adi32 Δημοσ. Κυριακή στις 07:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:39 μμ Γι αυτο υπαρχουν αυτοι απο το κρατος για να εφαρμοζουν το νομο Δε θα απαλλαγουν απο τις ευθυνες Αν ειναι να κανουν οι πολιτες τη δουλεια να μη τους πληρωνουμε 4
Nabuko Δημοσ. Κυριακή στις 07:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:55 μμ 15 λεπτά πριν, adi32 είπε Αν ειναι να κανουν οι πολιτες τη δουλεια να μη τους πληρωνουμε Οι πολίτες μπορούν να δρουν συνεργατικά και να βοηθούν στο έργο της αστυνομίας όπως γίνεται πχ στη Γερμανία. 4
basilis_k6 Δημοσ. Κυριακή στις 09:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:29 μμ 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Οι πολίτες μπορούν να δρουν συνεργατικά και να βοηθούν στο έργο της αστυνομίας όπως γίνεται πχ στη Γερμανία. Αν δω ποτε εργο απο την αστυνομια θα βοηθησω και εγω. Μέχρι τωρα κερδιζουν το βραβειο των χειρότερων δημοσιων υπαλλήλων αδιαλείπτως καθε χρονο. 10
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:21 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:21 πμ Στις 4/10/2025 στις 8:08 ΜΜ, vasilllis είπε Ξερεις τι γινεται σε δεκαδες αλλα κρατη? Πιθανών να υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς ( πχ Βουλγαρία ) αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει να κοιτάω προς τα κει και να κάνω μίζερα τον σταυρό μου. Σε διάφορα άλλα κράτη έχω δει την λύση πονάει χέρι, κόβει χέρι περισσότερο. Δηλαδή πήγες πχ 80 τότε το δίπλωμα αφαιρείται αυτόματα. Θα έλεγα ότι θα μπορούσε να αποτελεί λύση στην Ελλάδα αλλά με την έλλειψη ΜΜΜ τουλάχιστον οφείλεις σε κάποιον που πληρεί τα κριτήρια να οδηγήσει να το κάνει. Επίσης έχει δει και το να δίνεις κανονικά εξετάσεις μετά από μία ηλικία και έπειτα. Αν πάμε λίγο πίσω στους γιατρούς επίσης κάθε κράτος που σέβεται τον εαυτό του αφαιρεί ισοβίως την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που εσκεμμένα υπέγραψε κάτι ψευδές. Εδώ φυσικά οι γιατροί πιάνονται με φακελάκια και αν δεν ακουστεί στα κανάλια, συνεχίζουν την ζωή τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα. 11 ώρες πριν, kostasbm είπε αντί να ακινητοποιησουμε η διώξουμε το αυτοκίνητο κοιτάμε το νευρολόγο το παθολόγο τον οφθαλμίατρο αν φταίει... όλα τα ξαδέλφια μου εξωτερικό μόλις έγιναν τα πρώτα μικρογρατζουνισματα σε τρίτους τα αυτοκίνητα έφυγαν με τη μια όσο και να γκρίνιαζαν οι γονείς.... σημασία έχει εμείς τι κάνουμε για να προστατεύσουμε το γονέα και τρίτους Αν είναι να μην έχει ευθύνη ο γιατρός τότε να μην τον πληρώνουμε τσάμπα. Αν ο παππούς δεν θέλει το όχημα δεν το παίρνεις. Αν έχει όρεξη σε τρέχει και στα δικαστήρια. 11 ώρες πριν, Nabuko είπε Οι πολίτες μπορούν να δρουν συνεργατικά και να βοηθούν στο έργο της αστυνομίας όπως γίνεται πχ στη Γερμανία. Όπως περιέγραψα και εγώ παραπάνω και πήρα τα ...... ; 1
kostasbm Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 πμ 1 hour ago, manolis940 said: Αν είναι να μην έχει ευθύνη ο γιατρός τότε να μην τον πληρώνουμε τσάμπα. Αν ο παππούς δεν θέλει το όχημα δεν το παίρνεις. Αν έχει όρεξη σε τρέχει και στα δικαστήρια. Μανώλη μιλάμε για τους γονείς μας και τι κάνουμε εμείς πρώτα........ 1
adi32 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:35 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:35 πμ Πολλοι γεροι ειναι μονοι ή τα παιδια τους λειπουν μακρυα ή εχουν τσακωθει κλπ Το κρατος υπαρχει και για οταν δεν υπαρχουμε εμεις ή δεν μπορουμε Αν το κρατος που χρυσοπληρωνεις δε σε καλυπτει στην ασφαλεια σου, στην περιθαλψη σου, στη μορφωση σου, στη συνταξη σου, στην εργασια σου .......................................... και σου λενε κανε κουμαντο μονος σου τοτε δεν εχει νοημα 2
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:44 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:44 πμ 54 λεπτά πριν, kostasbm είπε Μανώλη μιλάμε για τους γονείς μας και τι κάνουμε εμείς πρώτα........ Δεν καταλαβαίνω και εγώ τόση ώρα μιλάμε για τους γονείς μας ή για τα δεκαπεντάχρονα παιδιά μας; Όπως και να χει. Εγώ προσπάθησα και δεν τα κατάφερα, φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος. Κατά τα λεγόμενα σου άλλος αδιαφορεί εντελώς άλλος δεν έχει καν παιδιά άλλοι έχουν παιδιά αλλά δεν οδήγησαν ποτέ και δεν μπορούν να καταλάβουν από οδήγηση άλλοι έχουν τσακωθεί με τα παιδιά τους όπως λέει ο adi32 Δεν θα έπρεπε οι μηχανισμοί της πολιτείας να λειτουργούν; Δεν θα έπρεπε οι γιατροί μέχρι και φυλάκιση να αντιμετωπίζουν για ένα τόσο σοβαρό παράπτωμα-έγκλημα(;) γιατί κακώς είπα μόνο για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ωραία η ατομική ευθύνη αλλά αν δεν υπάρχει πολιτική, πολιτειακή τότε καλύτερα να το γυρίσουμε στην αναρχία. 1 1
basilis_k6 Δημοσ. Τρίτη στις 05:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:24 μμ (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Σύμφωνα με τον ΚΟΚ, παράνομο είναι το να οδηγεί κανείς φορώντας χοντρά ρούχα, όπως για παράδειγμα μπουφάν, αφού μπορεί να δυσκολέψει την κίνησή του. Ενταξει υπαρχει και χειροτερο παρακατω Αναφορά σε κείμενο Πρόστιμο 100 ευρώ και 1 μήνα αφαίρεση διπλώματος. Οι αστυνομικοί κρίνουν κατα πόσο έχεις ή όχι ελευθερία κινήσεων. https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Odhgeis-me-mpoyfan-Kindyneyeis-me-prostimo-mexri-afairesh-diplwmatos_239024.asp Επεξ/σία Τρίτη στις 05:27 μμ από basilis_k6
adi32 Δημοσ. Τρίτη στις 07:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:26 μμ Γελαει ο κοσμος Εξω πεφτουν κορμια με χιλαδες παραβασεις το λεπτο και δε νοιαζεται κανεις και θα ελεγχουν τι ρουχα φοραει ο καθενας 1
smpt Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ Τα πράγματα είναι απλά. Το κράτος βγάζει μερικούς εντεταλμένους να κόψουν κλήσεις και να μαζέψει λεφτά. Αυξάνει τα πρόστιμα ώστε να μαζέψει περισσότερα. Αν βγάλουν περισσότερους τροχαίους και αρχίσουν να κόβουν κλήσεις παντού και για τα παντα (που είναι το σωστό), τότε θα έχουν άμεση αύξηση στις εισπράξεις για μερικές μέρες. Όμως, ο κόσμος θα το πάρει χαμπάρι και θα προσαρμοστεί. Οπότε, σε βάθος χρόνου, το κράτος θα χάσει. Έτσι, σε αφήνει να νομίζεις ότι δεν θα γίνει τίποτα (δεν θα σε πιάσουν) και έχει τα έσοδα που θέλει. Όσο για το αν ένας τραυματισμός ή θάνατος κοστίζει περισσότερο από τα πρόστιμα, αυτό ή δεν καταγράφεται (θάνατος) ή τα έξοδα σε βαριά ατυχήματα βγαίνουν από άλλο λογαριασμό και κανείς δεν τα υπολογίζει. 1
dtk-386 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:00 μμ Να ρωτήσω κάτι απλό και πρακτικό. Λένε ότι οι κάμερες αυτές μόνο καφέ δεν θα κάνουν. Δηλαδή θα ελέγχουν κόκκινο, όρια, ζώνες κινητά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Η στόχευση από τις υπάρχουσες κάμερες γίνεται από πίσω λόγω προσωπικών δεδομένων. Αυτές που θα στοχεύουν; Γιατί μόνο από εμπρός μπορείς να δεις αν φοράει ζώνη, έχει το κινητό στο χέρι κτλ. Δεν εμπίπτει η εμπρός στόχευση στα προσωπικά δεδομένα; Θα έχουν 2 σετ; Αλλά και πάλι.......
afentiko Δημοσ. Τετάρτη στις 02:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:08 μμ 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Να ρωτήσω κάτι απλό και πρακτικό. Λένε ότι οι κάμερες αυτές μόνο καφέ δεν θα κάνουν. Δηλαδή θα ελέγχουν κόκκινο, όρια, ζώνες κινητά και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Η στόχευση από τις υπάρχουσες κάμερες γίνεται από πίσω λόγω προσωπικών δεδομένων. Αυτές που θα στοχεύουν; Γιατί μόνο από εμπρός μπορείς να δεις αν φοράει ζώνη, έχει το κινητό στο χέρι κτλ. Δεν εμπίπτει η εμπρός στόχευση στα προσωπικά δεδομένα; Θα έχουν 2 σετ; Αλλά και πάλι....... Δε γνωρίζω το νομικό πλαίσιο αλλά πιστεύεις δε θα υπάρχει "παράθυρο" για να μπορούν να σε τραβάνε από μπροστά; Και αν δεν υπάρχει θα τα βρουνε άλλοι πιο ψαγμένοι από εμάς που είναι και η δουλειά τους.
basilis_k6 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:19 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, afentiko είπε Δε γνωρίζω το νομικό πλαίσιο αλλά πιστεύεις δε θα υπάρχει "παράθυρο" για να μπορούν να σε τραβάνε από μπροστά; Και αν δεν υπάρχει θα τα βρουνε άλλοι πιο ψαγμένοι από εμάς που είναι και η δουλειά τους. μια χαρα μπροστα χτυπανε και φαινονται ολα. 4.15 στο βιντεο (δεν μπορω να ξερω αν κανει λαθος ο δημιουργος και ΔΕΝ ειναι καμερες ταχυτητας αλλα φαινονται ιδιες με οσες μας εδειχναν τοσες μερες https://www.carandmotor.gr/nea/nea-rantar-saronoyn-ethniki-odo-poy-briskontai) και οι αλλες που μπαινουν στην αθηνα τραβανε απο πιο χαμηλα μαλλον αλλα ενω ειπαν οτι θα χτυπανε πισω μαλλον παπατζα ηταν, μπροστα θα χτυπανε και εκεινες. τωρα μενει να φτιαξει καποιος μια εφαρμογη με ολες τις καμερες να χτυπαει οταν πλησιαζεις. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:27 μμ από basilis_k6
dtk-386 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:46 μμ Θα μπουν στο Waze σίγουρα. Πάντα ON το Waze από εδώ και πέρα. 1
adi32 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ 40 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε στην αρχη νομιζα οτι ειναι αυτος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα