Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oraiustepe είπε

Από ότι ξέρω για να κάνεις ανάληψη πρέπει να κάνεις επικαιροποίηση στοιχείων. Στέλνεις ταυτότητα λογαριασμό κινητού ή τράπεζας και τέτοια. Οπότε δεν μπαίνεις αν είσαι κάτω από 18 εκτός αν πάρεις όλα αυτά τα στοιχεία από το γονιό σου στα μουλωχτά συνήθως 

Γίνεται κάποιες φορές, να ζητάνε φωτογραφία ή βιντεοκλήση και να κρατάς την ταυτότητά σου δίπλα στο πρόσωπό σου.

Αλλά το όριο είναι 21.
Μπορεις στα 17 να ψηφίζεις, στα 18 να πάρεις όχημα 3 τόνων μόνος σου, να κάνεις οικογένεια και παιδιά,  να βγάλεις άδεια κυνηγού, αλλά να παίξεις 2 ευρώ στοίχημα στο τσουλου, πω πω είσαι επικίνδυνος για όλη την κοινωνία.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καραγκιοζιλίκια ...Τόσο απλά !!!

• Ρίξτε λεφτά στην ΠΑΙΔΕΙΑ
  • Εξοπλίστε σχολεία με ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ και ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Οταν υπάρχει χάσμα ΓΕΝΝΕΩΝ και το αντιμετωπίζεις με ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ "διότι στην εποχή σου υπήρχε αγνότητα και τα πράγματα ήταν ... διαφορετικά" ... τότε είσαι απλά ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

Το συγκεκριμένο μέτρο θα αποτύχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ

Καλημέρα σε όλους !!!

• Like 2
Δημοσ.

Καθαρά τεχνολογικά, δε περιμέναμε κανέναν Kids Wallet από τη πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση. Προσωπικά, χρησιμοποιώ Family Link (Google, Android) στις συσκευές των παιδιών εδώ και πόσα χρόνια (δε θυμάμαι πια) κι έχω ησυχάσει όσο αφορά έλεγχο, πρόσβαση σε ακατάλληλο περιεχόμενο κλπ. Επίσης, έχω βάλει στο δίκτυο του σπιτιού ένα Raspberry Pi για να μπλοκάρει με τη σειρά του διαφημίσεις/ ιστοσελίδες ακατάλληλου περιεχομένου κ.α. Ως εδώ, μια χαρά.

Γιατί όμως έχουν τα παιδιά μου tablet και - πλέον, ο μεγάλος - κινητό; Γιατί χρειάστηκε μια οικογένεια, τη περίοδο της πανδημίας και της τηλεκπαίδευσης, να αφήσει ελεύθερο το παιδί της "ν' ανακαλύψει τον κόσμο". Όση προσπάθεια είχα κάνει έως τότε να τα κρατήσω μακριά από αυτόν τον κόσμο - δίχως να τα εκπαιδεύσω πρώτα - κατέρρευσε σε μια στιγμή.

Έχουν τα παιδιά μου πρόσβαση στ' οτιδήποτε, εκτός του σπιτιού και των δικών τους συσκευών; Απόλυτη. Δεν είναι στον έλεγχο μου.

Εξάλλου, η πανδημία και η τηλεκπαίδευση έφεραν στην επιφάνεια τον τεχνολογικό αναλφαβητισμό που δυστυχώς επικρατεί "εκεί έξω" σε μεγάλο βαθμό.

💩

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 minutes ago, whiteman7 said:

Καραγκιοζιλίκια ...Τόσο απλά !!!

• Ρίξτε λεφτά στην ΠΑΙΔΕΙΑ
  • Εξοπλίστε σχολεία με ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ και ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Οταν υπάρχει χάσμα ΓΕΝΝΕΩΝ και το αντιμετωπίζεις με ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ "διότι στην εποχή σου υπήρχε αγνότητα και τα πράγματα ήταν ... διαφορετικά" ... τότε είσαι απλά ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

Το συγκεκριμένο μέτρο θα αποτύχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ

Καλημέρα σε όλους !!!

Πες τα. Εντωμεταξύ έχουμε 2025 και δε διδάσκουμε σεξουαλική αγωγή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντα σε οποιαδήποτε απαγόρευση αυτός που απαγορεύει κάτι είναι ένα βήμα πίσω.

Μου θυμίζει στα δικά μου χρόνια που απαγορευόταν να μπαίνει κανείς στα arcades κάτω απο 17 χρονών και όταν μπουκαριζε η ασφάλεια για έλεγχο έπεφρε "σύρμα" και μας κρύβανε στις τουαλέτες........ε ρε αθάνατες εποχές..... 
Οι εξαρτημενοι 40ριδες που οι ανδρες είναι κολημένοι με ενα κινητό στο στοίχημα Onlyfan  και ψάχνουν ενα καλο vpn για να βλέπουν δωρεαν ματσάκια και οι μανούλες στις καφετέριες με το insta και το tiktok ανησίχησαν και θα βάλουν Parential control στα παιδάκια τους.............και αν το βάλουν αυτοί θα υπάρχει παντα ο ξαδερφος ο φιλος το παιδί του γείτονα ο συμμαθητης που θα ξερει το κόλπο να πει στα βλαστάρια τους πως να το παρακάμψουν..........,
Εδώ στην χώρα μας όλα γίνονται για το θεαθήναι και το οποιοδήποτε θέμα βαστάει όσο είναι είδηση στα δελτεία των 8:30 θα παίξει σήμερα αύριο άντε και μεθαύριο. Δεν πρόκειτε να γίνει τίποτα και απλά ο κόσμος όπως και με άλλα θέματα θα μείνει με την εντύπωση μόλις περάσουν οι ήμερες ότι έγινε κάτι γιατί απλά το είπαν στις ειδήσεις και μετά θα το ξεχάσουν νομίζοντας ότι έγινε κάποια αλλαγή. 
Στην προκείμενη περίτωση δεν τους ενδιαφέρει ούτε το νεανικό κοινό (παιδιά έφηβοι κτλ) ούτε οι γονείς στο σύνολο τους. Απλά θέλουν με αυτές τις αστείες κινήσεις να συσπυρώσουν μια μεγάλη ομάδα ανάμεσα στα 60-75 το λεγόμενο συντηριτικό κομμάτι της κοινωνίας δίχνοντας ότι παίρνουν μέτρα και ότι κάτι κάνουν μήπως και τους κερδίσουν πάλι γιατι απο τις δημοσκοπίσεις φάνικε ότι έχουν χάσει  ένα μεγάλο μέρος τους.  
Εγω προτείνω όποιοι εφηβοι συλλαμβάνονται να έχουν παράνομα social να συλαμβάνονται να κουρεύονται με την ψηλη και να τους κρεμάνε μια ταμπέλα Tedyboy όπως στον νόμο 4000. 

Το ίδιο χαρτί της αυστηροποίησης προσπάθησαν να παίξουν και με το μεταναστευτικό. 

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Το VPN θα πάει ... σύννεφο !!!

Θε λέει το παιδί

Μπαμπά κάνε μου και εμενα μια συνδρομή σαν την δικια σου που έχεις για να βλέπεις αθλητικά και να μην  σε βρίσκουν......

καλα θα παει και αυτο......

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Haha 2
Δημοσ.

"...η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα..." μια βόλτα από τις τάξεις σε κοντέινερς και τα σχολικά περιβάλλοντα δείχνει το "ενδιαφέρον" του κράτους προς τα παιδιά, που είναι "το μέλλον αυτού του τόπου".

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε

Αδερφε επειδη δεν ειχαμε τσοντες και ιντερνετ ημασταν στις ντισκοτεκ και τα παρτυ και χαραζαμε στο ρεβολβερ μας ποσες... 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ξεπαρθενιασαμε...

τοτε στα 17 καναμε οτι καναμε τωρα απο τα 14 ξεκινουν αυτα

Δημοσ.

Πάω στοίχημα ότι ακόμα και σε λογαριασμούς που μπορεί να έχει κάποιος εδώ και 20 χρόνια, πάλι θα ζητήσει επαλήθευση για το αν είναι άνω των 15...

• Haha 1
Δημοσ.
20 minutes ago, PLHROPPP said:

. Απλά θέλουν με αυτές τις αστείες κινήσεις να συσπυρώσουν μια μεγάλη ομάδα ανάμεσα στα 60-75 το λεγόμενο συντηριτικό κομμάτι της κοινωνίας δίχνοντας ότι παίρνουν μέτρα και ότι κάτι κάνουν μήπως και τους κερδίσουν πάλι γιατι απο τις δημοσκοπίσεις φάνικε ότι έχουν χάσει  ένα μεγάλο μέρος τους.  

Παίζει ΚΑΙ αυτό. Με αυτη τη λογική δεν πρέπει να γίνεται τίποτα ΣΩΣΤΟ γιατί κάποιο κομμάτι της κοινωνίας θα συσπείρωθει σε κάποιο κόμμα. Βασικά δείχνεις την πολιτική σου τοποθέτηση με αυτό που γράφεις. Παω στοίχημα αν έκανε ακριβώς το ίδιο το κόμμα που ψηφίζεις θα το έβλεπες ποιο θετικά. 

Δημοσ.

τα εχουμε πει και με τον κωδικα κοκ ειναι κενο γραμμα εφοσον δεν μπορουν (θελουν) να τα επιβαλουν, μπροστα μου στο περιπτερο πιτσιρικας αγοραζε τσιγαρα για τον μπαμπα που καθοταν σαν κου..δα στο μηχανακη βαριοταν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...