Προς το περιεχόμενο

AdGuard Family Plan: Lifetime - 9 devices $11 ~(9.38€) από stacksocial.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, Euromaster said:

κοβει οντως διαφημισεις απο browser chrome, brave σε υπολογιστη και android? Το εχει φοκιμασει καποιος να μας πει αν αξιζει?

Τσεκαρε προηγουμενες προσφορες εδω και στα διπλανα φορουμ (ειναι πολλες), και θα βρεις ετοιμες "απειρες" πληροφοριες επ'αυτου ☺️ 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Euromaster είπε

κοβει οντως διαφημισεις απο browser chrome, brave σε υπολογιστη και android? Το εχει φοκιμασει καποιος να μας πει αν αξιζει?

Κοβει ναι εκτος youtube. 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Arkin said:

Κοβει ναι εκτος youtube. 

Πολύ βασικό, ουσιαστικά μόνο αυτό θέλω καθότι σε iOS για την ώρα. Παραμένω στον Brave λοιπόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί ενώ πάω να πληρώσω με την prepaid πειραιώς μου βγάζει σφάλμα "your card has been declined"; Αυτή χρησιμοποιώ για τις online αγορές μου χωρίς να έχω ξαναντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Τελικά πλήρωσα με Paypal και λύθηκε το θέμα. 

Ευχαριστώ TS!

Επεξ/σία από bigLITTLE
Δημοσ.

Εμένα πάντως όταν το ενεργοποίησα στον υπολογιστή, σε συνδυασμό με vpn μου γαμ**** τα πάντα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα κάποια στιγμή , κάτι έκοβε την κίνηση, μόλις το έβγαλα όλα επανήλθαν κανονικά. 

Επίσης στο iOS 2 φορές μου έχει κόψει την πρόσβαση στο ίντερνετ ( λόγω της λειτουργίας dns protection;). Την 1η φορά το απενεργοποίησα, αφαίρεσα και το προφίλ από την συσκευή και επανήλθε. την 2η φορά αναγκάστηκα να πάω επαναφορά συνδέσεων 👎

Δημοσ.

Τί κερδίζεις σε σύγκριση με adguard dns σε Android και adblocker στο pc;  μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει; στο ios πετυχαίνει κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις dns; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...