Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ANTONN είπε

Επειδή είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης έχω να αναφέρω ότι απαιτεί μεγάλη παραμετροποίηση & υπομονή για να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο εικόνας, όταν το φτάσεις θα καταλάβεις πάρα πολλά πράγματα και το λέω με βεβαιότητα γιατί έχω και lg στο ίδιο μέγεθος με διπλάσια αξία (την οποία την αφήνει αρκετά πίσω). Σε σχέση με άλλες μάρκες το μόνο κακό με αυτή την τηλεόραση είναι ότι θέλει καλό calibration. Όταν το καταφέρεις θα την εκτιμήσεις, έτσι όπως έρχεται η τηλεόραση  και με απλές ρυθμίσεις από το κατάστημα η απόδοση εικόνας δεν είναι ούτε στο 30%.

καλήμερα κάποιον οδηγό μπορούμε να βρούμε στο να γίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα?

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pure είπε

καλήμερα κάποιον οδηγό μπορούμε να βρούμε στο να γίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα?

Καλημέρα, θέλει πολύ αναζήτηση για να τη φέρεις τα γούστα σου η οποία είναι κουραστική, εγώ χρησιμοποίησα και ai, με συγκεκριμένες εντολές για πλούσια και ζωντανό χρώματα.

Επίσης χρησιμοποίησε την επιτάχυνση κίνησης σε αθλητικά γεγονότα, θα νιώσεις ότι είσαι μεσα στο γήπεδο. 

• Like 1
Δημοσ.

Αντιλαμβάνομαι ότι για μερικούς η φωτεινότητα είναι σοβαρό ζήτημα παρόλο που δεν μπορώ να ταυτιστώ με την ανάγκη να έχω μια τηλεόραση με πολύ υψηλή φωτεινότητα. Σίγουρα αν κάποιος θέλει να τη βγάλει στο μπαλκόνι για να δει ή είναι ο χώρος του διαμορφωμένος έτσι ώστε να χτυπαει direct φως ηλίου πάνω στο panel, καταλαβαίνω ότι εκεί μπορεί να υπάρχει θέμα. Διαφορετικά, νομίζω ότι υπερβάλουμε λίγο για τη φωτεινότητα της συγκεκριμένης με γνώμονα πάντα το κόστος της. 

Έκανα μία δοκιμή σήμερα και έβαλα να παίξω λίγο series s και επί τούτου έβαλα μαύρο φόντο στην κονσόλα και το συγκεκριμενο game που έχει μια οθόνη μαύρη με πράσινο. Δεν πείραξα καμία απολύτως ρύθμιση. Άφησα να κάνει η τιβι την αναγνώριση και τις βέλτιστες ρυθμίσεις οπότε δεν ασχολήθηκα καν με το αν είχε βάλει τη μάξιμουμ φωτεινότητα. 

Ορίστε οι φωτογραφίες. Αναγκάστηκα να ριξω πάρα πολύ την ποιότητα των φωτο σε μερικά ΚΒ καθώς το insomnia δεν αφήνει να ανεβάσεις αρχεία πάνω από 2ΜΒ. Ακομα και έτσι, όμως, νομίζω ότι μπορεί κάποιος να καταλαβει. 

Νομίζω ότι μένω σε ένα φυσιολογικό σπίτι από άποψη ηλίου με μεγάλη μπαλκονοπορτα. Η τηλεόραση είναι τοποθετημένη σχεδόν δίπλα στην μπλακονοπορτα. Οι φώτο είναι τραβηγμένες στις 9:30 το πρωί. 

IMG_20250930_104930.jpg

IMG_20250930_104848.jpg

IMG_20250930_104801.jpg

IMG_20250930_104725.jpg

• Like 4
Δημοσ.
Στις 28/9/2025 στις 3:11 ΜΜ, paiktaras69 είπε

Πότε την έκανες παραγγελία ?? Εγώ 24-9

όταν κάνεις το σετάρισμα να το μοιραστείς παρακαλώ :)

Την ημέρα που βγήκε το θέμα εδώ την παρήγγειλα.

Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιον καλό οδηγό οπότε ακόμα το πάω στα τυφλά .

Στις 28/9/2025 στις 9:02 ΜΜ, Eddy_Gordo είπε

Εγω πέτυχα αυτο κάπου και ειπα να ρωτήσω 

20250928_210034.jpg

Μπαίνουν σε δύο θέσεις,η μια είναι προς το κέντρο της τηλεόρασης .έτσι την έχω βάλει εγώ προς το παρόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σήμερα μου ήρθε μήνυμα τελικα΄για να παραλάβω μεθαύριο , αφού δεν βρίσκω πουθενά οδηγό θα κινηθώ όπως και @ANTONN , μέσω AI δλδ

Επεξ/σία από paiktaras69
  • Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, hasiotis_john said:

Του έβαλα ένα 4Κ βίντεο σε τέρμα ανάλυση και είχα ανάμικτα συναισθήματα, μπορεί να το έπαιξε χωρίς σπασίματα, αλλά τα χρώματα δεν μου άρεσαν πολύ όπως και οι γωνίες θέασης. Είχε παραδίπλα την TCL 55C805 που απλά σε μαγνήτιζε με τα  τέλεια χρώματα, την απίστευτη φωτεινότητα, το τέλειο σχεδόν μαύρο, τις γωνίες θέασης, πραγματικά νόμιζες πως ήταν 3D το βίντεο που έπαιζε! 

Την είχε νομίζω μόνο εκθεσιακή, αλλά παιδιά πραγματικά ΜΗΝ τσιγκουνευτείτε να δώσε παραπάνω χρήματα, περιμένετε κάνα μήνα στο Black Friday και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, στα μάτια σας, στο PlayStation σας και πάρτε μια Qled - mini Led τηλεόραση με nits από 1000 και πάνω τουλάχιστον!  'Ισως αυτή εδώ να είναι παραπλήσια της 55C805 που έβαλα λινκ από πάνω, αλλά δεν το έψαξα ακόμα πολύ.

Είναι άλλη κατηγορία TV. Αν κάποιος θέλει να δώσει άλλα 250 σαφώς να πάει σε αυτή που λες. Αλλά αν δεν θέλει-έχει να τα δώσει το να τους λες δώσε ακόμα 45% από τα λεφτά που θες να πάρεις την καλύτερη δεν βγάζει νόημα. 

Δεν είναι καν ίδια κατηγορία, με διαφορά στην τιμή που νικάει σε σημεία η μια και σε άλλα η άλλη. Η C σειρά είναι ανώτερη.

Δημοσ.

Εγω ξενέρωσα, εδωσα λίγα παραπάνω και πηγα τελικα στην C6K στις 55 ιντσες και με 5 χρόνια δωρεάν ασφάλιση 

• Like 4
Δημοσ.

Οσοι σκεφτεστε αγορα τν μπορειτε να περιμενεται black friday Στις τιμες εκπτωσεων  (-10-15%) -15% επιστροφη eurobank στο γερμανο

Συνολικα 25-30% εκπτωση απο τις τιμες  που ισχυουν τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια panasonic 4K 50"  νομιζω 2017 μοντελο χωρίς καν HDR, οι 65 " όντως θα μου φαινοντουσαν τεράστιες και ίσως να ειχα και θεμα με το έπιπλο,  τωρα και με 55" βολεύομαι 

Υ.Γ. δεν έχουμε όλοι γιουρομπανκ 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...