Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 minutes ago, ckom26 said:

Δεκάρα δεν έδιναν οι εταιρίες για την μήνυση όσον αφορά την «ελευθερία έκφρασης», γιατί δεν δεσμεύονται νομικά επ´ αυτής. Συμβιβάστηκαν επειδή στην αγωγή συμπεριλαμβάνεται η κατηγορία πολιτικής μεροληψίας και, ναι, προφανώς τώρα που είναι πρέζιντεντ και μπορεί να τους κάνει την ζωή δύσκολη.

Ποιά πολιτική μεροληψία;,θα μας τρελάνεις;,η εκλογές είχαν τελειώσει και αυτός έκανε νούμερα στις 6 Ιανουαρίου του 21,σε λίγο θα μου πείς ότι δεν μπούκαραν οι οπαδοί του στο καπιτόλιο, και επιπλέον πρέπει να ξέρεις ότι και η πολιτική μεροληψία ανήκει στην πρώτη τροπολογία, άρα το επιχείρημά σου είναι αυτόματα άκυρο.

Αρα καταλήγουμε σε αυτό που λέω εξ αρχής, ο Τραμπάκουλας είναι ένας νταής και ωμός εκβιαστής και τίποτα άλλο, επικαλείτε την πρώτη τροπολογία όταν ο ίδιος υποκριτικά φιμώνει τους άλλους.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 minutes ago, ckom26 said:

Έλα φίλε (ΜαρξGPT), πες μου

11 φορές επαναλαμβάνεται η λέξη «φασισμός» (και παράγωγα) στην απάντηση του ΟυλιάνωφGPT, έντεκα! Με τόση μεροληψία στα LLMs που ακόμη και το Grok γέρνει αριστερά, έχει καταντήσει κουραστική τόση φασιστερίλα.

llmpoliticaltest.webp

Το ότι, μπορεί, οι φασιστικές/ρατσιστικές απόψεις να είναι όντως αντι-ουμανιστικές, με αποτέλεσμα τα μοντέλα να "κλείνουν" προς αυτό που τα alt-right κεφάλια νομίζουν ότι είναι "αριστερά" (ενώ μιλάμε για βασικό human decency), δεν περνάει από το μυαλό των οπαδών του πορτοκαλί.

Ειναι διατεθειμένοι να πετάξουν τη γελοιότητα ότι ολόκληρες εταιρείες δισεκατομμυρίων (τρισεκατομμυρίων) όπως OpenAI, Google, Meta, xAI κλπ είναι το άντρο του μαρξισμού αντί για τα poster children του καπιταλιστικού συστήματος, προκειμένου να μην παραδεχθούν  ότι, στην πραγματικότητα "ακολουθούν" ένα ημιτρελο με απολυταρχικές τάσεις.

Σε λίγο θα μας βγάλουν και το Musk αριστερό 😂

Ο ορισμός του "echo-chamber". Τα λένε μεταξύ τους και τα πιστεύουν κιόλας.

Ο λαός το εκφράζει διαφορετικά. "Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει"

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 6
  • Thanks 5
Δημοσ.
37 minutes ago, ckom26 said:

Συμβιβάστηκαν επειδή στην αγωγή συμπεριλαμβάνεται η κατηγορία πολιτικής μεροληψίας

Δείξε μας σε παρακαλώ το νόμο που απαγορευει την πολιτική μεροληψία και τις ποινες που προβλέπονται να δω κάτι..

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Δεν πεινάει κανείς στην χώρα του και οι άστεγοι είναι κυρίως απο επιλογή έτσι 

μέχρι εδώ έφτασα

• Haha 7
Δημοσ.
5 hours ago, Dr_Pepper said:

To βασικό (μπορεί να ειναι αυξημένο ανάλογα την ασφάλιση και την συμφωνία με τον πρότερο εργοδότη) επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ είναι κάτα μέσο όρο (διαφέρει απο πολιτεία σε πολιτεία ) 400 ευρώ την εβδομάδα  (με ποσοστό ανεργίας 4,5%, και 0.2%* ποσοστό αστέγων )

Cool story bruh..

Στο πραγματικό US, 450$/εβδομάδα  είναι το maximum που θα πάρεις για 6 μήνες και μόνο αν έβγαζες τουλάχιστον 4000$/μήνα τους προηγούμενους 18 μήνες, αλλιώς είναι λιγότερο με minimum 40$/εβδομάδα, δλδ 160$ το μήνα, δλδ πολύ χειρότερα ακόμα και από εδω.

Το παράδειγμα είναι από την κομμουνιστική Καλιφόρνια, σε άλλα states  λογικά θα είναι χειρότερα.

https://edd.ca.gov/en/unemployment/UI-Calculator/

image.png.3131fd470be61bc11795a1a7fcd93791.png

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Spyros7 είπε

Cool story bruh..

Στο πραγματικό US, 450$/εβδομάδα  είναι το maximum που θα πάρεις για 6 μήνες και μόνο αν έβγαζες τουλάχιστον 4000$/μήνα τους προηγούμενους 18 μήνες, αλλιώς είναι λιγότερο με minimum 40$/εβδομάδα, δλδ 160$ το μήνα, δλδ πολύ χειρότερα ακόμα και από εδω.

Το παράδειγμα είναι από την κομμουνιστική Καλιφόρνια, σε άλλα states  λογικά θα είναι χειρότερα.

https://edd.ca.gov/en/unemployment/UI-Calculator/

image.png.3131fd470be61bc11795a1a7fcd93791.png

οχι ρε αποκλείεται . εδω μας λεει οτι η γιαγια 88 χρονων δουλευει και πουλαει ρουχα γιατι βαριεται στο σπιτι και δεν εχει τι να κανει. 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
32 minutes ago, Spyros7 said:

Σταμάτα, σατανά, θα τους έρθει κόλπος έτσι κι ακούσουν για κομμουνισταί σαν τον Gavin Newsom! 😂

11 minutes ago, kata_tixi said:

οχι ρε αποκλείεται . εδω μας λεει οτι η γιαγια 88 χρονων δουλευει και πουλαει ρουχα γιατι βαριεται στο σπιτι και δεν εχει τι να κανει. 

Είστε προπετείς, κύριε. Δηλαδή, δεν μπορεί μια 88χρονη να απολαμβάνει την πώληση ρούχων; "

• Haha 3
Δημοσ.
22 ώρες πριν, mants118 είπε

Ερώτηση στον "αρθρογράφο": τα 90.000 πόδια πόσο ειναι σε μέτρα; το ρωτάω επειδή έχω μεγαλώσει στην Ευρώπη και όχι στο Αμερικα... 😬

22 ώρες πριν, Thresh είπε

Kenan Thompson Wtf GIF by Saturday Night Live

Nobody knows...

• Like 1
Δημοσ.

Επιχειρήματα  ή "επιχειρήματα" με γιαγιάδες 80 και 90 χρόνων που δουλεύουν για την φάση θυμίζουν προτάσεις του στυλ, ο παππούς μου κάπνιζε ένα πακέτο τσιγάρα από τα 10 και πέθανε στα 90 γιατι τον χτύπησε το κάρο στο χωράφι => το κάπνισμα δεν αυξάνει τις πιθανότητες καρκίνου στους πνεύμονες, γιατί αλλιώς θα είχε πάθει και ο παππούς μου τόσο καιρό.

Έχουν πλάκα να τα λέμε εδώ μέσα, καλό είναι να μην τα λέμε έξω.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kata_tixi είπε

Το ίδιο και εδώ Αγγλία ,δουλευουν απο χόμπυ κάτι 80χρονοι στα ΣΜ .Οχι γιατί δεν τους φτάνει η σύνταξη.

Δημοσ.
4 hours ago, Spyros7 said:

Δείξε μας σε παρακαλώ το νόμο που απαγορευει την πολιτική μεροληψία και τις ποινες που προβλέπονται να δω κάτι..

Καλύτερα να στο πουν οι δικηγόροι των Alphabet και Meta που έσκασαν την αποζημίωση, αν και είμαι βέβαιος ότι θα έκανες καλύτερη δουλειά απ´ αυτούς - μπορεί και να κέρδιζες την υπόθεση! Εκτός κι αν θες να πεις ότι η πολιτική μεροληψία είναι καλή όταν σε συμφέρει και λογοκρισία όταν στρέφεται εναντίον σου; Ή ότι η λογοκρισία κατά του Τραμπ είναι αποδεκτή «επειδή είναι φασίστας»;

4 hours ago, MikeKata said:

ολόκληρες εταιρείες δισεκατομμυρίων (τρισεκατομμυρίων) όπως OpenAI, Google, Meta, xAI κλπ είναι το άντρο του μαρξισμού

Το λες επειδή κατά τεκμήριο οι μαρξιστές είναι φτωχαδάκια του μεροκάματου, ενώ οι λεφτάδες είναι εξ ορισμού δεξιοί καπιτάλες; Ο μόνος (υψηλού προφίλ) συντηρητικός λεφτάς είναι ο Musk και γι´ αυτό λυσσάνε όλα τα φασιστερά εναντίον του και ακόμα τσούζει η εξαγορά του Twitter, που από ακροφασιστερό ισορρόπησε στο κέντρο.

https://americasdigitalshield.com/

4 hours ago, cpc464 said:

Ποιά πολιτική μεροληψία;,θα μας τρελάνεις;,η εκλογές είχαν τελειώσει και αυτός έκανε νούμερα στις 6 Ιανουαρίου του 21,σε λίγο θα μου πείς ότι δεν μπούκαραν οι οπαδοί του στο καπιτόλιο, και επιπλέον πρέπει να ξέρεις ότι και η πολιτική μεροληψία ανήκει στην πρώτη τροπολογία, άρα το επιχείρημά σου είναι αυτόματα άκυρο.

Παραληρείς ασυναρτησίες, οι άλλοι συνομιλητές τουλάχιστον έχουν συνεκτικό λόγο παρ´ όλην την αριστερίλα.

20251003-194558.webp

• Haha 1
Δημοσ.
15 minutes ago, ckom26 said:

Παραληρείς ασυναρτησίες, οι άλλοι συνομιλητές τουλάχιστον έχουν συνεκτικό λόγο παρ´ όλην την αριστερίλα.

Βέβαια, όταν δεν έχεις επιχείρημα προσπαθείς να μειώσεις τον άλλο, το βλέπουμε και απο τα τρανταχτα επιχειρήματά σου του τύπου " αριστερίλα",κατα τά άλλα οι υπόλοιποι είναι προκατελημένοι."

Επιχειρηματολογία νηπιαγωγίου σαν το ίνδαλμά σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 minutes ago, cpc464 said:

Βέβαια, όταν δεν έχεις επιχείρημα προσπαθείς να μειώσεις τον άλλο

Συγγνώμη, δικά σου;

5 hours ago, cpc464 said:

Τραμπάκουλας

On 02/10/2025 at 18:22, cpc464 said:

η πορτοκαλί βιοχλαπάτσα

On 30/09/2025 at 12:18, cpc464 said:

Ταρίφας kid

26 minutes ago, cpc464 said:

επιχειρήματά σου του τύπου " αριστερίλα"

Θα επιβιώσεις, σου έχω εμπιστοσύνη.

Δημοσ.
1 minute ago, ckom26 said:

Θα επιβιώσεις, σου έχω εμπιστοσύνη.

Δεν είναι συνομιλητής μου ο συγκεκριμένος, όσο για εσένα το αριστερίλα το χρησιμοποίησες,η μήπως όχι;.

Ο σεβασμός κερδίζεται, και ως τώρα ο συγκεκριμένος δεν έχει κάνει τίποτα να κερδίσει τον δικό μου, απο ότι όμως δείχνουν όλα και εσύ τον ίδιο δρόμο παίρνεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...