Black Demis Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ 4 hours ago, manolis940 said: Και αν σας βρίσει ή σας μουτζώσει κάποιος τι έγινε; καμία σχέση απλά να σε βρίζουν ανετα σε βγαζουν εκτός δρόμου ανετα μπορουν να σε χτυπήσουν ανετα μπορουν να κατεβούν να βγάλουν όπλο (όλα αυτά έχουν γίνει επανειλημμένα) 1
manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:47 μμ 1 ώρα πριν, Black Demis είπε καμία σχέση απλά να σε βρίζουν ανετα σε βγαζουν εκτός δρόμου ανετα μπορουν να σε χτυπήσουν ανετα μπορουν να κατεβούν να βγάλουν όπλο (όλα αυτά έχουν γίνει επανειλημμένα) Και προτείνεις να γίνω εγώ ο τρελός;
Black Demis Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, manolis940 said: Και προτείνεις να γίνω εγώ ο τρελός; οχι αλλα οσο δυνατόν γινεται να αποφεύγεις τους τρελους , οσο δεν ειχαμε περιορισμούς και ελέγχους μολις μου κόλλαγε καποιος και με μηχανη και με αυτοκίνητο (και τα δυο ειναι αρκετά δυνατά) απλά πάταγα γκάζι και έφευγα οσο δυνατόν μακριά και μετά συνέχιζα..... τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω Επεξ/σία χθες στις 12:06 πμ από Black Demis
manolis940 Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ 3 λεπτά πριν, Black Demis είπε οχι αλλα οσο δυνατόν γινεται να αποφεύγεις τους τρελους , οσο δεν ειχαμε περιορισμούς και ελέγχους μολις μου κόλλαγε καποιος και με μηχανη και με αυτοκίνητο (και τα δυο ειναι αρκετά δυνατά) απλά πάταγα γκάζι και έφευγα οσο δυνατόν μακριά και μετά συνέχιζα..... τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω Αυτό που λες είναι επικύνδινο. Πάω εξ αρχής με την ταχύτητα την οποία μπορώ να προλάβω κάθε κίνδυνο. Αν δω μέσα στην πόλη κάποιον για παράδειγμα να μου κολλάει από πίσω και πάω με 30 θα πατήσω 60 με ότι αυτό συνεπάγεται στο χρόνο αντίδρασης μου αν μου πεταχτεί ένα παιδί στον δρόμο; 3
Black Demis Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ 3 minutes ago, manolis940 said: Αυτό που λες είναι επικύνδινο. Πάω εξ αρχής με την ταχύτητα την οποία μπορώ να προλάβω κάθε κίνδυνο. Αν δω μέσα στην πόλη κάποιον για παράδειγμα να μου κολλάει από πίσω και πάω με 30 θα πατήσω 60 με ότι αυτό συνεπάγεται στο χρόνο αντίδρασης μου αν μου πεταχτεί ένα παιδί στον δρόμο; θα σου πω μια κατάσταση *(συχνή) παω επαρχιακό με οριο 70 εγω παω παραπάνω 80 90 (δλδ ηρη παράνομος( ερχεται απο πίσω όχημα και κολλάει στα 10 εκατοστά ανάβει φώτα κορνάρει. και πάμε ετσι για χιλομετρα σερη..... κιχ να γίνει σκοτωθήκαμε η παω με μηχανη ο αλλος απο πίσω κολλάει βρισκει ευκαιρια κάνει προσπεραση στην μισή λωρίδα που έχει και επίτηδες πάει να σε βγαλει από δρομο (αν δεν πάταγα φρένο θα ήμουν εκτός δρόμου πηθανον νεκρός.....) χίλιες φορές να ανοίξω 200 για 1 λεπτό να φύγω απο τον τρελό και μετα να συνεχιζω με την ταχυτητα που οριζει ο δρομος παρά να πε σκοτώσει επί τόπου 1
salss Δημοσ. χθες στις 12:50 πμ Δημοσ. χθες στις 12:50 πμ (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Black Demis είπε θα σου πω μια κατάσταση *(συχνή) παω επαρχιακό με οριο 70 εγω παω παραπάνω 80 90 (δλδ ηρη παράνομος( ερχεται απο πίσω όχημα και κολλάει στα 10 εκατοστά ανάβει φώτα κορνάρει. και πάμε ετσι για χιλομετρα σερη..... κιχ να γίνει σκοτωθήκαμε η παω με μηχανη ο αλλος απο πίσω κολλάει βρισκει ευκαιρια κάνει προσπεραση στην μισή λωρίδα που έχει και επίτηδες πάει να σε βγαλει από δρομο (αν δεν πάταγα φρένο θα ήμουν εκτός δρόμου πηθανον νεκρός.....) χίλιες φορές να ανοίξω 200 για 1 λεπτό να φύγω απο τον τρελό και μετα να συνεχιζω με την ταχυτητα που οριζει ο δρομος παρά να πε σκοτώσει επί τόπου Εφόσον σου κολλάει κάποιος στον επαρχιακό απο πισω (συνήθως λοκάλια), κοψε ελάχιστα και κάνε λίγο δεξιά στη λωρίδα σου για να σε περάσει για να μην έχετε δυσαρεστα επεισόδια. Το να καβαλας το γκάζι και να πηγαίνετε φιλέρ bump to bump δείχνει κάποιου είδους κομπλεξισμό παρά χρήση για ενεργητική ασφάλεια 🙄 Επεξ/σία χθες στις 12:51 πμ από salss 4
Black Demis Δημοσ. χθες στις 01:08 πμ Δημοσ. χθες στις 01:08 πμ 12 minutes ago, salss said: Εφόσον σου κολλάει κάποιος στον επαρχιακό απο πισω (συνήθως λοκάλια), κοψε ελάχιστα και κάνε λίγο δεξιά στη λωρίδα σου για να σε περάσει για να μην έχετε δυσαρεστα επεισόδια. Το να καβαλας το γκάζι και να πηγαίνετε φιλέρ bump to bump δείχνει κάποιου είδους κομπλεξισμό παρά χρήση για ενεργητική ασφάλεια 🙄 προφανώς όποτε μπορώ το κάνω πολλές φορές όμως δεν έχει τέτοιο μέρος για χιλομετρα και αυτός παει πίσω σου και κορνάρει και βρίζει εγώ προσωπικά στην ελλαδα σκέφτομαι σοβαρα να οπλοφορήσω όταν οδηγώ καθώς αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα στον δρομο ειδικά τελευταίο ένα χρόνω και κατι δινει την αίσθηση οτι πάω στον πόλεμο πρόσφατη περίπτωση (το είδατε και στης ειδήσεις) έναν μηχανόβιο στην θεσσαλονικη βραδύ επίτηδες πετάξαν από τον δρομο (σκοτώθηκε) επειδη κάτι δεν άρεσε σε έναν τυπα με τζιπακι ετσι το να αποφύγεις έναν τρελό και δολοφόνο ειναι πολύ σημαντικό με κάθε τρόπο και όταν δεν γινεται και σου κλείσει τον δρομο όταν τσαντιστεί πολύ θα πρέπει να μπορει να αμυνθεις να μην σε κλαίνε 1
salss Δημοσ. χθες στις 09:00 πμ Δημοσ. χθες στις 09:00 πμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Black Demis είπε προφανώς όποτε μπορώ το κάνω πολλές φορές όμως δεν έχει τέτοιο μέρος για χιλομετρα και αυτός παει πίσω σου και κορνάρει και βρίζει εγώ προσωπικά στην ελλαδα σκέφτομαι σοβαρα να οπλοφορήσω όταν οδηγώ καθώς αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα στον δρομο ειδικά τελευταίο ένα χρόνω και κατι δινει την αίσθηση οτι πάω στον πόλεμο πρόσφατη περίπτωση (το είδατε και στης ειδήσεις) έναν μηχανόβιο στην θεσσαλονικη βραδύ επίτηδες πετάξαν από τον δρομο (σκοτώθηκε) επειδη κάτι δεν άρεσε σε έναν τυπα με τζιπακι ετσι το να αποφύγεις έναν τρελό και δολοφόνο ειναι πολύ σημαντικό με κάθε τρόπο και όταν δεν γινεται και σου κλείσει τον δρομο όταν τσαντιστεί πολύ θα πρέπει να μπορει να αμυνθεις να μην σε κλαίνε Μάλιστα. Στην Αθήνα όσοι οδηγουμε στον Κηφισο καθημερινά δηλαδή πρέπει να εχουμε και απο ενα μπαζουκα στο αυτοκίνητο ή ενα uzi στο μηχανακι με τη λογική αυτή. Για τα σιδερικα και λοιπά φαιδρα που αναφερεις πάντα θα υπάρχει κάποιος που κουβαλάει μεγαλύτερο από σένα. 