Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Sakm είπε

όχι εδω είσαι λάθος είναι  από τις καλύτερες lcd σε και με υποστήριξη vrr που κυκλοφορουν εκει εξω .. δοκιμασμενη στο rog ally z1 extreme που ειχα στη κατοχη μου αν του έλειπε κατι ηταν η περισσότερη ram τα 16 ηταν λιγα για τέτοια συσκευη . 

Η άποψη μου είναι αν κάποιος θέλει το μικρό το ακούω ,

αλλιώς αν είναι να δώσει 1000ρικο καλύτερα να τα δώσει στο legion go 2 της Lenovo  ...

το μηχανημα ειναι τοπ σε ολα...

συν οτι αφαιρεις αν θες τα joy cons και γινεται ενα τέλειο ταμπλετ windows 8.8 οθονη με oled panel.

Το LeGo2 δυστυχώς θα ξεφεύγει πολύ περισσότερο σε τιμή. Το υπολογίζω στα 1200... κατά 1/3 ακριβότερο από το X.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sakm είπε

όχι εδω είσαι λάθος είναι  από τις καλύτερες lcd σε και με υποστήριξη vrr που κυκλοφορουν εκει εξω .. δοκιμασμενη στο rog ally z1 extreme που ειχα στη κατοχη μου αν του έλειπε κατι ηταν η περισσότερη ram τα 16 ηταν λιγα για τέτοια συσκευη . 

Η άποψη μου είναι αν κάποιος θέλει το μικρό το ακούω ,

αλλιώς αν είναι να δώσει 1000ρικο καλύτερα να τα δώσει στο legion go 2 της Lenovo  ...

το μηχανημα ειναι τοπ σε ολα...

συν οτι αφαιρεις αν θες τα joy cons και γινεται ενα τέλειο ταμπλετ windows 8.8 οθονη με oled panel.

Μίλαγα για το λάπτοπ που έδειξε. Σίγουρα λέμε για το ίδιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, screaming_trees είπε

Ναι αλλά το μικρό είναι σε επίπεδα steam deck από θέμα ισχύος. Οπότε γιατί να μην πας σε steam deck που έχει oled οθόνη? 

Για την εργονομία, χωρίς να το έχω πιάσει στα χέρια μου θεωρώ πως ίσως είναι ποιο βολικό καθώς προσωπικά έχω συνηθίσει να παίζω με χειριστήριο XBOX. Λίγο ποιο μεγάλη μπαταρία (10 Wh).

Όσο αφορά τον επεξεργαστή  το Xbox rog Ally είναι Zen4 αρχιτεκτονική σε αντίθεση με το Steamdeck που είναι ZEn2 εξού και ο λόγος που έγραψα ότι θα περιμένω να δω συγκριτικά και benchmarks είναι για να δούμε το κατά πόσο ταχύτερο η αργότερο θα είναι συνδυαστικά και με το νέο XBOX OS που έχει.

Θεωρητικά πάντα το Xbox Rog Ally έχοντας λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και νεότερη αρχιτεκτονική θα έχει μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια κατά το gaming, μένει να δούμε στη πράξη τη διαφορά που θα κάνει η όχι το νέο OS που ανέπτυξε η MS για αυτό. Σε συνδυασμό με την εργονομία που ανέφερα πιο πάνω τείνω να προτιμήσω το Xbox Rog Ally σε αντίθεση με το Steam Deck και την Oled οθόνη του.

Επεξ/σία από Diver_Gr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Diver_Gr είπε

Για την εργονομία, χωρίς να το έχω πιάσει στα χέρια μου θεωρώ πως ίσως είναι ποιο βολικό καθώς προσωπικά έχω συνηθίσει να παίζω με χειριστήριο XBOX. Λίγο ποιο μεγάλη μπαταρία (10 Wh).

Όσο αφορά τον επεξεργαστή  το Xbox rog Ally είναι Zen4 αρχιτεκτονική σε αντίθεση με το Steamdeck που είναι ZEn2 εξού και ο λόγος που έγραψα ότι θα περιμένω να δω συγκριτικά και benchmarks είναι για να δούμε το κατά πόσο ταχύτερο η αργότερο θα είναι συνδυαστικά και με το νέο XBOX OS που έχει.

Θεωρητικά πάντα το Xbox Rog Ally έχοντας λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και νεότερη αρχιτεκτονική θα έχει μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια κατά το gaming, μένει να δούμε στη πράξη τη διαφορά που θα κάνει η όχι το νέο OS που ανέπτυξε η MS για αυτό. Σε συνδυασμό με την εργονομία που ανέφερα πιο πάνω τείνω να προτιμήσω το Xbox Rog Ally σε αντίθεση με το Steam Deck και την Oled οθόνη του.

Zen 3.5  ειναι του rog xbox ally x.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Zen 3.5  ειναι του rog xbox ally x.

Μπρδευείς τη τεχνολογία της GPU  που είναι RDNA 3.5 με τη τεχνολογία της cpu που είναι ZEN 5.

Για το απλό πάντως για μένα έκαναν foul με την επιλογή Z2A και έπρεπε να είχαν βάλει Ζ2 GO.

Επεξ/σία από Retromaniac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...