Wolfman360 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) AdGuard Family Plan: Lifetime for up to 9 devices $11 περίπου (9.38€) Προσφορά απο www.stacksocial.com coupon: LABSPLAN Δεδομένου ότι όλες οι παλιές προσφορές έχουν λήξει ή είναι πιο ακριβές Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από Wolfman360 2
Euromaster Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες κοβει οντως διαφημισεις απο browser chrome, brave σε υπολογιστη και android? Το εχει φοκιμασει καποιος να μας πει αν αξιζει?
nek4d Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 minutes ago, Euromaster said: κοβει οντως διαφημισεις απο browser chrome, brave σε υπολογιστη και android? Το εχει φοκιμασει καποιος να μας πει αν αξιζει? Τσεκαρε προηγουμενες προσφορες εδω και στα διπλανα φορουμ (ειναι πολλες), και θα βρεις ετοιμες "απειρες" πληροφοριες επ'αυτου ☺️ 1
Arkin Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 λεπτά πριν, Euromaster είπε κοβει οντως διαφημισεις απο browser chrome, brave σε υπολογιστη και android? Το εχει φοκιμασει καποιος να μας πει αν αξιζει? Κοβει ναι εκτος youtube. 1
therion13 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Πια η διαφορά με το δωρεάν extension που έχω στο chrome? Δεν βλέπω καμιά διαφήμιση πουθενά. Ούτε YouTube τιποτα
DrFreeman Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 hours ago, Arkin said: Κοβει ναι εκτος youtube. Πολύ βασικό, ουσιαστικά μόνο αυτό θέλω καθότι σε iOS για την ώρα. Παραμένω στον Brave λοιπόν.
Doubt Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 ώρες πριν, Euromaster είπε κοβει οντως διαφημισεις απο browser chrome, brave σε υπολογιστη και android? Το εχει φοκιμασει καποιος να μας πει αν αξιζει? Στο android μπορεί να μπει private dns https://www.croma.com/unboxed/how-to-block-ads-on-android-smartphone
Euromaster Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 29 λεπτά πριν, Doubt είπε Στο android μπορεί να μπει private dns https://www.croma.com/unboxed/how-to-block-ads-on-android-smartphone ακριβως γι αυτο το ρωταω, επειδη εχω κανει αυτο που λες, δεν ξερω αν εχει νοημα για αγορα για αυτη την εφαρμογη
bigLITTLE Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Γιατί ενώ πάω να πληρώσω με την prepaid πειραιώς μου βγάζει σφάλμα "your card has been declined"; Αυτή χρησιμοποιώ για τις online αγορές μου χωρίς να έχω ξαναντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Τελικά πλήρωσα με Paypal και λύθηκε το θέμα. Ευχαριστώ TS! Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από bigLITTLE
screaming_trees Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Πολύ καλή προσφορά. Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο
kotsonatos04 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Εμένα πάντως όταν το ενεργοποίησα στον υπολογιστή, σε συνδυασμό με vpn μου γαμ**** τα πάντα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα κάποια στιγμή , κάτι έκοβε την κίνηση, μόλις το έβγαλα όλα επανήλθαν κανονικά. Επίσης στο iOS 2 φορές μου έχει κόψει την πρόσβαση στο ίντερνετ ( λόγω της λειτουργίας dns protection;). Την 1η φορά το απενεργοποίησα, αφαίρεσα και το προφίλ από την συσκευή και επανήλθε. την 2η φορά αναγκάστηκα να πάω επαναφορά συνδέσεων 👎
salmp7 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Τί κερδίζεις σε σύγκριση με adguard dns σε Android και adblocker στο pc; μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει; στο ios πετυχαίνει κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις dns;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα