PrettyNose Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5 minutes ago, KostasKri said: Υγιής και θεμιτός τρόπος να περνάς μηνύματα για σεξουαλικότητα σε νήπια και παιδιά δεν υπάρχει. Δεν χρειάζεται να μπει καν στην διαδικασία ένα νήπιο να σκεφτεί "μήπως δεν είμαι αγόρι/κορίτσι κι εγώ;". Όλα στην ώρα τους. Δηλαδή θες να αφήσουμε το παιδί να ανακαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα μόνο του χωρίς να επιρεαστεί από κάπου? Φασιστικές ίδεες έχεις και δεν μου αρέσει... 6
magictoboggan Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 9 minutes ago, Sheogorath said: *αρκεί να μην επηρεάζεις αρνητικά κάποιον άλλον. Αυτό δε γίνεται. Ότι και να κάνεις θα επηρεάσει τον άλλον είτε αρνητικά είτε θετικά.
blacckvodka Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Όσες εγχειρίσεις και άλλαγες να κάνεις με φάρμακα και ορμόνες για να γίνεις γυναίκα: 1 παιδί δεν κάνεις 2 Δεν πείθεις κανέναν 3 την εξέταση προστάτη στα 50 δεν τη γλιτώνεις 2 1 1 2
oldnew Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Η ενημέρωση για τη διαφορετικοτητα είναι ευθύνη του γονέα, οχι του Netflix. Ολα τα υπόλοιπα ειναι να είχαμε να λέγαμε. Έχει κάποιο δίκιο ο Μασκ, εχει παραγίνει με τον προσυλιτισμο υπερ των γκει (και μάλιστα το γράφω χώρις να είμαι καθόλου εναντίον των γκει). Η υπερβολή είναι πάντα καταδικαστεα. Οποίος δε βλέπει οτι το 8% ταυτίζεται με το 92% ειναι τυφλός. Το παρουσιάζουν ως μοδα και σύνηθες. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από oldnew 2
KostasKri Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 minutes ago, panther_512 said: Φίλε μου, ο σεξουαλικός αυτοπροσδιορισμός δεν κολλιέται. Στην εφηβεία το παιδί εξερευνά την σεξουαλικότητά του και αν το κάνουμε να νιώσει ασφάλεια για το πώς νιώθει, θα βρει τον δρόμο του προς την προσωπική του ευτυχία. Όταν θα περπατάς με το νήπιο στο δρόμο και δεί δυό αγόρια ή κορίτσια να αγκαλιάζονται, να κρατιούνται χέρι χέρι, ή να φιλιούνται, τί θα κάνεις? Θα του κλείσεις τα μάτια? Πώς θα δικαιολογήσεις αυτό που βλέπει? Ώς κάτι αφύσικο και ανώμαλο? Αφού θα το δεί στον πραγματικό κόσμο μπροστά του, ποιό το πρόβλημα αν το δεί στο κινούμενο σχέδιο? Αυτό που ζητάμε, και ίσως είναι η σωτηρία μας για έναν καλύτερο κόσμο αύριο, είναι να μάθουμε στα παιδιά να δέχονται ανάμεσά τους το διαφορετικό και να μην το απομονώνουν. Δυστυχώς κολλιέται. Σου είπα πως μπορείς όταν έχεις χρόνο να ψάξεις να ακούσεις ανθρώπους που πέρασαν κάτι τέτοιο και δυστυχώς το πήγαν μέχρι τέλους και στα 20 τους χρόνια κατάλαβαν πως δεν έκαναν καλά και επηρεάστηκαν από φίλους, κοινωνία, γιατρούς κτλ κτλ. Το αν δει το παιδί μου δυο ανθρώπους στον δρόμο χέρι χέρι και είναι γκέι/λεσβίες, είναι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται όπως εγώ αγαπάω την μαμά. Δεν χρειάζεται παραπάνω εξήγηση τις περισσότερες φορές και αν ερωτηθείς γιατί δεν είναι γυναίκα με άντρα απλά εξηγείς ότι δεν είναι πάντα έτσι. Τώρα από την άλλη αν δει έναν μούσια με μακιγιάζ, μακρύ μαλλί και φόρεμα, νομίζω πως είναι πολύπλοκες έννοιες να εξηγήσεις σε ένα μικρό παιδί χωρίς να το μπερδέψεις. Οπότε καλό είναι αυτά τα εξτρίμ να τα αποφύγεις όσο μπορείς. 4
SeaLion Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Να μήν ξεχνιόμαστε για τί πράγματα είμαστε ικανοί: Κι όμως ακόμα και σε αυτό το ποστ σου, υπάρχουν 7 άτομα που επέλεξαν αντί να το προσπεράσουν επέλεξαν να πατήσουν reaction "χα χα" 1 ώρα πριν, kwstasarva είπε Όταν ένας άνθρωπος γεννιέται με καρδιαγγειακά νοσήματα, δεν λέμε ότι είναι διαφορετικός. Λέμε ότι έχει πρόβλημα. Καλή είναι και η αποδοχή της διαφορετικότητας και όλη η woke agenda που μας pusharoun τόσα χρόνια κάθε μέρα μέσω του netflix και όχι μόνο. Αλλά κάπου ώπα! Άλλο οι trans άλλο οι gay. Καλό είναι να αφήσουμε τα παιδιά στην ησυχία τους. Όταν είναι η ώρα τους να μάθουν κάτι, θα το μάθουν. Κάπου ώπα και στην συναισθηματική αγκύλωση όμως που έχετε κάποιοι. στην αντικοινωνική ημιμάθειά σας, και στην παράνοια σύμφωνα με την οποία μια παθολογική κατάσταση είναι άμεσα συγκρίσιμη με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Δεν κινδυνεύεις να πεθάνεις απλά επειδή είσαι γκέι/λεσβία/τρανς -- κινδυνεύεις όμως να φας bullying στο σχολείο, να φας ξύλο στον δρόμο, ακόμα και να σε σκοτώσουν επειδή δεν τους κάθεσαι καλά στο μάτι. 3 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δυστυχώς κολλιέται. Σταματήστε τις βλακείες! Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από SeaLion 4 1 2
AtiX Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 16 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό. Αλλά αν βοηθαέι, μικρός νόμιζα ότι είμαι ο spider-man και ότι πετούσα ιστούς και σκαρφάλωνα στις κάσες. Ή όταν έτρωγα σπανακόρυζο νόμιζα ότι γίνομαι πολύ δυνατός και προσπαθούσα να σηκώσω το ψυγείο. Άρα μου λες να απαγορεύσουμε να βλέπουν τα παιδιά κινούμενα σχέδια με ήρωες ή τον Ποπάι? 4
SeaLion Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε shove it down our throats λενε και ταιριάζει καλύτερα Don't open your mouth wide open if you don't want it shoved down your throat! 1 2
Sheogorath Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 5 λεπτά πριν, SeaLion είπε Don't open your mouth wide open if you don't want it shoved down your throat! Τι εννοείς; Να μην βγαίνουμε έξω στον κόσμο αν δεν θέλουμε πόλεμο προπαγάνδας; Μου ακούγιεται... φασιστικό.
KostasKri Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 9 minutes ago, AtiX said: Άρα μου λες να απαγορεύσουμε να βλέπουν τα παιδιά κινούμενα σχέδια με ήρωες ή τον Ποπάι? Είναι το ίδιο να νομίζω ότι είμαι σούπερ ήρωας με το να νομίζω ότι είμαι άλλο φύλο όταν δεν είμαι; 1 1 1
cpc464 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 25 minutes ago, blacckvodka said: Όσες εγχειρίσεις και άλλαγες να κάνεις με φάρμακα και ορμόνες για να γίνεις γυναίκα: 1 παιδί δεν κάνεις 2 Δεν πείθεις κανέναν 3 την εξέταση προστάτη στα 50 δεν τη γλιτώνεις Δουλεύει και αντίστροφα αυτό, γιατί μπορεί να είσαι στείρος άρα ούτε τότε κάνεις παιδί εκτός και αν σου τα φοράει,μπορεί να έχεις λιλί αλλά όταν ορθώνεις ανάστημα να γελάνε μαζί σου και τέλος μπορεί να σου αρέσει η εξέταση. 1
KostasKri Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 20 minutes ago, SeaLion said: Σταματήστε τις βλακείες! Μπορείς απλά να ανοίξεις το google ή κάποιο AI και να συγκρίνεις ποσοστά trans identifying kids σήμερα σε σχέση με 10 χρόνια πριν. Μετά ψάξε και τι ποσοστό του πληθυσμού έχει όντως gender dysphoria. Αν καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα με ότι λέω βλακείες, ξαναδιάβασέ τα. 4 1
SeaLion Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Τι εννοείς; Να μην βγαίνουμε έξω στον κόσμο αν δεν θέλουμε πόλεμο προπαγάνδας; Μου ακούγιεται... φασιστικό. Λες να είναι ο "φασισμός της... πολιτικής ορθότητας"; 😂 Πολύ πιο απλό αυτό που λέω: αφού το Νετφλιξ δεν είναι υπηρεσία κοινής ωφέλειας άρα κανείς δεν το "σπρώχνει κάτω στον λαιμό σας", μην αγοράζετε ρε παιδιά. ΔΕΝ είναι ανάγκη. 1
blacckvodka Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 λεπτά πριν, cpc464 είπε Δουλεύει και αντίστροφα αυτό, γιατί μπορεί να είσαι στείρος άρα ούτε τότε κάνεις παιδί εκτός και αν σου τα φοράει,μπορεί να έχεις λιλί αλλά όταν ορθώνεις ανάστημα να γελάνε μαζί σου και τέλος μπορεί να σου αρέσει η εξέταση. Λίγο άκυρο το παράδειγμα γιατί όταν μια γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδί είναι η εξαίρεση στο φυσιολογικό ενώ ένας τρανς ανήρ θα ήταν η εξαίρεση και μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο εάν μπορούσε να μείνει και έγκυος 1
Sheogorath Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 λεπτά πριν, SeaLion είπε Λες να είναι ο "φασισμός της... πολιτικής ορθότητας"; 😂 Πολύ πιο απλό αυτό που λέω: αφού το Νετφλιξ δεν είναι υπηρεσία κοινής ωφέλειας άρα κανείς δεν το "σπρώχνει κάτω στον λαιμό σας", μην αγοράζετε ρε παιδιά. ΔΕΝ είναι ανάγκη. Με αφορμή το Netflix το λέω φυσικά. Είχα και το ακύρωσα χρόνια τώρα. Για το "κοιτάω την δουλειά μου και έρχεσαι να μου προωθήσεις τις ιδέες σου" έχω πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα