Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν σου λένε να αγοράζεις m2 μόνος σου, να σε βάζουν να κατεβάζεις και το os και έτοιμο. Με μόλις 50 ευρώ παραπάνω.

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Just now, chris_g92 said:

Γιατί δεν σου λένε να αγοράζεις m2 μόνος σου, να σε βάζουν να κατεβάζεις και το os και έτοιμο. Με μόλις 50 ευρώ παραπάνω.

Δεν θα μπορούν μετά να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση.

Δημοσ.

είστε άπληστοι , μαζί με την  nintendo παρέα ,βάζω μια συνδρομή 13 ευρώ xbox cloud game χωρίς κονσόλα , έχω και to  ryujinx , εγώ που είχα κονσόλες 30 χρόνια σχεδόν με 15-20 game αγορασμένα δεν σας ξαναδίνω  ούτε σεντς 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
56 minutes ago, Malthador said:

Δεν κατάλαβα γιατί μας κάνει την χάρη και βάζει σκληρό μέσα στην κονσόλα η Sony, κανονικά έπρεπε να τον πουλάει έξτρα.

Tbh από την στιγμή που βάζεις σχεδόν όποιον gen4 θες, καλύτερα να πουλαγε χωρίς nvme για να πηγαίνει κατευθείαν ο κόσμος πχ σε 2TB 😛

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω. Μάλλον αισθάνομαι ανακούφιση που αρκετά χρόνια τώρα την βγάζω με Steam και Indies. Θα τους έβριζα όλη την ώρα με τα καμώματά τους. Μου λείπουν βέβαια Fifa,Nba2k και Marios από Nintendo αλλά νιώθω ότι όσο περνάει ο καιρός σε βάζουν να πληρώνεις συνέχεια για καινούργια πράγματα που πριν ήταν δεδομένα. Τελευταίες κονσόλες PS3 και DS. Those were the days...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω να κάνουν αυτό που έκανε και η VW,να είναι εγκατεστημένο το hardware αλλά να το ξεκλειδώνουν με συνδρομές, αλλά μην τους βάζω ιδέες.

Δημοσ.

Πως καταφέρνετε ρε μπαγάσηδες να βάζετε την apple μέσα πάντα.

ΟΚ έβγαλε τον φορτιστή πρώτη. Οι άλλοι γιατί ακολούθησαν; Μήπως επειδή ήταν οδηγία (βλ ΕΕ κλπ);

Για το jack πάλι κλαίγεστε αλλά δεν αγοράζει κανείς sony που είναι η μόνη που το κράτησε... Χώρια που όλοι θέλονυ ασύρματα. Εγώ πχ είχα ασύρματα ΒΤ της Nokia (ναι τόσο παλιά) και απορούσα που ακόμα κάποια έψαχναν με καλώδιο. Αρα κατα μια έννοια η Apple τους "ανάγκασε" όλους ή έδωσε τελικά αυτό που ήθελαν;

Για τα USB δεν συμφωνώ. Παρακαλάμε όλοι να γίνουν όλα type-c. Το τόλμησε η apple και ευτυχώς βλέπω εξέλιξη. πλέον τo hp probook έχει μια Type-A και 2 Type-C.

Στα του θέματος πάντως και ως άτομο με PS4 Pro ακόμα περίμενα καιρό για να χτυπήσω ενα PS5 τώρα στις προσφορές....

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mercast είπε

Apple has entered the chat 

Samsung πληρωνεις τσακιση στην μεση σαν σιδερωμενο πουκαμισο μονο 2.5κ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως λένε οι παλιότεροι "πολλοί θα το δουν, λίγοι θα το καταλάβουν", δεν υπάρχει περίπτωση casual peasant να το πάρει χαμπάρι, άρμεγμα από παντού η Sony να βγάλει από την μύγα ξύγκι, τουλάχιστον έδωσε σωστό upgrade path  με τον ssd όχι σαν τους 3μάλακες της MS με το propriety epic fail cartridge που πέντε χρόνια μετά δεν λέει να πέσει η τιμή και ζητάνε 150€ για 1GB!   

Επεξ/σία από Saloufas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...