Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν τις βλέπω και τόσο ακριβές 

https://www.royalcaribbean.com/gbr/en/cruises?search=ship:ST&country=GBR

Πχ η πιο ακριβή που βρήκα ειναι https://www.royalcaribbean.com/gbr/en/itinerary/7-night-eastern-caribbean-cruise-from-orlando-port-canaveral-on-star-ST07E486?country=GBR&currencyCode=GBP&sailDate=2026-05-03

Starting from:£1,463/person*£2,926 Total/Room

(το άτομο και το total αφορά ζευγάρι,αν πάρεις ατομική καμπίνα πάει πολύ ψηλά) 

Μηπως να μπει και στις προσφορές;

Τώρα που μπήκα να κοιτάξω, έχουν συντήρηση στο site..

Άμα δεν σε θέλει ρε παιδί μου..

• Haha 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν τις βλέπω και τόσο ακριβές 

https://www.royalcaribbean.com/gbr/en/cruises?search=ship:ST&country=GBR

Πχ η πιο ακριβή που βρήκα ειναι https://www.royalcaribbean.com/gbr/en/itinerary/7-night-eastern-caribbean-cruise-from-orlando-port-canaveral-on-star-ST07E486?country=GBR&currencyCode=GBP&sailDate=2026-05-03

Starting from:£1,463/person*£2,926 Total/Room

(το άτομο και το total αφορά ζευγάρι,αν πάρεις ατομική καμπίνα πάει πολύ ψηλά) 

Μηπως να μπει και στις προσφορές;

Αναφέρεις τις μίνιμουμ τιμές και σε λίρες. δλδ περίπου ξεκινάν από  3500€ για ένα ζευγάρι. Δεν νομίζω ότι τα 4000 με 5000 είναι εκτός πραγματικότητας.
Επίσης δύσκολα θα πάει κάποιος  κρουαζιέρα και δεν θα ξοδέψει τίποτα στα υπόλοιπα services. Το να βάζουν όμως το ίντερνετ σε αυτά μου μοιάζει λίγο ξεφτίλα. Αυτό που  είπα είναι ότι καλύτερα να ανέβαζαν 100 € / άτομο το πακέτο από το να ζητάνε για το ίντερνετ. Καταλαβαίνω ότι κάποιος θα πει μα μπορεί να μην θέλει ίντερνετ αλλά αυτό ειναι σαν να λες σε δωμάτια ξενοδοχείου έξτρα 5€ το Aircondition (Το έχω δει). 

10 ώρες πριν, digitalarchive είπε

νομιζω φιλε ειναι στη φαση πως αυτα ειναι χρηματα που δεν εχουν νοημα και δεν τους ενδιαφερει και ολας ποσα θα δωσουν

Δεν θα τους ενοχλήσει το ποσό αλλά ο τρόπος. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Αναφέρεις τις μίνιμουμ τιμές και σε λίρες. δλδ περίπου ξεκινάν από  3500€ για ένα ζευγάρι. Δεν νομίζω ότι τα 4000 με 5000 είναι εκτός πραγματικότητας.
Επίσης δύσκολα θα πάει κάποιος  κρουαζιέρα και δεν θα ξοδέψει τίποτα στα υπόλοιπα services. Το να βάζουν όμως το ίντερνετ σε αυτά μου μοιάζει λίγο ξεφτίλα. Αυτό που  είπα είναι ότι καλύτερα να ανέβαζαν 100 € / άτομο το πακέτο από το να ζητάνε για το ίντερνετ. Καταλαβαίνω ότι κάποιος θα πει μα μπορεί να μην θέλει ίντερνετ αλλά αυτό ειναι σαν να λες σε δωμάτια ξενοδοχείου έξτρα 5€ το Aircondition (Το έχω δει). 

3500€ με 5000€ είναι η διαφορά στο ίντερνετ.Και είναι η πιο ακριβή κρουαζιέρα,είχε και με 700£  αν θυμάμαι καλά .

Τέσπα αυτά ειναι για αρχόντους όπως λεει και ο Αυγολέμονος ....λολ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

3500€ με 5000€ είναι η διαφορά στο ίντερνετ.Και είναι η πιο ακριβή κρουαζιέρα,είχε και με 700£  αν θυμάμαι καλά .

Τέσπα αυτά ειναι για αρχόντους όπως λεει και ο Αυγολέμονος ....λολ

Το συγκεκριμένο πλοίο νομίζω κάνει μόνο καραϊβική και γύρω 7ημερα. Τα 3500€ είναι η πιο απλή καμπίνα για ένα ζευγάρι. Επισης κοιτάς Σεπτέμβρη και όχι στην καλή περίοδο της κρουαζιέρας. Δλδ το καλοκαίρι θα το έχει δωρεάν το ίντερνετ; Επίσης οι τιμές είναι αν κλείσεις μήνες πριν.

Μου θύμισες αεροπορική εταιρία που λέει από 30€ και οι περισσότεροι έχουν σκάσει 4 φορές πάνω.

Επεξ/σία από Dimitris_1981
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimitris_1981 είπε

Το συγκεκριμένο πλοίο νομίζω κάνει μόνο καραϊβική και γύρω 7ημερα. Τα 3500€ είναι η πιο απλή καμπίνα για ένα ζευγάρι. Επισης κοιτάς Σεπτέμβρη και όχι στην καλή περίοδο της κρουαζιέρας. Δλδ το καλοκαίρι θα το έχει δωρεάν το ίντερνετ;

Κοίταγα Μάιο.

Βλέπω Ιούλη να τσούζει https://www.royalcaribbean.com/gbr/en/cruises?search=ship:ST|startDate:2026-07-01~2026-07-31&country=GBR

Αλλά είπαμε,είναι για αρχόντους.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κοίταγα Μάιο.

Βλέπω Ιούλη να τσούζει https://www.royalcaribbean.com/gbr/en/cruises?search=ship:ST|startDate:2026-07-01~2026-07-31&country=GBR

Αλλά είπαμε,είναι για αρχόντους.

Ε ναι αυτό λέω και μετά τους ζητάει τα ψιλά για το internet. Φαντάσου αυτοί που θα πάρουν σουίτα και άλλες υπηρεσίες και θα φτάσουν πολύ παραπάνω να τους λέει 18€ για το ίντερνετ κύριε…..

Ας ανέβαζε την τιμή δεν νομίζω να μην πήγαιναν.  Το ίντερνετ καλώς ή κακώς θεωρείται βασικό.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Ε ναι αυτό λέω και μετά τους ζητάει τα ψιλά για το internet. Φαντάσου αυτοί που θα πάρουν σουίτα και άλλες υπηρεσίες και θα φτάσουν πολύ παραπάνω να τους λέει 18€ για το ίντερνετ κύριε…..

Ας ανέβαζε την τιμή δεν νομίζω να μην πήγαιναν.  Το ίντερνετ καλώς ή κακώς θεωρείται βασικό.

Βρηκα και τα επιπλέον

Grab these upgrades at an additional cost

• World-class dining at speciality restaurants
  • Cocktails, specialty coffees, sodas and bottled water
  • Wi-Fi to stay connected at sea
  • Spa treatments
  • Shore excursions
  • Professional photography
  • Royal Babies and Tots℠ Nursery
  • Laundry services
Δημοσ.

Επειδή έκανα  τριήμερη κρουαζιέρα τον Αύγουστο  στις Μπαχάμες με το  κρουαζιερόπλοιο Freedom of the seas της ίδιας εταιρίας ( είχε βγει το  μεγαλύτερο του κόσμου το 2006) η τιμή για το ίντερνετ ήταν 30 δολάρια την ημέρα για μία συσκευή και ανέβαινε ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών.  Επίσης η τιμή της κρουαζιέρας ήταν γύρω στα 700 με 800 ευρώ αν θυμάμαι καλά με πλήρη διατροφή  με εξωτερική δίκλινη καμπίνα με μπαλκόνι.

• Like 1
Δημοσ.

Συνήθως υπάρχει δωρεάν ίντερνετ για τις βασικές επικοινωνίες (απλό  browsing, WhatsApp) αλλά θα κάποιος πληρώσει για το streaming.

Επίσης, οπως είναι φυσικό όλα τα δεδομένα περνούν μέσα από firewalls και φιλτράρονται, δεν ειναι όπως στο οικιακό  ίντερνετ, ανάλογα με την εταιρεία,  π.χ πρόσβαση σε sites με όπλα, κάποιου είδους πορνογραφίας...κόβονται. 

Δημοσ.

Δουλευω σε εταιρια με κρουαζιεροπλοια, το ιντερνετ ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ακομα και με starlink αν θες να βαλεις απεριοριστο πακετο χωρις  streaming θες νεφρο σαν επιβατης.

13 ώρες πριν, Petroskasap είπε

8000 να με πληρώνουν δεν παω  

μεγαλο πληγμα για το μαγαζι.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...