Not_Exodus Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Αναφορά σε κείμενο δίκαιη κατανομή των περιορισμών Δικαιο ειναι αυτος που σκαει 25 και πανω χιλλιαρικα σε αυτοκινητα ηλεκτρικα να ειναι στο κεντρο? Ετσι και αλλιως ενα Μπου ειναι το κεντρο εαν θελουν να βαλουν και κερασακι στην τουρτα με δηθεν νεους περιορισμους καλως
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Νομίζω αν έχει χιούμορ ο Έλληνας θα πάρει ηλεκτρικό τουκ τουκ με 2500€. Θα τρελαθούν που δεν θα βοηθήσουν τις πολυεθνικές. Μετα θα μας λένε πάρε γερμανικό κι ας καίει κάρβουνο…. Όλα εγώ πρέπει να τα λέω….. 😛
cpc464 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 50 minutes ago, Dimitris_1981 said: Νομίζω αν έχει χιούμορ ο Έλληνας θα πάρει ηλεκτρικό τουκ τουκ με 2500€. Chang li, με ένα χιλιάρικο,αν το φερει κάποιος στην Ελλάδα το τσίμπησα,εντυπωσιακής ασχημιάς. 3
MAN0U Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Να πω και γω το ουτοπικό μου σενάριο για ένα κράτος πραγματικής πρόνοιας που όντως θέλει το καλό του πολίτη και του περιβάλλοντος; Δωρεάν κρατικοί χώροι στάθμευσης ειδικά στις μεγάλες πόλεις που οι δρόμοι απλά δεν μας χωράνε και γυρνάμε γύρω-γύρω όλοι καίγοντας καύσιμα ή/και ηλεκτρική ενέργεια επιβαρύνοντας το περιβάλλον. Ε ναι, είμαι τρελός!
kostas4. Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε Δες πως δουλευει το Αγγλικό σύστημα στο λονδίνο. Το ίδιο σύστημα copy paste θέλει να κάνει. Ο τυπάς δεν θέλει να ξαναβγεί κυβέρνηση μου φαίνετε και προσπαθεί τα πάντα για να μην ξαναβγεί. μη σωσει και ξαναβγει.δε βλέπω κατι κακο σε αυτο 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Chang li, με ένα χιλιάρικο,αν το φερει κάποιος στην Ελλάδα το τσίμπησα,εντυπωσιακής ασχημιάς. αν εχει και εκτινασομενο καθισμα σε περιπτωση λαμπαδιασματος τοτε σιγουρα εχεις ενα ολοκληρο 5% να τη γλιτωσεις 😁. το θαλασσι παντως μου φαινεται ασφαλεστερο σε αυτην την περιπτωση.δειχνει πιο "δροσερο" σε περιπτωση φωτιας Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από kostas4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα