Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Σε τέτοια λεφτά να αγοράζεις κινητό με μία μόνο κάμερα. Και αυτή όχι τίποτα ουάο.

Χαμηλή αυτονομία, μονοφωνικός ήχος.....

Είναι δύσκολο να σχολιάσεις χωρίς να προσβάλεις, οπότε δεν σχολιάζω.

Fusion κάμερα. Δείχνει το μέλλον!

υγ. Θυμήθηκα τους Fusion δίσκους στους Mac…

Επεξ/σία από Vesouvious
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ωραίο , το είδα στον Κώτσο και μου άρεσε πολύ , το Edge της Samsung ωραίο και αυτό αλλά το Air πιο όμορφο , ωραία οθόνη , μέγεθος , form factor

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Από μπαταρία πως την παλεύει; Νομίζω αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα που θα έχουν οι κάτοχοί του, αν έχουν.

για να βγάζει με την πρεμιέρα του air την extra μπαταρία καταλαβαίνετε....🤣

07KnySSfeNuSMstFUu8dWQg-1..v1757489532.p

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Φοράς τζίν ακόμα; Εγώ μετά τα 36 μόνο φόρμες ή καλο παντελόνι άμα βγω. Αλλιώς το νιώθω τιμωρία! 😂

Εξαρτάται το jean αγαπητέ, δοκίμασε ένα Momotaro made in Japan αν το πετύχεις πουθενά εξωτερικό γιατί Ελλάδα από όσο ξέρω γιόκ 😂 Αλλά ναι σε γενικές γραμμές τα περισσότερα jeans του εμπορίου είναι λίγο-πολύ τιμωρία.

Και για να επιστρέψουμε στο topic, το είδα από κοντά, εντυπωσιακό όντως, αλλά προσωπικά μόνο και μόνο που έχει μια κάμερα δεν θα το αγόραζα. Είναι τόσο κοντά τιμολογιακά στο Pro που δεν βλέπω το νόημα να πάει κάποιος στο Air, εκτός πια και αν το έχει ερωτευτεί 🤷🏻‍♂️

Επεξ/σία από KrisDs
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KrisDs είπε

Εξαρτάται το jean αγαπητέ, δοκίμασε ένα Momotaro made in Japan αν το πετύχεις πουθενά εξωτερικό γιατί Ελλάδα από όσο ξέρω γιόκ 😂 Αλλά ναι σε γενικές γραμμές τα περισσότερα jeans του εμπορίου είναι λίγο-πολύ τιμωρία.

Και για να επιστρέψουμε στο topic, το είδα από κοντά, εντυπωσιακό όντως, αλλά προσωπικά μόνο και μόνο που έχει μια κάμερα δεν θα το αγόραζα. Είναι τόσο κοντά τιμολογιακά στο Pro που δεν βλέπω το νόημα να πάει κάποιος στο Air, εκτός πια και αν το έχει ερωτευτεί 🤷🏻‍♂️

Που τα θυμήθηκες τα Momotaro

Δημοσ.

Εγώ το ταπεινό κοαλάκι, έχω απορία: Μα πώς γίνεται να είναι το κινητό του μέλλοντος αφού κυκλοφόρησε πριν μια εβδομάδα; Μόνο αν το αγόρασε ο Μαικλ Φοξ απ’το back 2 the future.😐

Και δεν πιστεύω ότι ονομάστηκε air από το πόσο λεπτό είναι αλλά από την τιμή του. 1240€ και φεύγουν τα ευρουλάκια σαν αγέρας.🤑💨

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, Vesouvious said:

Fusion κάμερα. Δείχνει το μέλλον!

υγ. Θυμήθηκα τους Fusion δίσκους στους Mac…

Έλα ρε συ. 2Χ ζούμ με crop και 10Χ digital.

Το 2025? Σε αυτά τα λεφτά? 

Ο ανταγωνισμός βρίσκεται σε 10Χ optical και 100Χ digital. Σε λίγο θα βλέπουμε τα ανθρωπάκια στο φεγγάρι.

Για να αγοράσεις αυτό το τηλέφωνο απλά δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει να βγάζεις φωτογραφίες.

Οι μηχανικές του αντοχές καταπληκτικές όμως. Χωρίς πλάκα.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ.

Ο γνωστός Jerry δεν κατάφερε να το λυγίσει ούτε στο ελάχιστο και έβαλε παλάγκο με μετρητή το οποίο το λύγισε εφαρμόζοντας δύναμη 100 κιλών που δεν επιτυγχάνεται φυσικά με τα χέρια μάλλον κανενός ανθρώπου, οπότε τσέπες κλπ δεν παίζουν με την καμμία! 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε

Αυτό που λέτε ότι σας έρθει χωρίς να το σκεφτείτε. Αποδεδειγμένα δεν λυγίζει τόσα τεστ το έχουν δείξει έλεος δηλαδή πριν πεις κάτι πες ισχύει ή θα γίνω ρεζίλι 

Βρε παιδιά χιούμορ έκανε ο άνθρωπος , σιγά tech maniacs όλοι 😂 … peace and love !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

to iphone 13 pro max ήταν το τελευταίο μου iphone κάθε χρόνο το αλλαζα..αλλά πλέον η απληστία τους δεν έχει όριο , αλλάζω μπαταρία και με 18.7 για πάντα ( η κάμερα η τρίτη ήταν ότι πιο ανούσιο δεν έκανα ποτέ ζουμ , απλά το αγόραζα λόγο μεγέθους )

Επεξ/σία από kundi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MetroStar είπε

Θα σηκώνεις το πόδι και θα σπάει μέσα στη τσέπη του τζίν.

ο jerryrigeverything εκανε το τεστ και για να στραβωσει το κινητο το εβαλε σε πρεσα και οταν εφτασε 90 κιλα στραβωσε

Δημοσ.
3 minutes ago, panatha1369 said:

ο jerryrigeverything εκανε το τεστ και για να στραβωσει το κινητο το εβαλε σε πρεσα και οταν εφτασε 90 κιλα στραβωσε

100 κιλά...

Δημοσ.

Ίσως δεν συνέφερε την apple να έχει την κατηγορία plus πλέον στο portfolio της και έτσι την απέσυρε και έφερε τα πειραματικά air ….

Μόνη κάμερα , one thousand years behind you are ….. ότι και να πω είναι λίγο με τέτοια τιμή , χίλιες φορές το 17 ή ακόμα καλύτερα 16plus η 16 pro που κρατεί και @@@…..

• Haha 1
Δημοσ.

Απο μπαταρια πως τα παει; Με νορμαλ χρηση οχι τιποτα τρελο, social, e-mail, τηλεφωνα, μηνυματα καμια φωτογραφια. Βγαζει την ημερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...