Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, micos000 είπε

Για εξηγήσου. Τι πρόβλημα έχεις με το coapp; Σου βγάζει σφάλμα και δεν κατεβαίνει; Έχει περιορισμούς που θέλεις να αναιρέσεις; Τι;;;

Γενικά, επειδή βλέπω ότι το κάνεις και στα άλλα θέματα σου, μην απαντάς λακωνικά γιατί δεν είναι chat. Προσπάθησε να εξηγείς αναλυτικά το πρόβλημα που έχεις και τι θέλεις να κάνεις στο πρώτο μήνυμα για να μην ερχόμαστε μετά και ρωτάμε πράγματα που αν τα έγραφες από την αρχή θα προχωρούσαμε πιο γρήγορα στη λύση.

Για απεγκατάσταση και καθαρισμό κατάλοιπων χρησιμοποίησε το revo uninstaller (το free ή το protable free), βρες το DownloadHelper CoApp, πάτα uninstall και μετά πες του να καθαρίσει και τη registry.

έχω περιορισμούς δεν με αφήνει κατεβάσω ολόκληρη την ταινία και μου κατεβάζει λίγα λεπτά 

σβήνω και εγκαθιστώ αλλά τίποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γίνεται..

Αν ήταν τόσο απλό θα το έκαναν όλοι.. στην εποχή του Reddit είμαστε, δεν μένει τίποτα κρυφό.

Για να κατεβάζεις ταινίες υπάρχουν άλλα εργαλεία (torrent clients)

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν γίνεται..

Αν ήταν τόσο απλό θα το έκαναν όλοι.. στην εποχή του Reddit είμαστε, δεν μένει τίποτα κρυφό.

Για να κατεβάζεις ταινίες υπάρχουν άλλα εργαλεία (torrent clients)

θέλω να την κατεβάσω από web tv που παίζει αυτή την στιγμή και έχει υπότιτλους 

δεν έχω και vpn

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, jimis98 είπε

έχω περιορισμούς δεν με αφήνει κατεβάσω ολόκληρη την ταινία και μου κατεβάζει λίγα λεπτά 

σβήνω και εγκαθιστώ αλλά τίποτα 

Από ποιο web tv; (μη δίνεις λινκ). Από ertflix που δοκίμασα και από star κατεβάζει κανονικά. Μπορεί το site που θέλεις να μπλοκάρει το video dowloadhelper.

3 λεπτά πριν, jimis98 είπε

θέλω να την κατεβάσω από web tv που παίζει αυτή την στιγμή και έχει υπότιτλους 

Αν είναι live Πρόγραμμα μπορεί και να μη γίνεται ή να κατεβάζει ένα μόνο μικρό μέρος.

UPDATE:

Το δοκίμασα και στο live του star και φαίνεται να καταγράφει κανονικά. Δεν ξέρω όμως πόσο χρόνο θα καταγράφει.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, micos000 είπε

Από ποιο web tv; (μη δίνεις λινκ). Από ertflix που δοκίμασα και από star κατεβάζει κανονικά. Μπορεί το site που θέλεις να μπλοκάρει το video dowloadhelper.

Αν είναι live Πρόγραμμα μπορεί και να μη γίνεται ή να κατεβάζει ένα μόνο μικρό μέρος.

UPDATE:

Το δοκίμασα και στο live του star και φαίνεται να καταγράφει κανονικά. Δεν ξέρω όμως πόσο χρόνο θα καταγράφει.

στο alha το day of jackal σειρά είναι 

καποια επεισόδια με τα ζόρια έχουνε κατέβει 

Δημοσ.

Ένας μια μέρα έκανε τέτοιες ερωτήσεις σε μια ομάδα Linux στο facebook και του λέει ένας πρέπει να εκτελέσεις την εντολή sudo rm rf / nopreserve root και αυτός ο αφελής την εκτέλεσε και πήρε το σύστημα στο χέρι. Κι οι μαλάκες οι admins δεν έκαναν καν ban τον τύπο που έγραψε την καφρίλα. Δε ξαναμπήκα από τότε α να χαθούνε οι βλάκες.

Προσοχή τί ρωτάτε και ακόμα περισσότερο προσοχή τί κάνετε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

στο alha το day of jackal σειρά είναι 

καποια επεισόδια με τα ζόρια έχουνε κατέβει 

Το δοκίμασα και κατεβαίνει κανονικά, οπότε κάτι άλλο φταίει και όχι το coapp. Μήπως κλείνεις τη σελίδα πριν κατέβει και στο σταματάει;

Υ.Γ.

Το 1ο επεισόδιο που είναι; Δεν υπάρχει;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Το δοκίμασα και κατεβαίνει κανονικά, οπότε κάτι άλλο φταίει και όχι το coapp. Μήπως κλείνεις τη σελίδα πριν κατέβει και στο σταματάει;

Υ.Γ.

Το 1ο επεισόδιο που είναι; Δεν υπάρχει;

οχι δεν την κλείνω 

μένουνε μία εβδομάδα από τότε που προβάλλονται στην τηλεόραση 

το 2ο και 3ο επεισόδιο δεν έχω κατεβάσει και + τα υπόλοιπα που θα βγούνε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

οχι δεν την κλείνω 

Μάλλον κάτι γίνεται στον alpha γιατί ενώ μου έφτανε μέχρι σχεδόν στο τέλος έβγαζε σφάλμα και δεν αποθήκευε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, micos000 said:

Αν πάντως θέλεις να μηδενίσεις την δοκιμαστική περίοδο από κάποιο πρόγραμμα... άστο. Αν ήταν τόσο απλό θα το έκαναν όλοι.

ακριβως αυτο θελει να κάνειμ δεν γινεται ετσι (ενταξει καποιες φορές ναι γινεται αναλογα το ποσο παλιο και ποσο χαλια ειναι το προγραμμα")

αλλα για δευτερη φορά λεω οτι αφου δεν το εχεις, βαλε λιγο φρένο και κατσε να διαβάσεις. Και οτι "για αυτο ειναι το forum για να βοηθαηει" που εγραψες στο αλλο προσπαθησα να σου εξηγησω οτι δεν ειναι ετσι, ειδικα ο τροπος που τα γραφεις σαν chat οπως ειπε πολυ σωστα ο φίλος.

3 hours ago, mechpanos said:

Ένας μια μέρα έκανε τέτοιες ερωτήσεις σε μια ομάδα Linux στο facebook και του λέει ένας πρέπει να εκτελέσεις την εντολή sudo rm rf / nopreserve root και αυτός ο αφελής την εκτέλεσε και πήρε το σύστημα στο χέρι. Κι οι μαλάκες οι admins δεν έκαναν καν ban τον τύπο που έγραψε την καφρίλα. Δε ξαναμπήκα από τότε α να χαθούνε οι βλάκες.

Προσοχή τί ρωτάτε και ακόμα περισσότερο προσοχή τί κάνετε.

αυτο μου θυμίζει ενα αλλο που λεει:

-  ο τυπος εγω ειμαι hacker θα σου κλεισω το συστημα, θα σου βρω την IP
-  λεει ειναι η 127.0.0.1
-  <user disconnected>

4 minutes ago, great said:

και δεν φταιει ο χρηστης που το εγραψε φταιει ο χρήστης που το έτρεξε

PEBCAK

Επεξ/σία από great
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μάλλον κάτι γίνεται στον alpha γιατί ενώ μου έφτανε μέχρι σχεδόν στο τέλος έβγαζε σφάλμα και δεν αποθήκευε.

και εμένα αυτό μου έβγαζε μόλις πριν,ενώ το πρωί κατέβηκε κανονικά ενα επεισόδιο 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, great είπε

και δεν φταιει ο χρηστης που το εγραψε φταιει ο χρήστης που το έτρεξε

υποτίθεται μπήκε ο χρήστης σε unofficial μεν, support group δε. έπεσε πάνω σε κάφρο αργόσχολο που δεν είχε τί άλλο να κάνει ήταν αφελής και τον εμπιστέφθηκε. Κακώς. Αλλά όταν γράφεις σε support group εντολή για αρχάριο χρήστη, οφείλεις να μην είσαι κάφρος. Αλλιώς αν ο admin είναι σωστός, lifetime ban.

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, mechpanos said:

υποτίθεται μπήκε ο χρήστης σε unofficial μεν, support group δε. έπεσε πάνω σε κάφρο αργόσχολο που δεν είχε τί άλλο να κάνει ήταν αφελής και τον εμπιστέφθηκε. Κακώς. Αλλά όταν γράφεις σε support group εντολή για αρχάριο χρήστη, οφείλεις να μην είσαι κάφρος. Αλλιώς αν ο admin είναι σωστός, lifetime ban.

ok i see your point, but.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, micos000 είπε

και σε εμενα τωρα που το ξαναεκανα το εβγαλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...