MadPax Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, li@m είπε Ναι όντως το ποσό δεν είναι μεγάλο. Το έγραψα. Είναι 4.5 ευρώ. Δεν έχει να κάνει με το ποσό καθεαυτό όμως. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν πληρώθηκε από τον παροχο του ρεύματος και συγκεκριμένα τη ΔΕΗ. Επίσης ισχύει πως οι οφειλές βεβαιωθηκαν πριν την πενταετία, καθώς έχουν τόκους, απλά οι τύποι παίζει να εστέλναν το ειδοποιητηριο στη διεύθυνση που είχα αποχώρησει. Εχθές μου ήρθε email και έτσι ενημερώθηκα. Κάτι αντίστοιχο μου είχε συμβεί και εμένα το 2021 σε διαμέρισμα που νοίκιαζα στη Σπάρτη, είχα αλλάξει πάροχο ρεύματος και o προηγούμενος πάροχος δεν είχε αποδώσει τα δημοτικά τέλη στο δήμο και μου έστειλαν αντίστοιχο σημείωμα οφειλής, ένα ποσό 3,2 ευρώ. Πήγα 2 φορές στο ταμείο του δήμου Σπάρτης να το πληρώσω, την πρώτη φορά μου είπε ο ταμίας ότι δεν είχε γίνει ακόμα εγγραφή του χρέους και δεν μπορώ να το πληρώσω να περιμένω μερικούς μήνες να γίνει εγγραφή, μετά από 3-4 μήνες που πήγα πάλι το ταμείο ήταν κλειστό λόγω Covid. Εστειλα μετά από 5-6 μήνες μερικά mail να μπορέσω να συννενοηθώ με το τμήμα εσόδων του Δήμου αφού τα τηλέφωνα δεν τα σήκωναν, δεν απάντησαν ποτέ σε κανένα...δεν ασχολήθηκα ξανά, δεν υπήρχε λόγος με τέτοιους χαχόλους, το χρέος τώρα πρέπει να έχει φτάσει, αν έχει βεβαιωθεί φυσικά, με τους τόκους τα 4 ευρώ ξερωγώ...τραγέλαφος, μπορεί αργότερα ασχοληθώ πάλι αλλά ίσως να μην έχει νόημα.
lector Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Υπαρχει περιπτωση να προκειται και για απατη. 5 ευρω χρεος να σταλει σε 100.000 πολιτες, ειναι 500.000 ευρω ζεστο χρημα απο το πουθενα. Ακομα και οι μισοι να το πληρωσουν, χωρις να ασχοληθουν, επειδη "νταξει μωρε, 5 ευρω ειναι, δωστα κει περα να παει στο διαλο", να σου 250 χιλιαρικα. Για τους υπολοιπους που θα προβαλουν αντιρρησεις, θα τους ξεπεταξουν με καποιο τροπο. 3
li@m Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 7 hours ago, lector said: Υπαρχει περιπτωση να προκειται και για απατη. 5 ευρω χρεος να σταλει σε 100.000 πολιτες, ειναι 500.000 ευρω ζεστο χρημα απο το πουθενα. Ακομα και οι μισοι να το πληρωσουν, χωρις να ασχοληθουν, επειδη "νταξει μωρε, 5 ευρω ειναι, δωστα κει περα να παει στο διαλο", να σου 250 χιλιαρικα. Για τους υπολοιπους που θα προβαλουν αντιρρησεις, θα τους ξεπεταξουν με καποιο τροπο. Υπαρχει περιπτωση να ισχύει. Να ποντάρουν ακριβώς σε αυτό που λες. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως μου τα ζητάει ο δήμος;; δηλαδή σαν εκμισθωτης έπρεπε να πρόσκομισω τη λύση του συμβολαίου μου; δεν καταβαινω. Εγώ για το διάστημα που λέει ο ΔΘ είχα ήδη κάνει διακοπή.
Doubt Δημοσ. Τετάρτη στις 07:45 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:45 πμ 14 ώρες πριν, MadPax είπε μου έστειλαν αντίστοιχο σημείωμα οφειλής, ένα ποσό 3,2 ευρώ. Πήγα 2 φορές στο ταμείο του δήμου Σπάρτης να το πληρώσω Αλήθεια τώρα;
Zazula Δημοσ. Τετάρτη στις 08:39 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:39 πμ 52 λεπτά πριν, Doubt είπε Αλήθεια τώρα; Φυσικά! Διότι οφείλουμε να τιμούμε την προσπάθεια του Δήμου να ξοδεύει 1½ ευρώ για να εισπράττει 2. 1
MadPax Δημοσ. Τετάρτη στις 11:23 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:23 πμ 3 ώρες πριν, Doubt είπε Αλήθεια τώρα; Να σκανάρω το χαρτί που μου έστειλαν το '21 να το αναρτήσω...
Doubt Δημοσ. Τετάρτη στις 11:51 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:51 πμ 26 λεπτά πριν, MadPax είπε Να σκανάρω το χαρτί που μου έστειλαν το '21 να το αναρτήσω... Το ότι πήγες μου έκανε εντύπωση. Το "2 φορές" είναι στα όρια του απίστευτου.
MadPax Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Το ότι πήγες μου έκανε εντύπωση. Το "2 φορές" είναι στα όρια του απίστευτου. Το έντυπο έγραφε ότι δεν είχει γίνει απόδοση των δημοτικών τελών από τον πάροχο του ρεύματος (watt and volt τότε) και ότι οφείλω 3,2 ευρώ, δεν είχε κάποιο RF να το πληρώσω ηλεκτρονικά. Το ταμείο του δήμου Σπάρτης ήταν 100 μέτρα από εκεί που έμενα οπότε πήγα και μου είπαν αυτό που έγραψα πιο πάνω. Τη δεύτερη φορά που πήγα μετά από 4-5 μήνες είχαν κολλήσει covid και ήταν κλειστό, έτσι δεν ξανασχολήθηκα, είχα φύγει στο μεσοδιάστημα και από τη Σπάρτη οπότε...
lector Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:46 μμ 7 ώρες πριν, MadPax είπε Το έντυπο έγραφε ότι δεν είχει γίνει απόδοση των δημοτικών τελών από τον πάροχο του ρεύματος (watt and volt τότε) και ότι οφείλω 3,2 ευρώ, δεν είχε κάποιο RF να το πληρώσω ηλεκτρονικά. Το ταμείο του δήμου Σπάρτης ήταν 100 μέτρα από εκεί που έμενα οπότε πήγα και μου είπαν αυτό που έγραψα πιο πάνω. Τη δεύτερη φορά που πήγα μετά από 4-5 μήνες είχαν κολλήσει covid και ήταν κλειστό, έτσι δεν ξανασχολήθηκα, είχα φύγει στο μεσοδιάστημα και από τη Σπάρτη οπότε... Και γιατι δεν τους ειπες να πανε να τα ζητησουν απο τον παροχο;
IoannisSM Δημοσ. Πέμπτη στις 11:07 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:07 πμ Στις 7/10/2025 στις 3:32 ΜΜ, Zazula είπε Δες το άρθρο 82 (πάλαι ποτέ 91) του ΚΕΔΕ. Η οποία ημερομηνία βεβαίωσης είναι μεταγενέστερη (ακόμη και χρόνια) από την ημερομηνία γέννησης της οφειλής — κι αυτό πολλοί δεν το συνυπολογίζουν. Έστω κάποιος λαμβάνει κλήση για παρκάρισμα από Δημοτική αστυνομία στις 1/1/2020. Ο Δήμος βεβαιώνει το χρέος στις 31/12/2022. Αποστέλλει βεβαίωση οφειλής με ημερομηνία 2/1/2023. Ας θεωρήσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν τα έχει στείλει ααδε. Από ποια ημερομηνία ξεκινάει ο χρόνος παραγραφής; (5ετια ;;) ;
berny Δημοσ. Πέμπτη στις 02:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:42 μμ 3 ώρες πριν, IoannisSM είπε Έστω κάποιος λαμβάνει κλήση για παρκάρισμα από Δημοτική αστυνομία στις 1/1/2020. Ο Δήμος βεβαιώνει το χρέος στις 31/12/2022. Αποστέλλει βεβαίωση οφειλής με ημερομηνία 2/1/2023. Ας θεωρήσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν τα έχει στείλει ααδε. Από ποια ημερομηνία ξεκινάει ο χρόνος παραγραφής; (5ετια ;;) ; Δεν υπάρχει παραγραφή. Αφου βεβαιώθηκε 31/12/2022. Θα ανεβαίνει για πάντα μέχρι να σου δέσμευσει το αφμ μέσω της ααδε ο Δήμος. Με αυτή την λογική δεν θα πληρώναμε ποτε τίποτα
Kthulhou Δημοσ. Πέμπτη στις 11:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:02 μμ λογικά είναι κάποιο ελάχιστο κενό διάστημα μεταξύ των παρόχων, μου έτυχε κ μένα απο ΔΕΗ σε Ζενιθ, έστω ότι η αλλαγή παρόχου έγινε 26 του μήνα, ο τελευταίος λογ/σμος της ΔΕΗ χρέωνε δημοτικά τέλη ως 25 του μήνα κ ο 1ος της Ζενιθ ξεκινούσε τα δημοτικά τέλη από 27 του μήνα. 6-7 χρόνια μετά την αλλαγή του παρόχου, ήρθε από τον δήμο Ευόσμου να πληρώσω νομίζω 11 λεπτά του €... κ πήγα κ τα πλήρωσα με 11 κερματάκια ....κ τους είπα, το χαρτί, το γραμματόσημο, το τόνερ κ η εργατο-ώρα που χάθηκε ΜΟΝΟ από το δήμο, χωρίς το δικό μου κόπο κ χρόνο, άξιζαν πολύ παραπάνω...αλλά τεσπα.... ΔΕΝ τα πλήρωσα μέσω τράπεζας, γιατί για τα 11 λεπτά, η αγαπητή τράπεζα, τότε χρέωνε άλλο 0,5€....κ για το γαμώτο πηγα ποδαράτο, βόλτα στον δήμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα