Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • 2 x 16.2 mm  20Hz - 24.000Hz Speaker Unit
  • Advanced Audio Coding technology
  • Automatic Volume Control technology
  • Sub-Band Coding technology
  • 4 High Quality Environmental Noise Cancellation Microphones
  • AI Noise Cancellation technology
  • Bluetooth V5.3 Multipoint connection
  •  Very Low Latency
  • IPX4 Waterproof
  • TWS & Neckband

https://www.amazon.de/-/en/Eli-Headphones-Directional-Ultralight-Microphones-White/dp/B0F9FFNVC6       

image.jpeg.e9a9e79465c21d552e2727f0a6925452.jpeghttps://baseusonline.com/product/1296/baseus-eli-sport-1-open-ear-wireless-earbuds-with-ipx4-waterproof-tws-enc-mics-detachable-neckband-stellar-white

https://www.digitaltrends.com/home-theater/baseus-eli-sport-1-review/

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 5
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [Ακουστικά/open ear] TWS Baseus Eli Sport 1 | 29 €
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ακουστικά Open Ear TWS Baseus Eli Sport 1 | 29 €
Δημοσ.

Προσωπικά έχω πάρει άπειρα handsfree στο παρελθόν, δεν έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ κανένα και όσα χρησιμοποίησα κάποια στιγμή έβγαλαν πρόβλημα. Τα θεωρώ πεταμένα λεφτά που μόνο την καταναλωτική μανία ενός γκατζετάκια εξυπηρετούν.

Πήρα 2 κομμάτια.

• Haha 13
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, iparou είπε

Προσωπικά έχω πάρει άπειρα handsfree στο παρελθόν, δεν έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ κανένα και όσα χρησιμοποίησα κάποια στιγμή έβγαλαν πρόβλημα. Τα θεωρώ πεταμένα λεφτά που μόνο την καταναλωτική μανία ενός γκατζετάκια εξυπηρετούν.

Πήρα 2 κομμάτια.

Έδωσες 38€ για να αγοράσεις κάτι που δεν εκτιμάς και δεν χρησιμοποιείς;

Αν προορίζονται για δώρο.. πάσο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Doubt είπε

Έδωσες 38€ για να αγοράσεις κάτι που δεν εκτιμάς και δεν χρησιμοποιείς;

Αν προορίζονται για δώρο.. πάσο.

Έχω δώσει πολλά παραπάνω για πράγματα που δεν χρησιμοποιώ, τα μισά ούτε που τα έχω ανοίξει. Βλέπω κάτι σε προσφορά και δεν μπορώ να πω όχι. Το ίδιο παθαίνω με τα miniPC και τα τάμπλετ. It is what it is...

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ακουστικά Open Ear TWS Earbuds Baseus Eli Sport 1 | 29 €
Δημοσ.
19 minutes ago, iparou said:

Έχω δώσει πολλά παραπάνω για πράγματα που δεν χρησιμοποιώ, τα μισά ούτε που τα έχω ανοίξει. Βλέπω κάτι σε προσφορά και δεν μπορώ να πω όχι. Το ίδιο παθαίνω με τα miniPC και τα τάμπλετ. It is what it is...

Και μετά τα βγάζεις για πούλημα στις αγγελίες ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sablj είπε

Και μετά τα βγάζεις για πούλημα στις αγγελίες ? 

Nope. Τα κρατάω. Κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστούν.

Πρόσφατα σέταρα ένα MiniPC 6ετίας+ με Celeron, να τρέχει Linux Mint και το έκανα media player. Ένα τάμπλετ 10ετίας το έκανα smart frame (immich frame), ένα άλλο ταμπλετ 7ετίας έγινε Dashboard για Home Assistant. Όλα σχεδόν του κουτιού. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή...

Επεξ/σία από iparou
  • Like 2
Δημοσ.

Οτιδηποτε εχει ενσωματομενη μπαταρια , καλο ειναι να μην το κρατας πολυ καιρο στο κουτι του αλλιως θα το παρεις στο χερι οταν το θυμηθεις μετα απο 3-4 χρονια . 

Την εχω πατησει 😁

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε

Οτιδηποτε εχει ενσωματομενη μπαταρια , καλο ειναι να μην το κρατας πολυ καιρο στο κουτι του αλλιως θα το παρεις στο χερι οταν το θυμηθεις μετα απο 3-4 χρονια . 

Την εχω πατησει 😁

Τα δύο τάμπλετ (smart frame, HA dashboard) είναι έτσι κι αλλιώς μόνιμα συνδεδεμένα στο ρεύμα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα...

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iparou είπε

Τα δύο τάμπλετ (smart frame, HA dashboard) είναι έτσι κι αλλιώς μόνιμα συνδεδεμένα στο ρεύμα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα...

Για τα ακουστικα του τιτλου σου γραφει στην ουσια. (και οχι μονο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεξάρτητα από την (πολύ καλή) προσφορά, μπαίνοντας στο site της Baseus, το ESET εμένα μου βγάζει αυτό:
image.png.9725f95d8d30880e105cf41ffcbcfc38.png

Γενικά το amazon.de έχει και άλλα ακουστικά Baseus με καλή έκπτωση και ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 10% με το voucher B0F7LP47XF

Επεξ/σία από bujam1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...