zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Ας κάνουν ό, τι θέλουν. Θα πάρω ένα μεταχειρισμένο ps4 με 100-150€ που έχει τόσα καλά παιχνίδια που δεν θα προλάβω καν τα παίξω. Είναι και όσο σύγχρονο θέλω για να μη πάει προς το ρετρό και μια χαρά. 2
DrFreeman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 9 hours ago, Anaisthitos said: less is more ~ Sony Linux vibes
Arkin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, anakin3 είπε Εγώ απο την άλλη γιατί έχω αλλεργία στα digital? Είναι λόγω ηλικίας? Δώσε μου δισκάκι (όχι "τύπου" Indana Jones & the great Circle"!) και πάρε μου την ψυχή... Ακόμα θυμάμαι που πήρα πιτσιρίκος το Castle of Illusion για το Game Gear, και το έλοιωσα το άτιμο, Ιούλιο μήνα. Το τερμάτιζα με κλειστά μάτια... Και το τρομερό της υπόθεσης? Το έχω ΑΚΟΜΑ και μάλιστα στο κουτί του. Και ΟΠΟΤΕ θέλω μπορώ το λειτουργήσω. Με τα ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ τί κάνουμε οέο??? Τι κάνεις με το Digital? Και σε 100 χρόνια θα είναι εκεί πατάς install και μολις κατεβεί παιζεις. Εχουμε να αγοράσουμε δισκάκι 15 χρόνια στον υπολογιστή δεν έχω καν drive ειναι τελείως ξεπερασμένο ποσο μας ταλαιπώρησε.
music_lover Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Και ήταν μόνο η Sony που τα κάνει αυτά.. ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανεβαίνουν ξανά οι τιμές των Xbox στην Αμερική Xbox Series S - 512GB από 380 δολάρια στα 400 δολάρια Xbox Series S 1TB – από 430 δολάρια στα 450 δολάρια Xbox Series X Digital – από 550 δολάρια στα 600 δολάρια Xbox Series X – από 599 δολάρια στα 650 δολάρια (όταν κυκλοφόρησε κόστιζε 499 δολάρια) Xbox Series X 2TB Galaxy Black Special Edition – από 730 δολάρια στα 800 δολάρια
kabamaru80 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε Κανείς δεν παρακάλεσε για Type-C, η ΕΕ το επιβάλλει και καλά κάνει γιατί γίνονταν ο χαμός με τον κάθε άσχετο φορτιστή που καταλήγει στα σκουπίδια. Στα macbook εμφανίστηκαν πριν τα ζητήσει η ΕΕ και πριν μπούνε στα υπόλοιπα λαπτοπ. Και πολλοί κράξανε την Apple. Βέβαια, επειδή είχα macbook pro το κράξιμο πήγαινε στο ότι αφαιρέθηκαν θύρες όχι γιατί άλλαξαν σε type-c. 16 ώρες πριν, floba είπε Το κακο ειναι ολοι λενε αλλα στο τελος οτι κανει το μηλο απο πισω ολοι ακολουθουνε. Περιμένουν το μήλο για να το κράζουνε αλλά μετά τα κάνουνε και αυτοί...
KostasKri Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου On 19/09/2025 at 14:02, Malthador said: Δεν κατάλαβα γιατί μας κάνει την χάρη και βάζει σκληρό μέσα στην κονσόλα η Sony, κανονικά έπρεπε να τον πουλάει έξτρα. Δεν κατάλαβα γιατί ειρωνεύεσαι. Εννοείται ότι οι κονσόλες είναι σαν το καλό κρασί, να η απόδειξη, το Gameboy έκανε launch στα $90 και τώρα πουλιέται για 400 και 500 ευρώ σφραγισμένο. Κάτι βλέπεις λάθος, γιατί κι εγώ το έχω: Το Digital έχεις; Είμαι σίγουρος ότι είδα 650-ish. Και αν το googlaρεις λέει 660~. (usable πάντα)
AntiCambeR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Στις 19/9/2025 στις 12:37 ΜΜ, Stef78GR είπε Έχω σπασμένο το PS3 και με έναν εξωτερικό HDD παίζει τέλεια. Old is gold. Πώς παίζει αφού το έχεις κοπανήσει και έσπασε; 😅 Στις 19/9/2025 στις 2:49 ΜΜ, billxl είπε Εγώ πήρα το Pro και δεν ντρέπομαι! 😁 Και εγώ το Pro έχω, απλά είναι το 4.Στην τελική, του βάζω απο πάνω ή από κάτω το PS2 και κοντράρω το PS6. 😎
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα