logokrimenos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μετακόμισε η κοπέλα μου πρόσφατα στο σπίτι μου κσι μαζί της έφερε και τον γάτο. Ο τύπος έχει φάει σκάλωμα με τον καναπέ μου (υφασμάτινος) και έχει αρχίσει να κάνει καλή ζημιά με τα νύχια του. Θα σας προλάβω λέγοντας οτι έχουμε πάρει ό,τι αρχηδιά για ξύσιμο υπάρχει, απλά του αρέσει ο καναπές και το κρεβάτι που είναι και αυτό υφασμάτινο. Για αρχή υπάρχει κάποια λύση για να μην πηγαίνει καθόλου? Κάποιο αποθητικό σπρέι που να κάνει δουλειά? Κάποιο κάλυμμα ίσως που να έχετε χρησιμοποιήσει απο κανα τέμου κλπ? Σκέφτομαι να πάρω ρυχτάρι ή κάλυμμα, απλά επειδή είναι γωνιακός με μαξιλάρι τύπου L δεν βρίσκω κάτι που να ταιριάζει τζαστ. Πλιζ δώστε καμια βοήθεια, ιδέα για να γλιτώσω τον καναπε
christakos07 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Δε θέλω να σε πληγώσω, αλλά δε θα γλιτώσεις τον καναπέ. Βρες ένα κάλυμμα από temu που να ταιριάζει κάπως και από πάνω ρίξε και ένα ριχτάρι, ιδιαίτερα σε σημεία που δεν πιάνει καλά το κάλυμμα. Τον καναπέ θα πρέπει να τον συνηθίσεις με τις νέες καλλιτεχνικές πινελιές. ΥΓ. Αν είναι συνεργάσιμος μπορείτε να του κόψετε τα νύχια. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από christakos07 1
phanispal Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Το γατί πρέπει να πάρει πόδι. Και τώρα που θα πέσουν να με φάνε οι ντεμέκ φιλόζωοι, θέλετε να βάλετε κάτι για όταν λείπετε ή όταν κάθεστε κι εσείς πάνω; Για την πρώτη περίπτωση υπάρχουν κάτι απωθητικά με πλαστικά καρφάκια στο Jumbo. 3 1
micos000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες "Λένε", ότι οι γάτες απεχθάνονται τη μυρωδιά του λεμονιού και σιχαίνονται να πατάνε πάνω σε αλουμινόχαρτο. Τώρα, πως θα τα συνδυάσεις αυτά, το αφήνω στην ευχέρεια σου. 42 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Σκέφτομαι να πάρω ρυχτάρι ή κάλυμμα, απλά επειδή είναι γωνιακός με μαξιλάρι τύπου L δεν βρίσκω κάτι που να ταιριάζει τζαστ. Just δεν έχει αλλά κι εγώ που έχω μαξιλάρι τύπου L πήρα ένα κάλυμμα από temu στο μέγεθος που θέλω και το προσάρμοσα "κάπως"
kax54638 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Εχει στο shein κάτι καλύμματα καναπέ που μπαίνουν σε κάθε μαξιλάρι χωριστά σαν σεντόνι με λάστιχο και διαφημίζονται πως δεν σκίζονται από τα κατοικίδια. Έχει και για L shaped μαξιλάρια. Δεν τα έχω δοκιμάσει απλά τα έχω δει.
milos_ Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Αυτό 43 λεπτά πριν, phanispal είπε Το γατί πρέπει να πάρει πόδι. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από milos_ 3 1
micos000 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Το γατί πρέπει να πάρει πόδι. Σε καμία περίπτωση. Απλά θα ζητάς από την κοπέλα να σου δίνει λεφτά για τις ζημιές του γάτου και να δεις το ζωντανό θα βρει άμεσα νέο σπίτι ζωρίς να γίνεις ο ίδιο κακός. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από micos000 1
keleystis Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Με τις δικές μου γάτες έχω κάνει το εξής : έχω πάρει ένα σκαμπώ που τις αφήνω να κάνουν εκεί τα νύχια τους χωρίς να φωνάζω και όποτε τα βλέπω πάνω στον καναπέ τους φωνάζω και τα διώχνω. Επίσης εννοείται οτι στον καναπέ έχω βάλει καταλύματα και σε μια γωνία που την έχουν φάει περισσότερο έχω βάλει μια χοντρή πετσέτα κάτω απο το κάλυμμα. 2
haris_216 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Έχοντας βρεθεί και με σκύλο αλλά και...4 γατιά σε κάποια φάση (διαμέρισμα. Μεγάλο μεν αλλά...διαμέρισμα) θα σου πω ότι (σε εμάς τουλάχιστον) δεν δούλεψε τίποτα το απωθητικό. Σπρέι, υπερηχοι ή ότι άλλο ακούσαμε/δοκιμάσαμε. Με τον σκύλο ίσως τα πράγματα ήταν λίγο πιο εύκολα. Η γάτα όμως θα κάνει αυτό που θέλει. Και αν νομίζεις ότι πέτυχες να εκπαιδεύσεις τον γάτο να μην κάνει κάποια πράγματα σου έχω νέα. Έχει μάθει τι δεν πρέπει να κάνει ή που να μην πηγαίνει και τα κάνει όλα όταν λείπεις (έχω στήσει κάμερα και το έχω επιβεβαιώσει. Δεν λέω να μην κάνεις τις προσπάθειες σου. Απλά θα ηρεμήσει το μυαλό σου όταν αποδεχτείς ότι θα έχεις "απώλειες". Αν δε κάποια στιγμή καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια/αγάπη σου ίσως δεις τις ζημιές ως κάτι λίγο σε σχέση με τα θετικά που θα σου δώσει Εύχομαι ότι καλύτερο για την συγκατοίκηση ΥΓ. Τα ρολά που μαζεύουν τις τρίχες από τα ρούχα θα γίνουν ο καλύτερος φίλος από δω και μπρος. Γιατί, με εξαίρεση να είναι ο γάτος εκείνη η ατριχη αιγυπτιακή, οι τρίχες θα είναι παντού και πάντα. Όσο και αν τον βουρτσιζεις ή καθαρίζεις Το σπίτι Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από haris_216
christakos07 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Κάποιοι από εδώ μέσα πρέπει να πάρουν πόδι και να πάνε να βρούνε τον Παντέλο. Μαζί με τις προεκτάσεις τους😁
XSpectre1 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 ώρες πριν, logokrimenos είπε Μετακόμισε η κοπέλα μου πρόσφατα στο σπίτι μου κσι μαζί της έφερε και τον γάτο. Ο τύπος έχει φάει σκάλωμα με τον καναπέ μου (υφασμάτινος) και έχει αρχίσει να κάνει καλή ζημιά με τα νύχια του. Θα σας προλάβω λέγοντας οτι έχουμε πάρει ό,τι αρχηδιά για ξύσιμο υπάρχει, απλά του αρέσει ο καναπές και το κρεβάτι που είναι και αυτό υφασμάτινο. Για αρχή υπάρχει κάποια λύση για να μην πηγαίνει καθόλου? Κάποιο αποθητικό σπρέι που να κάνει δουλειά? Κάποιο κάλυμμα ίσως που να έχετε χρησιμοποιήσει απο κανα τέμου κλπ? Σκέφτομαι να πάρω ρυχτάρι ή κάλυμμα, απλά επειδή είναι γωνιακός με μαξιλάρι τύπου L δεν βρίσκω κάτι που να ταιριάζει τζαστ. Πλιζ δώστε καμια βοήθεια, ιδέα για να γλιτώσω τον καναπε Η μόνη εφικτή λύση είναι να τού κόψεις τα νύχια. Και πάλι θα πάει στο καναπέ αλλά δεν θα κάνει ζημιά ( προσωπικά για αυτό το λόγο έχω πάρει δερμάτινο καναπέ και εκεί δεν έρχεται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα