Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Sony: το μόνο brand που σε κάνει να πληρώνεις premium για λιγότερο προϊόν. Next step; PS6 χωρίς κονσόλα, μόνο το κουτί.

E και το μηλο δε πάει πίσω.
Ειχε παρουσιάση παλιότερα, χωρις φορτιστή (η πρωτη που το εκανε) και χωρίς θύρα Jack (η πρωτη που το έκανε). Και τα εβγαλε σαν αξεσουαρ εξτρα.
Επίσης στα macbook τα έβγαλε χωρίς USB και σου ελεγε σαν φυσιολογικό δώσε 99€ έξτρα να παρεις αντάπτορα.

Επεξ/σία από Avada
  • Like 3
  • Confused 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γενικώς μια αποτυχία το PS5 . Ελάχιστα exclusives που αξίζουν, και όσο πάει, γίνεται όλο και χειρότερο. 

Spoiler

Υ.Γ. έχω ps5. Η τελευταία φορά που το άνοιξα, ήταν για να παίξω το ffvii. Έχει τόσους μήνες και απλά πιάνει σκόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Άντε πάλι.

Παιδιά ο χώρος είναι ο ΊΔΙΟΣ. Έχω το αρχικό Digital. Δεν ήταν ποτέ 1TB. 650GB έχω διαθέσιμα. Δεν άλλαξε κάτι στο "καινούριο", ξεκολλήστε.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γιατί μας κάνει την χάρη και βάζει σκληρό μέσα στην κονσόλα η Sony, κανονικά έπρεπε να τον πουλάει έξτρα.

1 hour ago, panther_512 said:

Το λογικό είναι σε λίγους μήνες να πάρει και μία αύξηση στην τιμή.

Οι κονσόλες όσο παλιώνουν τόσο καλύτερες γίνονται.

Δεν κατάλαβα γιατί ειρωνεύεσαι. Εννοείται ότι οι κονσόλες είναι σαν το καλό κρασί, να η απόδειξη, το Gameboy έκανε launch στα $90 και τώρα πουλιέται για 400 και 500 ευρώ σφραγισμένο.

14 minutes ago, KostasKri said:

Άντε πάλι.

Παιδιά ο χώρος είναι ο ΊΔΙΟΣ. Έχω το αρχικό Digital. Δεν ήταν ποτέ 1TB. 650GB έχω διαθέσιμα. Δεν άλλαξε κάτι στο "καινούριο", ξεκολλήστε.

Κάτι βλέπεις λάθος, γιατί κι εγώ το έχω:

image.jpeg.7969328fa4192f263e45d65b27f32162.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cpc464 είπε

Standsoldseparetely..JPG.404f7b319559153afb7c7670c355f6fc.JPG

Και το σταντ ξεχωριστά;,χαχαχαχα καλο.

Νιώθω πολύ τυχερός που είχα πάρει digital με κόστος 400€ (και με stand), το οποίο σήμερα ακούγεται φανταστική προσφορά 

Να σημειωθεί ότι ήταν την εποχή με τις καραντινες και τα υποχρεωτικά bundle, αλλά και πάλι δεν πήρα ανούσια παιχνίδια που δεν ήθελα όπως θα γινόταν με την disc έκδοση 

Πήρα τη κονσόλα (με stand έτσι;) δεύτερο χειριστήριο και τα pulse ακουστικά με 550€ 

Σήμερα θα μπορούσα με τα ίδια λεφτά να πάρω τη κονσόλα και μέρος του χειριστηρίου ή μέρος των ακουστικών ή ένα stand και τα ρέστα σουβλάκια..

Βέβαια δεν ξεχνάω και τα υποχρεωτικά bundle όταν υπήρχε έλλειψη 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Avada είπε

E και το μηλο δε πάει πίσω.
Ειχε παρουσιάση παλιότερα, χωρις φορτιστή (η πρωτη που το εκανε) και χωρίς θύρα Jack (η πρωτη που το έκανε). Και τα εβγαλε σαν αξεσουαρ εξτρα.
Επίσης στα macbook τα έβγαλε χωρίς USB και σου ελεγε σαν φυσιολογικό δώσε 99€ έξτρα να παρεις αντάπτορα.

Δεν ήταν το ίδιο προϊόν.
Άλλο model αλλά specs με συν και πλην. πχ αν δώσεις παραπάνω spec bump (ή ακόμα και ο πληθωρισμός) που θα δικαιολογούσε αυξηση τιμής μπορείς να την συγκρατήσεις βγάζοντας το φορτιστή και βρίσκοντας ένα οικολογικό αφήγημα.
Πχ Αφαιρείς Physical Sim και στην θέση της βάζεις 200 mAh μπαταρία. Εγω αυτό το προτιμώ για να πω την αλήθεια. Δυστυχώς μόνο στις ΗΠΑ.... 

Επεξ/σία από Dimitris_1981
Δημοσ.
1 minute ago, Malthador said:

Δεν κατάλαβα γιατί ειρωνεύεσαι. Εννοείται ότι οι κονσόλες είναι σαν το καλό κρασί, να η απόδειξη, το Gameboy έκανε launch στα $90 και τώρα πουλιέται για 400 και 500 ευρώ σφραγισμένο.

Έτσι είναι. Όσο παλιώνουν, τόσο πιο μαλακιά η εμπειρία gaming. Φυσικά πρέπει να τις διατηρήσεις στις ιδανικές συνθήκες (θερμοκρασία/υγρασία).

Thank God για τα ειδικά ψυγεία.

image.png.2e3d5ca32a1aabf90ecb496f05590535.png

• Haha 3
Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη γιατί έχω αλλεργία στα digital? Είναι λόγω ηλικίας? Δώσε μου δισκάκι (όχι "τύπου" Indana Jones & the great Circle"!) και πάρε μου την ψυχή... Ακόμα θυμάμαι που πήρα πιτσιρίκος το Castle of Illusion για το Game Gear, και το έλοιωσα το άτιμο, Ιούλιο μήνα. Το τερμάτιζα με κλειστά μάτια... Και το τρομερό της υπόθεσης? Το έχω ΑΚΟΜΑ και μάλιστα στο κουτί του. Και ΟΠΟΤΕ θέλω μπορώ το λειτουργήσω. Με τα ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ τί κάνουμε οέο???

• Like 2
Δημοσ.
9 minutes ago, anakin3 said:

Εγώ απο την άλλη γιατί έχω αλλεργία στα digital? Είναι λόγω ηλικίας? Δώσε μου δισκάκι (όχι "τύπου" Indana Jones & the great Circle"!) και πάρε μου την ψυχή... Ακόμα θυμάμαι που πήρα πιτσιρίκος το Castle of Illusion για το Game Gear, και το έλοιωσα το άτιμο, Ιούλιο μήνα. Το τερμάτιζα με κλειστά μάτια... Και το τρομερό της υπόθεσης? Το έχω ΑΚΟΜΑ και μάλιστα στο κουτί του. Και ΟΠΟΤΕ θέλω μπορώ το λειτουργήσω. Με τα ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ τί κάνουμε οέο???

Εσύ φίλε μπήκες στο κλάμπ των γεροπαράξενων. 

Κάνε τόπο για εμάς, τα νιάτα.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Εσύ φίλε μπήκες στο κλάμπ των γεροπαράξενων. 

Κάνε τόπο για εμάς, τα νιάτα.

ωωωωωω Age Shaming......
Σεβασμό στα ρετροπαππούδια! :P 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...