Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, adi32 είπε

Συμβατικα αυτοκινητα τυχαιες ωρες σε τυχαιους δρομους (ακομα και στενακια μεσανυχτα) που θα μοιραζουν κλησεις και ποντους αφαιρεσης διπλωματων 

Και να προωθηθεί αυτό μέσα από κανάλια, εφημερίδες και σάητ. Πολλοί θα συμμορφωθούν απ' τον φόβο και μόνο ότι ο δίπλα, ο πίσω, ο μπροστά μπορεί να είναι τροχαίος και ανά πάσα στιγμή μπορεί να φάνε κλήση.

Βέβαια με την καχυποψία του Έλληνα μπορεί να σε κοιτάνε κι εσένα περίεργα κάποιοι στο φανάρι

• Like 3
  • Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δε λύνεται σε 10 μέρες το πρόβλημα.

Παραβάσεις από μικρές έως μεγάλες γίνονται σχεδόν σε κάθε δρόμο, κάθε λεπτό.

Ούτε κάμερες μπορούν να υπάρχουν σε κάθε στενό, ούτε τροχαία.

Κάθε μέρα παίζει να γίνονται δεκάδες χιλιάδες παραβάσεις. Το να βεβαιωθούν και 1.000 κάθε μέρα, δε λέει κάτι.

Άντε να πιάνουν τα κόκκινα, τις αναστροφές και κάποιους που τρέχουν υπερβολικά σε κάποια φανάρια.

αν σου πει ο ξαδερφος σου οτι ημουν σε ενα στενο στο Μενιδι στις 2 τη νυχτα και με πιασανε γιατι πηγαινα αναποδα θα κανεις παρανομια ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεμονωμένο περιστατικό θα ήταν αυτό που λες.

Σκέψου όμως ότι περιγράφεις σκηνικό σε «εξοχή» ξημερώματα.

Πες μου τι γίνεται σε δρόμους με πολλή κίνηση σε ώρες αιχμής. Πόσους θα πιάσουν; Έναν; Δύο; Οι υπόλοιποι απλά θα περάσουν με κινητό στο αυτί, χωρίς ζώνη, χωρίς κράνος και γεια σας.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.

Στο Μενίδι μπορεί να μην το κάνω.

Στο κέντρο της Αθήνας, στην Κηφισίας κ.λπ. ποιος θα με σταματήσει;

Σκέψου μόνο αυτούς που διπλοπαρκάρουν για καφέ, τους άλλους που πατάνε διπλή διαχωριστική επειδή δε χωράνε λόγω των πρώτων, μηχανάκια που κινούνται παράλληλα και από δεξιά. Ποιος θα πιάσει  έστω το 1% αυτών;

Δημοσ.

Οσους πιασουν, αυτα ετσι κι αλλιως δεν ειναι σημαντικα στο κεντρο της Αθηνας πχ ενα παρκαρισμα 

Το θεμα ειναι να υπαρχει ο διαρκης φοβος οτι πισω σου μπορει να ειναι αστυνομια 

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, adi32 είπε

Οσους πιασουν, αυτα ετσι κι αλλιως δεν ειναι σημαντικα στο κεντρο της Αθηνας πχ ενα παρκαρισμα 

Υπήρχε η ομάδα Πήγασος και την κατήργησαν γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι ταρίφες

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ <<ΠΗΓΑΣΟΣ>> ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ!!

Έκοψαν τα φτερά του <<Πήγασου>>

• Haha 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Υπήρχε η ομάδα Πήγασος και την κατήργησαν γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι ταρίφες

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ <<ΠΗΓΑΣΟΣ>> ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ!!

Έκοψαν τα φτερά του <<Πήγασου>>

Εμμεση ομολογια για τις παρανομιες δηλαδη απο τους ταριφες. Καλα οχι οτι ηταν και απαραιτητη, καθημερινα τους καμαρωνουμε.

• Like 6
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, adi32 said:

Εγώ συμφωνώ μαζί σου, αυτός είναι ο τρόπος. Αν ξέρεις ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου, δε θα παρανομήσεις.

Για να επιστρέψω και στο θέμα όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να αυστηροποιηθούν τα πρόστιμα. 

Έβλεπα τις προάλλες Τατιάνα (ναι, είμαι μαζόχας μερικές φορές). Είχαν συζήτηση για τον νέο ΚΟΚ. Προσπαθούσε η Τατιάνα να μας πείσει ότι πριν τον νέο ΚΟΚ θα έπιανε τιμόνι ελαφρώς πιωμένη, ενώ τώρα όχι. Κυριολεκτικά κατακεραύνωναν όλοι στο στούντιο όποιον εξέφραζε αντίθετη άποψη.

Μας λενε δηλαδή ότι υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που θα πει “ε 200€ Κλάιν μάιν ας τα δώσω αλλά τώρα που έγιναν 350€, όχι δεν ξαναπιάνω τιμόνι ενώ έχω πιει”.

Εγώ φοβάμαι ότι δε θα αλλάξει τίποτα ουσιαστικό στους ελέγχους και απλά έβαλαν τα αυξημένα πρόστιμα ως υποτιθέμενο φόβητρο, το οποίο όμως δε θα λειτουργήσει όπως αναμένουν, για τον πολύ απλό λόγο που εξήγησα και παραπάνω.

Επεξ/σία από GodzillaCover
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Εγώ συμφωνώ μαζί σου, αυτός είναι ο τρόπος. Αν ξέρεις ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου, δε θα παρανομήσεις.

Για να επιστρέψω και στο θέμα όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να αυστηροποιηθούν τα πρόστιμα. 

Έβλεπα τις προάλλες Τατιάνα (ναι, είμαι μαζόχας μερικές φορές). Είχαν συζήτηση για τον νέο ΚΟΚ. Προσπαθούσε η Τατιάνα να μας πείσει ότι πριν τον νέο ΚΟΚ θα έπιανε τιμόνι ελαφρώς πιωμένη, ενώ τώρα όχι. Κυριολεκτικά κατακεραύνωναν όλοι στο στούντιο όποιον εξέφραζε αντίθετη άποψη.

Μας λενε δηλαδή ότι υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που θα πει “ε 200€ Κλάιν μάιν ας τα δώσω αλλά τώρα που έγιναν 350€, όχι δεν ξαναπιάνω τιμόνι ενώ έχω πιει”.

Εγώ φοβάμαι ότι δε θα αλλάξει τίποτα ουσιαστικό στους ελέγχους και απλά έβαλαν τα αυξημένα πρόστιμα ως υποτιθέμενο φόβητρο, το οποίο όμως δε θα λειτουργήσει όπως αναμένουν, για τον πολύ απλό λόγο που εξήγησα και παραπάνω.

Φυσικα και δε θα λειτουργησει 

Το μονο που θα γινει ειναι να πεσουν καποια χοντρα προστιμα εκει που εχει μπλοκα και παντου αλλου να γινεται παλι ο χαμος χωρις κανενα ελεγχο

Ακομα και καμερες να βαλουν αυτες για να μπουν παντου ειναι αδυνατο και σε λιγο καιρο θα τις καταστρεψουν 

Το μονο "κερδος" θα ειναι οι μιζες για την προμηθεια τους

Επεξ/σία από adi32
  • Like 3
Δημοσ.

Πριν λίγο παππούς με κινητό στο αυτί ερχόταν στο αντίθετο ρεύμα. 

Ποιος να φοβηθεί τι χωρίς αστυνόμευση 

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Γίνεται να υπάρχει επαρκής αστυνόμευση;

Πες ότι τον παππού τον πετύχαιναν (άραγε σε όλη τη διαδρομή θα υπήρχε κάποιος από πίσω του να περιμένει πότε θα κάνει τη βλακεία;).

Στον παρακάτω δρόμο που κάποιος άλλος θα έκανε κάτι άλλο να υπήρχε κι εκεί τροχαία;

Και παραδίπλα; Και πιο πάνω;

• Like 1
Δημοσ.

το καλυτερο ειναι βιντεο και φωτο απο πολιτες σε ειδικη υπηρεσια της τροχαιας οπου θα βλεπει και θα στελνει ραβασακια.

δε μπορει σε μονοδρομο κοντα στο λουκουλο να ειναι παρκαρισμενα 15/30 αυτοκινητα αναποδα,για τετοιο ποσοστο παραβατικοτητας μιλαμε...

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πες ότι τον παππού τον πετύχαιναν (άραγε σε όλη τη διαδρομή θα υπήρχε κάποιος από πίσω του να περιμένει πότε θα κάνει τη βλακεία;).

Το κάνει γιατί ξέρει ότι κανείς δε θα τον δει. 

Αν φοβόταν ότι εγώ μπορεί να είμαι μυστικός δε θα το έκανε. 

200 τέτοιες παραβάσεις να μαθευτουν τέλος. 

Και για απλά πχ φλας, μη παραχώρηση προτεραιότητας κλπ να έρχεται μια προειδοποίηση στο κινητό χωρίς καν πρόστιμο. 

Τη δεύτερη πρόστιμο την τρίτη διπλό κλπ και μετά πάμε σε αφαίρεση διπλώματος και ξανά εξετάσεις αυστηρές 

Δημοσ.

Αυτο που με ανησυχει περισσότερο είναι η παραβίαση του ορίου ταχύτητας. Τι σημαίνει για αρχή. Παραβίαση είναι τα +2 παραβίαση ειναι και τα +60. Δεν είναι λογικό να αντιμετοπίζονται το ίδιο. 

Να μην μιλήσω για τα γελοια όρια στην εθνική οδό. Απο 100 πάει 120 μπορεί 130 μετά ξαφνικά 90 και πάει λέγοντας σε δρόμους με 2 ή και 3 λωριδες ανα κατεύθυνση και τσιμεντενιο διαχωριστικό στην μέση + περιφραξη. Πιο πιθανο είναι να γίνει ατυχημα με αυτό το άγχος που θα αλλάζει αψυχολόγητα το όριο.

Ποιο το νόημα να πωλούνται αυτοκίνητα που έχουν τελικές 200 ++. Ας βάλουν κόφτες σε όλα τα αυτοκίνητα να τελειώνει το αστείο αν τους νοιάζει τόσο πολύ η ασφάλεια μας. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...