρατημενη στο γραφειο μου, να σου πω τη φαση την πηρα την ξετυλιξα κοιτουσα να φτασω στο ενα μετρο, μετα θυμηθηκα οτι ειμαι 1.65 μιση μεριδα, σταματησα την μαζεψα και ειμαι τωρα σε σκεψεις 😁 Ενω τα βιντεακια που εχουμε δει απο πριν το φονικο και μετα το φονικο στην ταρατσα δειχνουν προς αυτο το προσωπο να ειναι ο σκοπευτης, δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με το οπλο ακριβως. Σε μια κοντινη φωτογραφια φαινεται να εχει κατι στη δεξια μερια του παντελονιου αλλα δεν πειθει πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα