avacan23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου έχει και αλεσμένο και σε κόκκους και η φωτό είναι από το site του ΑΒ. Επειδή βλέπω ότι τελείωσε έχει στα 15 ευρώ το κιλό αυτόν σε κόκκινη συσκευασία. Εγώ πήρα dark sparrow blend από handpickers αλλά αν είχα αυτόματη θα παιρνα αυτό σε σχέση με buondi lavazza jacobs που έχουν ίδια τιμή… 1
Achilleaspap Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μόλις παρέλαβα και γω. Επειδή πρώτη φορά παίρνω τέτοιο καφέ, την ημερομηνία ψησιματος που την λέει; στην συσκευασία έχει δύο ημερομηνίες. Exp 230925 και lot 250923
Doubt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Achilleaspap είπε Exp 230925 και lot 250923 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Doubt
Achilleaspap Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, Doubt είπε 25/9/23 είναι η παρτίδα και το πρώτο η λήξη. 250926. Λάθος. 20 λεπτά πριν, dtzgr είπε Του έστειλαν ληγμένο δηλαδή; 250926. Λαθος 41 λεπτά πριν, Doubt είπε 25/9/23 είναι η παρτίδα και το πρώτο η λήξη. Παρτίδα = ημερομηνία καβουρδισματος; δηλαδή εστειλαν καφέ ψημένο πριν δύο χρόνια; λάθος καταλαβαίνω?
@topos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 47 minutes ago, dtzgr said: Του έστειλαν ληγμένο δηλαδή; Και εγώ μπερδεύτηκα λίγο στην αρχη-> 25/9/23 -> 2025 Σεπτέμβριος 23 του μήνα.
valantis123 Δημοσ. Σάββατο στις 09:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:29 μμ (επεξεργασμένο) Στις 3/10/2025 στις 6:16 ΜΜ, avacan23 είπε ΜΑκριά απο κάψουλες και αλεσμενους καφέδες...η ζωή ειναι μικρή για να πίνεις μπαγιατικο χωρίς αρώματα και γέυση καφέ... οσοι δε πήρατε εχει σε 1 μηνα Black Friday για την τιμή του ειναι οκ. καλύτεροσ απο ακριβότερους lavazza ktl που βρίσκεις σε supermarket αλλα εντονο καβούρδισμα και δε είναι του γούστου μου. Αν όμως έχετε αυτόματη μηχανή πάρτε τον με κλειστά ματια. Εμένα στην αυτόματη δεν μου αρέσουν οι σκούροι καφέδες πολύ πίκρα 3-4 που έχω δοκιμάσει, είναι βαριοί. Επεξ/σία Σάββατο στις 09:30 μμ από valantis123
avacan23 Δημοσ. Σάββατο στις 10:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:18 μμ τώρα που τελείωσε το θέμα με τις προσφορές ανεβάζω τη φωτό με το πιο τίμιο σετ μύλο καφετιέρα που ‘‘χω βρει. barazza encore esp ( κάνει για εσπρέσο και για φίλτρου και καθαρίζει εύκολα ) Sage bambino (η πιο φθηνή μηχανή με σταθερή θερμοκρασία 93 βαθμούς PID και σύστημα thermojet που είναι έτοιμη σε 3 δευτερόλεπτα ) με το καφέ έξω να φτάνει στα 3 ευρώ τα Χριστούγεννα και τα 50 ευρώ το κιλό σκεφτείτε το για Black Friday 4 1
touristas1985 Δημοσ. Κυριακή στις 09:12 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:12 πμ Καμια προταση για ευκολο καφεδακι; Επαιρνα Taresso Tigrato και σε Dedica Arte με μυλο Graef CM702 εβγαινε ευκολα και σταθερα πολυ τιμιος. Μετα τα τελευταια τους δεν ξαναπαιρνω. Πηρα Taf Pianetta αλλα δυσκολος καφες να βγει σωστα. Καμια προταση για το setup μου; Και ο Samba μου βγαινει καλος
kakofonixx Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 πμ 11 ώρες πριν, avacan23 είπε Sage bambino (η πιο φθηνή μηχανή με σταθερή θερμοκρασία 93 βαθμούς PID και σύστημα thermojet που είναι έτοιμη σε 3 δευτερόλεπτα ) Πολύ τίμιες οι Sage, έχω την the Barista Pro που πρακτικά είναι η ίδια μηχανή με τη δική σου αλλά με ενσωματωμένο μύλο, και πραγματικά καφέ απ'έξω παίρνω μόνο όταν δεν είμαι κοντά στο σπίτι μου Την πήρα λόγω μεγάθους και ευκολίας 2 σε 1 συσκευή, αλλά πραγματικά αν αγόραζα ξανά σίγουρα θα έπαιρνα χωριστή μηχανή και μύλο sorry για το offtopic 😊
zaq1 Δημοσ. Κυριακή στις 09:50 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:50 πμ (επεξεργασμένο) Ακυρο, ηταν offtopic Επεξ/σία Κυριακή στις 10:00 πμ από zaq1
avacan23 Δημοσ. Κυριακή στις 11:01 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:01 πμ (επεξεργασμένο) O καλός ο μύλος όλα τα αλέθει και ο καλός ο μύλος είναι απαραίτητος για κανονικό espresso οπότε δεν αγοράζουμε ποτέ μηχανή με ενσωματωμενο μύλο γιατι ειναι πεταμένα λεφτά και σε 2 χρόνια θα χαλάσει νομοτελειακα εκτοσ του ότι τα μαχαίρια του και η ποιοτητα κατασκευής είναι μέτρια δεν μπορεισ να κόβεις τον καφέ σου εκει που ζεσταίνει το νερό η μηχανή. Πρόσφατα δοκίμασα σε επίσκεψη τη ninja luxe ...πλήρωσε ο ανθρωπος 600 ευρώ για μια μέτρια μηχανή με ενσωματωμενο μύλο με πλαστικά μέρη...τι να του πω ...καλορίζικη και καλή τύχη... Υπάρχουν λύσεις για όλα.. δεν έχεις λεφτά με ενα χειροκίνητο μύλο και μια dedica κάνεις κανονικό εσπρέσο, αλλά όλα ξεκινάνε από τον καφέ ...αν το χαρμάνι είναι μάπα ή εχει καβουρδιστεί -ψηθεί χάλια ότι και μηχανή και να χεις δεν θα πιεις κανονικό εσπρέσσο..οπότε ψαχτείτε και βρείτε ενα καφέ που σας ταιριάζει και ευτυχώς το 2025 υπάρχουν πολλές επιλογές .. έρχεται από 20 νοεμβρίου το νέο παραθυρο για να στοκάρουμε. για να μαι εντος θέματος ανεβάζω μερικές προτάσεις. Για αυτόματη μηχανή τον Kimbo Επεξ/σία Κυριακή στις 11:05 πμ από avacan23 4
Angeldust Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 μμ Στις 4/10/2025 στις 10:18 ΜΜ, avacan23 είπε τώρα που τελείωσε το θέμα με τις προσφορές ανεβάζω τη φωτό με το πιο τίμιο σετ μύλο καφετιέρα που ‘‘χω βρει. barazza encore esp ( κάνει για εσπρέσο και για φίλτρου και καθαρίζει εύκολα ) Sage bambino (η πιο φθηνή μηχανή με σταθερή θερμοκρασία 93 βαθμούς PID και σύστημα thermojet που είναι έτοιμη σε 3 δευτερόλεπτα ) με το καφέ έξω να φτάνει στα 3 ευρώ τα Χριστούγεννα και τα 50 ευρώ το κιλό σκεφτείτε το για Black Friday Βγαίνει σε λίγο καιρό ο Encore ESP Pro. Βασικά κυκλοφόρησε ήδη στην Αμερική και αναμένεται Ευρώπη μέσα στον Νοέμβριο. Πολύ ανώτερος σε όλα. 1
drunkdonkey Δημοσ. Τετάρτη στις 12:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:29 μμ 16 λεπτά πριν, Angeldust είπε Βγαίνει σε λίγο καιρό ο Encore ESP Pro. Βασικά κυκλοφόρησε ήδη στην Αμερική και αναμένεται Ευρώπη μέσα στον Νοέμβριο. Πολύ ανώτερος σε όλα. Όταν λες ανώτερος σε όλα; Αποτι βλέπω έχει ακριβώς τα ίδια μαχαίρια. Η κύρια διαφορά είναι το stepless, αλλά για εμένα δεν αξίζει 100€ πάνω 1
avacan23 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:07 μμ Βάλτε στη λίστα 1 μύλο απο τους 3 που είναι δοκιμασμένοι και αξιόπιστοι. 1) MiiCoffee DF64 2) Fellow Opus 3) Baratza Encore ESP Στο αμαζον ειχε βρεθεί στα 130 ευρώ ο Encore ου λόγω μεγέθους ευκολίασ στο καθάρισμα και πρακτικότητας τον προτέινω αλλά ο νο1 είναι πολύ καλός. και για περιορισμενο πορτοφόλι ενας καλος χειροκίνητος είναι αυτός MHW-3BOMBER R3
Προτεινόμενες αναρτήσεις