🙄 Λαρωσε και οδηγα αμυντικά καθώς του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Γενικά άλλαξε τρόπο σκέψης οταν είσαι στο δρόμο γιατί δε σε οδηγεί πουθενά αυτή η μεναλιτέ 🙄 Επεξ/σία χθες στις 09:01 πμ από salss 3
tzotzo Δημοσ. χθες στις 10:46 πμ Δημοσ. χθες στις 10:46 πμ 9 hours ago, Black Demis said: προφανώς όποτε μπορώ το κάνω πολλές φορές όμως δεν έχει τέτοιο μέρος για χιλομετρα και αυτός παει πίσω σου και κορνάρει και βρίζει εγώ προσωπικά στην ελλαδα σκέφτομαι σοβαρα να οπλοφορήσω όταν οδηγώ καθώς αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα στον δρομο ειδικά τελευταίο ένα χρόνω και κατι δινει την αίσθηση οτι πάω στον πόλεμο πρόσφατη περίπτωση (το είδατε και στης ειδήσεις) έναν μηχανόβιο στην θεσσαλονικη βραδύ επίτηδες πετάξαν από τον δρομο (σκοτώθηκε) επειδη κάτι δεν άρεσε σε έναν τυπα με τζιπακι ετσι το να αποφύγεις έναν τρελό και δολοφόνο ειναι πολύ σημαντικό με κάθε τρόπο και όταν δεν γινεται και σου κλείσει τον δρομο όταν τσαντιστεί πολύ θα πρέπει να μπορει να αμυνθεις να μην σε κλαίνε Έτσι όπως γράφεις αν τα κάνεις και στον δρόμο, καλό θα ήταν να παρατήσεις το μηχανάκι γιατί θα βρεις μπελά εσύ ή κάποιος άλλος. Και απ' ότι καταλαβαίνω χωρίς να υπάρχει και κάναμε σοβαρός λόγος.
Black Demis Δημοσ. χθες στις 12:08 μμ Δημοσ. χθες στις 12:08 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, tzotzo said: Έτσι όπως γράφεις αν τα κάνεις και στον δρόμο, καλό θα ήταν να παρατήσεις το μηχανάκι γιατί θα βρεις μπελά εσύ ή κάποιος άλλος. Και απ' ότι καταλαβαίνω χωρίς να υπάρχει και κάναμε σοβαρός λόγος. Δλδ σοβαρός λόγος δεν είναι να πάει να σε σκοτώσει ο άλλος σκόπιμα ? Μάλιστα 3 hours ago, salss said: Μάλιστα. Στην Αθήνα όσοι οδηγουμε στον Κηφισο καθημερινά δηλαδή πρέπει να εχουμε και απο ενα μπαζουκα στο αυτοκίνητο ή ενα uzi στο μηχανακι με τη λογική αυτή. Για τα σιδερικα και λοιπά φαιδρα που αναφερεις πάντα θα υπάρχει κάποιος που κουβαλάει μεγαλύτερο από σένα. 🙄 Λαρωσε και οδηγα αμυντικά καθώς του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Γενικά άλλαξε τρόπο σκέψης οταν είσαι στο δρόμο γιατί δε σε οδηγεί πουθενά αυτή η μεναλιτέ 🙄 Όταν λες τρόπο σκέψης ? Όταν ο άλλος πάει σκόπιμα να σε σκοτώσει η σε βγάλει από τον δρόμο να του πω έλα καντο η ζωή μου είναι δικιά σου ? Υγ στην Αθήνα όσες φορές ήρθα στον κυφισο το πολύ κάνα βρισίδι να ακούσεις καμία κορνα κλπ δλδ στα @@ μας, το θεμα είναι σε κάποιον επαρχιακό κάπου χωρίς κόσμο όταν δεν υπάρχουν μάρτυρες κάνουν ότι χειρότερο φαντάζεσαι Επεξ/σία χθες στις 12:11 μμ από Black Demis
tzotzo Δημοσ. χθες στις 12:11 μμ Δημοσ. χθες στις 12:11 μμ 1 minute ago, Black Demis said: Δλδ σοβαρός λόγος δεν είναι να πάει να σε σκοτώσει ο άλλος σκόπιμα ? Μάλιστα Αν τον αφήσεις να περάσει δεν θα σε σκοτώσει κανένας . Αν πας με 200 για να του ξεφύγει δεν θα αποδείξεις τίποτα σε κανέναν και μπορεί και να φας το κεφάλι σου
Black Demis Δημοσ. χθες στις 12:41 μμ Δημοσ. χθες στις 12:41 μμ 24 minutes ago, tzotzo said: Αν τον αφήσεις να περάσει δεν θα σε σκοτώσει κανένας . Αν πας με 200 για να του ξεφύγει δεν θα αποδείξεις τίποτα σε κανέναν και μπορεί και να φας το κεφάλι σου Πως θα τον αφήσω ? Πολλές φορές δεν υπάρχει χώρος και πρπει να ταξιδέψεις κάποια χιλομετρα. Και πόσες φορές (8 στους 10) σε κολλάνε από πίσω κάνει άκρη μόλις βρεις ευκαιρία και σε περνάνε, κωβουν και απλά πάνε ποιο αργά και από πριν μόνο και μόνο για να μην έχουν εσένα μπροστά, πόσες φορές πήγαινα 90, έρχονται από πίσω φώτα κλπ κάνεις άκρη σε περνάει και κάθετε με 80 και τέλος, και αν πας να τον περάσεις σε κλείνει για να μην τον περάσεις. Παλιά ήταν σπάνια αυτά τα φενωμενα, τωρα τελευταία 2 χρόνια ίσος λίγο λολιγοτερα είναι κάθε μέρα. Χθες, γυρνάω από την δουλειά με αυτοκινιτο (επαρχιακός ) πάει ένα αυτοκινιτο με 70, τον περνάω κανονικά νόμιμα με φλας όπου ήταν μάλιστα νομμημα, με κοινηγουσε για 10 χιλομετρα μεχει που φτάσαμε στο φανάρι μπαίνει μπροστά κλείνει διαγώνια τον δρόμο βγαίνει από αυτοκινιτο και ούρλιαζε, και ξέρεις ποιος είμαι και με περνάς ? Και θα σε θάψω και όλα τα ωραία. Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι αυτός ήταν "τζουφιος" η αλλιος μόνο λόγια. Άλλοι δεν θα είναι, και για αυτό αποφεύγεις αυτά με κάθε δυνατό τρόπο
Nabuko Δημοσ. χθες στις 12:48 μμ Δημοσ. χθες στις 12:48 μμ 5 λεπτά πριν, Black Demis είπε και ξέρεις ποιος είμαι και με περνάς Θυμήθηκα αυτό – Συγγνώμη να περάσω λίγο… – Τι σπρώχνεις, ρε; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;! – Ποιος μπορεί να είσαι, ρε φιλέ, 7 το πρωί, στο λεωφορείο…; Επίσης μπορούσες να τον ρωτήσεις "εσύ ξέρεις ποιος είμαι εγώ που σε πέρασα?" 6
Black Demis Δημοσ. χθες στις 01:15 μμ Δημοσ. χθες στις 01:15 μμ 26 minutes ago, Nabuko said: Θυμήθηκα αυτό – Συγγνώμη να περάσω λίγο… – Τι σπρώχνεις, ρε; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;! – Ποιος μπορεί να είσαι, ρε φιλέ, 7 το πρωί, στο λεωφορείο…; Επίσης μπορούσες να τον ρωτήσεις "εσύ ξέρεις ποιος είμαι εγώ που σε πέρασα?" 🤣 Αν ήταν άλλες εποχές άνετα θα τρολλ άρα τον κάθε βλακα που κάνει τέτοια καθος σχεδόν όλοι ήταν απλά αέρας, πλέον δεν ρισκάρεις ο κόσμος έχει σαλτάρει τελευταία 2 χρόνια και έγινε επικίνδυνος 1
Black Flag Δημοσ. χθες στις 01:34 μμ Δημοσ. χθες στις 01:34 μμ Άμα μηχανόβιος μου χωθεί από δεξιά και περάσω από πάνω του γιατί κάνει ελιγμό, θα φταίω; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα