Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Παραδόξως όμως οι άλλες συσκευές και κατασκευαστές συμμορφώνονται με το DMA, μόνο η apple δεν μπορεί, όπως λέει και ο @Snoob,όλοι οι άλλοι μπορούν αλλά και καλά η Εταιρεία που ήρθε να πολεμήσει τους άλλους τους "κακούς" έχει γίνει χειρότερη και απο μοναστήρι Cult που οι ακόλουθοι υπακούουν πιστά τον γκουρού,τώρα εαν εσένα σου αρέσει να μην έχεις δυνατότητες που τις έχεις πληρώσει γιατί η εταιρεία δεν συμφωνεί με τους κανόνες της Ε.Ε δικαίωμά σου,εγώ όμως θα τα έβαζα με την εταιρεία και όχι με την Ε.Ε,αυτό που κάνουν είναι ανήθικο και ελεεινό. Όχι ακριβώς. Και όχι μόνο δεν συμμορφώνονται αλλά στέλνουν απροκάλυπτα τα δεδομένα σου όπου γουστάρουν. Την Apple την υποχρεώνουν να συμμορφωθεί, με τη δικαιολογία πως οι συσκευές της (ειδικά τα τηλέφωνα) κατέχουν δεσπόζουσα θέση στην αγορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και αυτός είναι ο λόγος που κάποιες υπηρεσίες δεν είχαν θέμα περιορισμού στα Mac στην Ευρώπη (μικρό μερίδιο αγοράς), ενώ είχαν στα iPhones. 7
ramarg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αδιαφορούμε για την ΕΕ και τις ιδιοτροπίες της.. Αν τους απασχολεί η εξυγίανση της αγοράς & το περιβάλλον ας ξεκινήσουν μαζεύοντας το χάος που δημιούργησε το Android και οι κινέζοι κατασκευαστές συσκευών που παρουσιάζουν 50-100 μοντέλα/χρονιά και γεμίζουν την αγορά με scrap tech (το οποίο προορίζεται να καταλήξει εντός 1-2 ετών στην χωματερή καθώς η ΕΕ δεν έχει οργανωμένες μεθόδους ανακύκλωσης ηλεκτρονικών μερών & αναλώσιμων). Το eWaste είναι πιο φλέγον ζήτημα από την συμμόρφωση της Apple με τον DMA (η όλη συζήτηση αποσκοπεί απλά στο πώς θα πικάρουμε τις μεγάλες αμερικάνικες εταιρίες, στο αν θα καταφέρουμε να τους κόψουμε μεγάλα πρόστιμα για υποτιθέμενες παρανομίες & πώς θα απενεργοποιήσουμε χαρακτηριστικά του λειτουργικού ώστε να σχετικοποιήσουμε την υπεροχή/προβάδισμα της ΧΨ εταιρίας μήπως και καταφέρουμε να δώσουμε ψωμί σε καμιά ευρωπαική εταιρία τεχνολογίας #not). Σήμερα το iMessage, αύριο το Apple Intelligence, μεθαύριο το AirDrop, παραμεθαύριο το AirPlay, παραπαραμεθαύριο το AI AirPods Translation και ποιος ξέρει τί άλλο... Ηρεμήστε λίγο και συνέλθετε... Εκεί στις Βρυξέλλες να φανταστώ τους βολεύει όταν ανταλάσσουν φωτογραφιούλες με AirDrop αλλά επειδή υπάρχουν μερικοί τσιγκούνηδες που αλλάζουν συσκευή κάθε 10 χρόνια & θέλουν AirDrop στον κινέζο των 100 ευρώ ==> ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ APPLE να μας δώσει έτοιμη στον δίσκο τη δουλειά ετών διαφορετικά τοποθετούμε τα χαρακτηριστικά εκτός νομιμότητας & βάζουμε εμπόδια στις δραστηριότητες της εταιρίας μέχρι να υποκύψει στις πιέσεις δίνοντας μας τα ΠΑΝΤΑ (αν δεν θέλει να δεχτεί κατακραυγή & να δυσαρεστήσει τους πελάτες της θα μας τα δώσει όλα). Η Ευρώπη δεν ηγείται και δεν μπορεί να ηγηθεί τεχνολογικά (πάρτε το απόφαση - οι χώρες της ένωσης δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε βασικά ζητήματα άμυνας/ασφάλειας/μετανάστευσης/διεθνών συνθηκών/πολέμου/υγείας/οικονομίας κλπ. ===> και θα ασχολούμαστε με το AirPlay ??). Δηλαδή το φλέγον πρόβλημα στην ΕΕ είναι η Apple και οι υποτιθέμενες μονοπωλιακές τακτικές της αλλά όχι ο πληθωρισμός & το ενεργειακό.? Αν η Apple ανοίξει όλο το λειτουργικό αύριο η ΕΕ θα έχει λύσει όλα της τα προβλήματα.? Ξεκάθαρες τακτικές αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης από την ευρύτερη καταστροφή που προκαλούν οι τακτικές της ένωσης στην καθημερινή ζωή των Ευρωπαίων Πολιτών.. Για άλλη μία φορά στρέφουν την προσοχή σας στην οθόνη ως το μοναδικό σας πρόβλημα. Αποδεχτείτε το ως Ευρώπη μείνατε πίσω σε όλα, ακολουθείτε τις εξελίξεις, και τέλος. Εμείς ως Apple κοινότητα είμαστε ξεκάθαροι, αντικειμενικοί, χωρίς κολλήματα & καθόλου τοπικιστές. Ακόμα και αν απενεργοποιήσουν το μισό iOS εμείς θα αλλάζουμε region σε US (γιατί έτσι κι αλλιώς αυτές οι νομοθετικές παρεμβάσεις υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και μας υπενθυμίζουν τι εστί μπανανία). Ακόμα και αν ανοίξουν όλο το λειτουργικό εμείς πάντα θα μπαίνουμε στις ρυθμίσεις και τα θα βάζουμε όλα στο OFF (γιατί δεν θέλουμε πάρε δώσε με τo Delusional Universe του Android). Αν χρειαστεί αλλάζουμε και ήπειρο φυσικά . Αρκετά ανεχτήκαμε όλη αυτή την υπερβολή (η οποία όχι απλά δεν μας προστατεύει αλλά μέρα με τη μέρα μας οδηγεί σε ολοένα και μεγαλύτερη ανασφάλεια & μας εκθέτει σε κινδύνους που δεν αποτελούσαν πρόβλημα για εμάς μέχρι τώρα). Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από ramarg 1 1 10
savvaskostas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δεν έχω ψάξει σε βάθος το θέμα αυτό και ούτε θα καταναλώσω τον πολύτιμο μου χρόνο. Αν με ρώταγε η Apple αν θα συμφωνούσα με το να ανοίξει το οικοσύστημα της σε τρίτους, θα διαφωνούσα. Πολύ απλά. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δουλεύω αποκλειστικά με προϊόντα αυτής της εταιρίας. Αν παρ'όλα αυτά αναγκαστεί να το κάνει θα προτιμούσα να έχει στις ρυθμίσεις της και την επιλογή του τελικού χρήστη, αν θα θέλει να το δουλέψει ανοιχτό ή κλειστό. Σε βάθος χρόνου αυτό που βλέπω να γίνεται αν ανοίξει το οικοσύστημα είναι, να μπαίνουν εταιρίες και να πουλάνε διαφημίσεις. Όπως μου είχε τύχει τελευταία φορά που είχα Αντρόιντ κινητό και άνοιξα πληρωμένη εφαρμογή και μου έσκασαν διαφημίσεις. Το κινητό αυτό έφυγε σε μηδέν χρόνο και αγόρασα refurbished iphone. Πιστεύω πως όσοι από εμάς δουλεύουμε συνειδητά την Apple δεν θα μας άρεσε το άνοιγμα αυτό. Αν είναι έτσι πάω και αγοράζω Αντρόιντ. Το ίδιο πράμα θα είναι με τα μισά χρήματα. 5 1 2
cpc464 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 50 minutes ago, billdanos said: Όχι ακριβώς. Και όχι μόνο δεν συμμορφώνονται αλλά στέλνουν απροκάλυπτα τα δεδομένα σου όπου γουστάρουν. Την Apple την υποχρεώνουν να συμμορφωθεί, με τη δικαιολογία πως οι συσκευές της (ειδικά τα τηλέφωνα) κατέχουν δεσπόζουσα θέση στην αγορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και αυτός είναι ο λόγος που κάποιες υπηρεσίες δεν είχαν θέμα περιορισμού στα Mac στην Ευρώπη (μικρό μερίδιο αγοράς), ενώ είχαν στα iPhones. Και η Samsung έχει τεράστιο μερίδιο,δεν την είδα να τρώει πρόστιμα,τώρα αυτό με τα δεδομένα είναι άσχετο,το DMA έχει να κάνει με εταιρείες Gatekeepers,και η apple έχει την φωτογραφία της δίπλα σε αυτή την λέξη, app stores και services μόνο μέσω αυτής, και αντί σαν καταναλωτές να της βάλετε χέρι φταίει η Ε.Ε,μόνο που αγαπητέ ο εκπρόσωπος στην Ε.Ε είναι εκλεγμένος απο εσένα, την apple δεν την ψηφισε κανείς, και αντί να γκρινιάζετε στην εταιρεία που απο καπρίτσιο σας κόβει δυνατότητες τα βάζετε με την Ε.Ε!, να μήν τον ξαναβγάλετε ευρωβουλευτή,αλλά η apple δεν έχει λόγο σε υποθέσεις της πολιτείας. 3 1 1
PCharon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Και γιατί δε βγάζουν ένα κανονισμό που να λέει πως μπορεί να πωλείται μια συσκευή τέτοια στην ΕΕ, αρκεί πάνω στη συσκευασία της κι εντός του λογισμικού να γίνεται διακριτή & σαφής αναφορά πως η συγκεκριμένη συσκευή δε συμμορφώνεται με το DMA; Δεν έχει δικαίωμα ο καταναλωτής να επιλέξει να μείνει απροστάτευτος; Δικό του πρόβλημα, απλά δε θα μπορεί να διεκδικήσει νομικά από τη χρήση της συγκεκριμένης συσκευής πατώντας στο DMA, απλό. Εϊναι καλό να υπάρχει προστασία με νόμους, αλλά το να υποχρεώνεις κάποιον να είναι προστατευμένος είναι φασιστικό. Δε μιλάω για εξίσωση πχ με τα πρόστιμα για κράνος/ζώνη διότι εκεί υπάρχει πρόνοια όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για να μην χρεώνεται ολόκληρο το ΕΣΥ άμα αυτός πάθει κάτι. Αλλιώς κι εκεί θα έλεγα πως είναι φασιστικό. Εδώ θεωρώ πως είναι δικαιωμα του καταναλωτή να επιλέγει πώς προστατεύει τα δεδομένα του, όπως είναι οποιοσδήποτε ελεύθερος να πάει να κάνει το τηλέφωνό του φέιγ βολάν ή δε ξέρω τι, δικό του θέμα.
MikeKata Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, Dimitris_1981 said: Το τι κάνει ο καθένας ως πολίτης αφορά τον ίδιο και όχι το φόρουμ Θα συμφωνούσα αν μιλούσαμε για τεχνολογικό πρόβλημα ή αν εξέφραζες απλά την άποψη σου ότι δε σου αρέσει. Όταν όμως έρχεσαι να παραπονεθείς ότι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δε σε "ρώτησε" για να περάσει μια νομοθεσία, δείχνεις άγνοια για το πώς λειτουργεί η αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Και επειδή γνωρίζω ότι δεν έχεις άγνοια, είναι ξεκάθαρο ότι το σχόλιο αυτό ήταν ένα απλό άτοπο παράπονο, απλά και μόνο για το παράπονο, όχι για την ουσία της συζήτησης. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, cpc464 είπε Και η Samsung έχει τεράστιο μερίδιο,δεν την είδα να τρώει πρόστιμα,τώρα αυτό με τα δεδομένα είναι άσχετο,το DMA έχει να κάνει με εταιρείες Gatekeepers,και η apple έχει την φωτογραφία της δίπλα σε αυτή την λέξη, app stores και services μόνο μέσω αυτής, και αντί σαν καταναλωτές να της βάλετε χέρι φταίει η Ε.Ε,μόνο που αγαπητέ ο εκπρόσωπος στην Ε.Ε είναι εκλεγμένος απο εσένα, την apple δεν την ψηφισε κανείς, και αντί να γκρινιάζετε στην εταιρεία που απο καπρίτσιο σας κόβει δυνατότητες τα βάζετε με την Ε.Ε!, να μήν τον ξαναβγάλετε ευρωβουλευτή,αλλά η apple δεν έχει λόγο σε υποθέσεις της πολιτείας. Και την Apple την ψήφισαν τα εκατομμύρια των χρηστών που επιλέγουν τις συσκευές και τις υπηρεσίες της. 3 3
Dimitris_1981 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, MikeKata είπε Θα συμφωνούσα αν μιλούσαμε για τεχνολογικό πρόβλημα ή αν εξέφραζες απλά την άποψη σου ότι δε σου αρέσει. Όταν όμως έρχεσαι να παραπονεθείς ότι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δε σε "ρώτησε" για να περάσει μια νομοθεσία, δείχνεις άγνοια για το πώς λειτουργεί η αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Και επειδή γνωρίζω ότι δεν έχεις άγνοια, είναι ξεκάθαρο ότι το σχόλιο αυτό ήταν ένα απλό άτοπο παράπονο, απλά και μόνο για το παράπονο, όχι για την ουσία της συζήτησης. Αιτιολογώ την άποψη μου. Το θέμα ούτως ή άλλως δεν είναι τεχνολογικό. Δεν δείχνω άγνοια πως λειτουργεί η αντιπροσωπευτική δημοκρατία , ούτε λέω ότι δεν πρέπει να ακολουθούμε τις απόφασεις της εκλεγμένης ηγεσίας. Απλά κρίνω ως πολίτης και δεν κάνω λαϊκά δικαστήρια. Νομίζω ότι ο ρόλος ενός πολίτη είναι παραπάνω από το να ψηφίζει κάθε 4 χρόνια. Τέλος, όπως σου είπα έχεις την επιλογή να αγνοήσεις κάτι που δεν σε ενδιαφέρει σαν θέμα/άποψη ή ακόμα και να με αγνοήσεις συνολικά αν θεωρείς ότι δεν έχει νόημα ή δεν σου προσφέρει κάτι να διαβάζεις τα ποστ μου. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Dimitris_1981 2
cpc464 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, billdanos said: Και την Apple την ψήφισαν τα εκατομμύρια των χρηστών που επιλέγουν τις συσκευές και τις υπηρεσίες της. Δεν είδα όμως πουθενά υποψήφιο τον Tim Cook,και οι αμερικάνοι σαν πλειοψηφία ψήφισαν Τράμπ,σημαίνει αυτό κάτι;. 1
Razgriz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Huruduru είπε Σε όποιον δεν αρέσει υπάρχουν εκατοντάδες συσκευές Android. Δεν κατάλαβα. Πρέπει να είναι όλα ίσα και όμοια; Έχεις δίκιο. Η Ε.Ε. ένωση σου λέει εδω δεν θέλουμε προϊόντα που δεν λειτουργούν όπως έχουμε θεσπίσει. Καλό ή κακό θα το δείξει η ιστορία. Είναι η ίδια φιλοσοφία με την οποία λειτουργεί το μήλο. Εμείς ετσι δουλεύουμε εδώ και τέλος. Δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα εφόσον προτιμάς αυτή την ιδεολογία. 2 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Και η Samsung έχει τεράστιο μερίδιο,δεν την είδα να τρώει πρόστιμα,τώρα αυτό με τα δεδομένα είναι άσχετο,το DMA έχει να κάνει με εταιρείες Gatekeepers,και η apple έχει την φωτογραφία της δίπλα σε αυτή την λέξη, app stores και services μόνο μέσω αυτής, και αντί σαν καταναλωτές να της βάλετε χέρι φταίει η Ε.Ε,μόνο που αγαπητέ ο εκπρόσωπος στην Ε.Ε είναι εκλεγμένος απο εσένα, την apple δεν την ψηφισε κανείς, και αντί να γκρινιάζετε στην εταιρεία που απο καπρίτσιο σας κόβει δυνατότητες τα βάζετε με την Ε.Ε!, να μήν τον ξαναβγάλετε ευρωβουλευτή,αλλά η apple δεν έχει λόγο σε υποθέσεις της πολιτείας. Προφανώς και η Apple δεν έχει τον παραμικρό λόγο στις αποφάσεις της ΕΕ. Ούτε όμως εξαναγκάζει κάποιον να αγοράσει τα προϊόντα της. Όπως είπα και πριν οφείλει να κάνει την μετάβαση στο android όσο πιο ομαλή γίνεται. Το ίδιο ισχύει και για το ανάποδο. Να προσθέσω ότι οφείλει να ενημερώνει για τους περιορισμούς που βάζει σε H/W & S/W τον υποψήφιο αγοραστή ακόμα και για το service. Για τα πλεονεκτήματα είμαι βέβαιος ότι ήδη το κάνει όπως όλοι και μάλιστα πιο επιτυχημένα από όλους βάσει πωλήσεων. Ιδανικά θα ήθελα, αν είναι εφικτό, διαφάνεια στο Android για το πόσο εκτιμά ότι βγάζει ανά άτομο από το data mining & Ads (μ.ο.) , πόσα δίνει στην apple για το Default search engine (Αυτό πρέπει να το κάνει και η apple) και τι έσοδα έχουν από τις προεγκατεστημένες συσκευές.. Από εκεί και πέρα , όποιος την επιλέγει θα το κάνει συνειδητά. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Προφανώς και οι αποφάσεις της ΕΕ πρέπει να είναι σεβαστές ακόμα κι αν διαφωνούμε με αυτές. Το να λέμε μην ξαναβάλουμε κάποιον ευρωβουλευτή λόγω Apple νομίζω είναι άτοπο. Θα ήταν κατάντια/γελοίο να παίρναμε αποφάσεις με βάση αυτό το θέμα ενώ υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα. Δηλαδή να ψηφίσω γιατί συγκρούστηκε η ΕΕ με μια πολυεθνική ακόμα κι αν διαφωνώ με την απόφαση; Δεν είναι στα όρια του τρελού; σ.σ. Αν μπορούσα να εκτιμήσω με ασφάλεια τις επιπτώσεις συνολικά αντιστοιχών αποφάσεων της ΕΕ στην οικονομία , την ποιότητα ζωής , την ιδιωτικότητα, το περιβάλλον κτλ ίσως και να έπαιζε ρόλο στην ψήφο μου. 'Όχι όμως για κάποιο brand και όχι για μια μεμονωμένη απόφαση που δεν έχει τεράστια επίδραση στο κοινωνικό σύνολο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Dimitris_1981 1
Hacker?pcs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Huruduru said: Σε όποιον δεν αρέσει υπάρχουν εκατοντάδες συσκευές Android. Δεν κατάλαβα. Πρέπει να είναι όλα ίσα και όμοια; Αυτό το ποστ θα έπρεπε να γίνεται copy-paste αυτόματα από το forum σε κάθε άρθρο που αφορά την Apple, 20 χρόνια εξάλλου το ίδιο γράφεται και συζητιέται μετά με τα ίδια ακριβώς σχόλια να ακολουθούν Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Hacker?pcs 1
mariosnik_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Διάβασα όλα τα post και ένα πράγμα δεν έχω εμπεδώσει. Αν χρησιμοποιείς κινητό της Apple δεν πουλάει τα δεδομένα σου σε άλλους όπως γίνεται στα android με τα Google services; 1
cpc464 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, Dimitris_1981 said: Προφανώς και η Apple δεν έχει τον παραμικρό λόγο στις αποφάσεις της ΕΕ. Ούτε όμως εξαναγκάζει κάποιον να αγοράσει τα προϊόντα της. Όπως είπα και πριν οφείλει να κάνει την μετάβαση στο android όσο πιο ομαλή γίνεται. Το ίδιο ισχύει και για το ανάποδο. Να προσθέσω ότι οφείλει να ενημερώνει για τους περιορισμούς που βάζει σε H/W & S/W τον υποψήφιο αγοραστή ακόμα και για το service. Για τα πλεονεκτήματα είμαι βέβαιος ότι ήδη το κάνει όπως όλοι και μάλιστα πιο επιτυχημένα από όλους βάσει πωλήσεων. Ιδανικά θα ήθελα, αν είναι εφικτό, διαφάνεια στο Android για το πόσο εκτιμά ότι βγάζει ανά άτομο από το data mining & Ads (μ.ο.) , πόσα δίνει στην apple για το Default search engine (Αυτό πρέπει να το κάνει και η apple) και τι έσοδα έχουν από τις προεγκατεστημένες συσκευές.. Από εκεί και πέρα , όποιος την επιλέγει θα το κάνει συνειδητά. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Προφανώς και οι αποφάσεις της ΕΕ πρέπει να είναι σεβαστές ακόμα κι αν διαφωνούμε με αυτές. Το να λέμε μην ξαναβάλουμε κάποιον ευρωβουλευτή λόγω Apple νομίζω είναι άτοπο. Θα ήταν κατάντια/γελοίο να παίρναμε αποφάσεις με βάση αυτό το θέμα ενώ υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα. Δηλαδή να ψηφίσω γιατί συγκρούστηκε η ΕΕ με μια πολυεθνική ακόμα κι αν διαφωνώ με την απόφαση; Δεν είναι στα όρια του τρελού; σ.σ. Αν μπορούσα να εκτιμήσω με ασφάλεια τις επιπτώσεις συνολικά αντιστοιχών αποφάσεων της ΕΕ στην οικονομία , την ποιότητα ζωής , την ιδιωτικότητα, το περιβάλλον κτλ ίσως και να έπαιζε ρόλο στην ψήφο μου. 'Όχι όμως για κάποιο brand και όχι για μια μεμονωμένη απόφαση που δεν έχει τεράστια επίδραση στο κοινωνικό σύνολο. Η Ε.Ε δεν εξανάγκασε κανέναν, η apple είναι αυτή που το παίζει ντίβα σε αυτή την περίπτωση,θέλεις να πουλήσεις ένα πρόϊόν σε άλλη ήπειρο με τις δικές σου προυποθέσεις και φταίει ένα άλλο κράτος:,εμένα μου ακούγεται άτοπο,να πουλάει και η αγγλία δεξιοτίμονα αυτοκίνητα σε όλη την υφήλιο να μιλάω με τον διπλα μου όταν έχει κίνηση,ας βρούν μία μεσοβέζική λύση, του τύπου υπογράφω ένα weaver σε όλα μου τα δικαιώματα και κάνει ότι θέλει με τα δεδομένα μου,δεν με ενδιαφέρει,αλλά σε αυτήν την περίπτωση σίγουρα δεν φταίει η Ε.Ε. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Δεν είδα όμως πουθενά υποψήφιο τον Tim Cook,και οι αμερικάνοι σαν πλειοψηφία ψήφισαν Τράμπ,σημαίνει αυτό κάτι;. Αυτό που ψάχνεις την οποιαδήποτε αφορμή για να το πας αλλού… 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα