Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 14 λεπτά πριν, alexandrosser είπε ετσι μου ειπαν και στα κεπ.και οτι κτεο μπορω να το περασω μονο εγώ. Δεν ισχύει Οποιοσδήποτε μπορεί με την ταυτότητα του και την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου καθώς και το τελευταίο χαρτί του κτεο αν και αυτό ίσως φαίνεται και στο σύστημα τους. 2
LabrakisG1992 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Βασικηε ερωτηση που δεν εκανε κανενας. Οταν λες εξαφανιστηκε? Γινε πιο συγκεκριμενος. Αν τον πηρε χθες το βραδυ και σημερα το πρωι και δεν απαντησε δεν παει να πει οτι εξαφανιστηκε.
nikopoup Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 21 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Βασικηε ερωτηση που δεν εκανε κανενας. Οταν λες εξαφανιστηκε? Γινε πιο συγκεκριμενος. Αν τον πηρε χθες το βραδυ και σημερα το πρωι και δεν απαντησε δεν παει να πει οτι εξαφανιστηκε. Μπορεί να τράκαρε, να είναι στο νοσοκομείο και να μη μπορεί να μιλήσει 🤔
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 λεπτά πριν, nikopoup είπε Μπορεί να τράκαρε, να είναι στο νοσοκομείο και να μη μπορεί να μιλήσει 🤔 Να παρακαλάει να μην έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν εχει κάνει την μεταβίβαση πριν... Όντως μπορεί κάτι να του έχει συμβεί αλλά χωρίς να ξέρω τι κάτι δεν μου πάει καλά σε όλο αυτό. Δεν μας είπε ο TS αν αντάλλαξε υπεύθυνες δηλώσεις για την αγορά και πώληση.
Charismo Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μην αγχώνεσαι καταρχάς. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να βρεθεί παρατημένο σε κάποιο χωράφι με πτώμα μέσα, αλλά εσύ θα κάνεις πως δεν ξέρεις τίποτα. 3
Nabuko Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 8 λεπτά πριν, nikopoup είπε Μπορεί να τράκαρε, να είναι στο νοσοκομείο και να μη μπορεί να μιλήσει 🤔 Μπορεί να πήγε στον Έβρο να μεταφέρει παράνομα μετανάστες. 🙃
great Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) εγω δεν εχω καταλαβει, πληρωσες αυτοκινητο και σου ειπε οτι θα το μεταβιβασει και δεν το εχει κάνει ? και επισης ανησυχείς για το αν εχει περασει ΚΤΕΟ ? To αυτοκίνητο το έχεις εσυ? και πιο απλά, το εχεις δει απο κοντά ποτέ? Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από great
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, great είπε εγω δεν εχω καταλαβει, πληρωσες αυτοκινητο και σου ειπε οτι θα το μεταβιβασει και δεν το εχει κάνει ? και επισης ανησυχείς για το αν εχει περασει ΚΤΕΟ ? To αυτοκίνητο το έχεις εσυ? και πιο απλά, το εχεις δει απο κοντά ποτέ? To έχεις καταλάβει ανάποδα.Αυτός το πούλησε σε κάποιον ,ο άλλος το έχει πάρει και δεν το έχει μεταβιβάσει ακόμα . 3
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτός το πούλησε σε κάποιον ,ο άλλος το έχει πάρει και δεν το έχει μεταβιβάσει ακόμα . Δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν το έχει μεταβιβάσει ή όχι..
kalmik Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Δυστυχώς έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις ύποπτων συναλλαγών σε αυτοκίνητα όπου ο αγοραστής είναι πολύ πρόθυμος να πληρώσει αλλά τελείως απρόθυμος να το μεταβιβάσει στο όνομά του. Με το πρόσχημα των υπεύθυνων δηλώσεων παίρνει το όχημα και δεν το μεταβιβάζει ποτέ ενώ σε εσένα φαίνεται κανονικά η ιδιοκτησία και άρα η ευθύνη για ατύχημα εγκληματική ενέργεια, εφορία κλπ. Μια άλλη περίπτωση είναι αυτοί που κάνουν άτυπο και μαύρο το επάγγελμα του μαντρά και μεταπωλούν αυτοκίνητα χωρίς να εμφανίζονται πουθενά. Ηθικό δίδαγμα. ΠΟΤΕ δεν δεχόμαστε τέτοια αγοραπωλησία. Μόνο χέρι χέρι μεταβίβαση σε διεύθυνση συγκοινωνιών (ακόμη καλύτερα δίνεις 40-50 ευρώ σε ένα από τα γραφεία "εξυπηρέτησης" που είναι κοντά σε όλες τις διευθύνσεις συγκοινωνιών πίνεις ένα καφέ και το διεκπεραιώνουν αμέσως χωρίς να κουνηθείς από την καρέκλα σου). Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από kalmik
phanispal Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Αν ο άλλος είναι λαμόγιο και θέλει το όχημα για βρωμοδουλειά, γιατί να το πληρώσει και δεν το κλέβει απλά όπως κάνουν όλοι;
Charismo Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Just now, phanispal said: Αν ο άλλος είναι λαμόγιο και θέλει το όχημα για βρωμοδουλειά, γιατί να το πληρώσει και δεν το κλέβει απλά όπως κάνουν όλοι; Κάτσε ρε φίλε. Ναρκέμπορος ή δολοφόνος είναι ο άνθρωπος, όχι κλέφτης. 6
kalmik Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Aπλά γιατί έχει λεφτά και δεν τον νοιάζει να μπει σε διαδικασία κλοπής και οι πινακίδες φαίνονται "καθαρές" μέχρις ότου τουλάχιστον ο πρώην κάτοχος αρχίσει να υποψιάζεται και κάνει κάποιες νομικές ενέργειες που καθυστερούν.... Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από kalmik 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν το έχει μεταβιβάσει ή όχι.. Σε δύο περιπτώσεις ,αγορά απο μαντρά φάνηκε την επόμενη μέρα της μεταβίβασης στο όνομα μου.Οταν το μεταβίβασα στην σύζυγο αφαιρέθηκε απο την καρτέλα μου την επόμενη μέρα.
ringboy Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kalmik είπε Μόνο χέρι χέρι μεταβίβαση σε διεύθυνση συγκοινωνιών. Πλεον και στα ΚΕΠ (με κανονικη μεταβιβαση οχι απλες υπευθυνες δηλωσεις πωλησης) ειναι εγγυροτατη μεταβιβαση. Ακομα πιο γρηγορα γινεται μεσω gov στο internet. Απο εκει και περα το χαος. Μπορει να μπλεξεις ασχημα. Οι μαντραδες ειναι αγνωστο ποσο θα το κρατησουν απουλητο, που θα το παραχωρησουν για ελεγχο, και αν θα γινει καποτε τελικα η μεταβιβαση. Μπορει να σου ερθουν κλησεις για παραβασεις η τροχαια ατυχηματα που εγιναν μετα απο 2-3 χρονια. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από ringboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα