Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kogba είπε

Μια λύση θα ήταν τα έντοκα γραμμάτια ελληνικου δημοσίου, εφόσον θέλεις κάτι τύπου προθεσμιακής κατάθεσης. 

Κάνε μια αναζήτηση τις ημερομηνίες διαπραγμάτευση, κλείσε ραντεβού σρην τράπεζα σου από πριν, για την συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε φορά, 3μηνα, 6μηνα και 12μηνα, σε τακτικές ημερομηνίες (ανά 10-15 ημέρες; ). 

Μοναδικό πρόβλημα; Κάθε φορά μπορείς να διαθέσεις μέχρι 15.000€ / ΑΦΜ. Οπότε, θα γίνει τμηματικά. 

Επιτόκιο σίγουρα υψηλότερο από τις τράπεζες. Περίπου 1,75%, αφορολόγητο (δεν υπάρχει φορολογία τόκων 15%) .

Υ.γ.: αν δεν έχεις μερίδα ΣΑΤ, επικοινώνησε με την τράπεζα για ραντεβού, να σου βγάλει. 

αυτα ειναι ψιχουλα, προτιμω να τα βαλω ζεστα και μετρητα 150κ στη ρεβο και να παιρνω 8 ευρω τη μερα

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, fidepab982 said:

αυτα ειναι ψιχουλα, προτιμω να τα βαλω ζεστα και μετρητα 150κ στη ρεβο και να παιρνω 8 ευρω τη μερα

Δε θα εμπιστευόμουν τέτοιο ποσό σε μόνο ένα Broker/Τράπεζα. Σπάστα σε τουλάχιστον δύο για λόγους ασφαλείας. Απλά να είναι και οι δύο αξιοπιστοι, όχι μαιμουδιαρηδες. 

Επεξ/σία από Errik
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Errik είπε

Δε θα εμπιστευόμουν τέτοιο ποσό σε μόνο ένα Broker/Τράπεζα. Σπάστα σε τουλάχιστον δύο για λόγους ασφαλείας. Απλά να είναι και οι δύο αξιοπιστοι, όχι μαιμουδιαρηδες. 

με τα μαυρα τι θα κανουμε εχεις καμια ιδεα?

• Haha 1
Δημοσ.
7 minutes ago, fidepab982 said:

με τα μαυρα τι θα κανουμε εχεις καμια ιδεα?

Με το κατάλληλο ποσοστό στο ξεμαυρίζω με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών πληροφορικής. 60% δικά σου 40% δικά μου γιατί έχω να αποδώσω και φόρο στο κράτος.

Είναι λίγο νωρίς για τρολοθέμα Παρασκευής πάντως..

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, The_Judas είπε

πραγματικά απατεώνες η Πειραιώς. Εψαχνα κινήσεις λογαριασμών για παλιότερα έτη.. έχουν μόνο το 2024 και 25 στο ebanking!

Ζήτησα να πάρω αναφορές για παλιότερα έτη... έχουν και εκεί χρέωση 2 ευρώ ανά έτος.

Δυστυχώς έχω μισθοδοσία εκεί. αλλά τα λεφτά τα έχω μεταφέρει όλα σε άλλες τράπεζες.

3 ώρες πριν, phanispal είπε

Κι ήθελα να το ρωτήσω πώς μπορείς να δεις τις κινήσεις μετά από ένα έτος.

Νομίζω όλες μέχρι ένα σημείο πάνε πίσω. Μετά πρέπει να το ζητήσεις με χρέωση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Μα θα έχεις ήδη το διαμέρισμα (το κεφάλαιο δηλαδή). Το οποίο μάλιστα θα ανεβάζει αξία με τα χρόνια. Εσύ μιλάς για υπερδιπλασιασμό κεφαλαίου.

Γουτουφού δηλαδή.

Το "θα ανεβαίνει αξία" είναι η ελληνική έκδοση του "ελπίζω να πιάσω το Joker". Αν το δεν το νοικιάζεις "ακριβά", δεν είναι επένδυση — είναι υποχρέωση. Έχει φόρους, κοινόχρηστα, μεγάλες φθορές και καμία απόδοση. Τουλάχιστον τα φωτοβολταϊκά παράγουν εισόδημα κάθε μέρα και ο ήλιος δεν σου ζητάει προκαταβολή εγγύησης. Άλλος τύπος επένδυσης και άλλη φιλοσοφία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, fidepab982 said:

Και μια μέρα να έχεις μέσα 25.000 γιατί η επένδυση πήγε φούντο. Αν είναι πχ να επενδύσεις σε sp500 καλύτερα να το κάνεις απευθείας έστω μέσω revolut πάρα να τα βάλεις σε αυτόν τον λογαριασμό που είναι επενδυτικός με ρίσκο αλλά χαμηλή απόδοση και εγγύηση μόνο 25.000 ευρώ. Επίσης πρέπει να τα δηλώσεις εφορία και να πληρώνεις 15% φόρο στα κέρδη. 

Επεξ/σία από Strategos
Δημοσ.

ΣΤΗΝ REVO και στην καθε ρεβο αμα γινει κανα τσαφ θα ψαχνεις τον σπυριαρη 26χρονο  ceo και αυτος θα την εχει κανει για νησια γκαλαπαγκος με τα λεφτα σου στην βαλιτσα ... αγοραστε κανα ακκινητο η βαλτε τα στο χρηματιστηριο με καποια σοβαρη εταιρια χρηματιστηριακη και οχι ονλαιν παπατζιδες ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα βάζεις στο XEON που και με την πτώση των επιτοκίων έχει 2,54% τον τελευταίο χρόνο. Όσο έπρεπε να δίνει η κάθε Πειραιώς/Εθνική/alpha/eurobank/Revolut.

Screenshot_2025-10-08-18-01-15-500_com.tradingview.tradingviewapp-edit.jpg

Επεξ/σία από thermaikos4
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MARIOSNURSE είπε

Προφανώς ο τύπος είναι τρολ.

Ενημερωτικά πάντως, ο χρυσός έχει εκτοξευτεί.

Π.χ. η χρυσή λίρα από 548 στις 7/10/2024, σήμερα κοστίζει 787.

Άντε και στα 200κ φίλε.

ΥΓ: https://youtu.be/8bmJBCs6j6w?si=FsjmVi5c7YeNVrZ4

Τρολ είμαι ε?

Screenshot_20251008_211332_Revolut.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι φλεξαρετε 100κ ρε παιδες?Ουτε γκαρσονιερα 40τμ δεν αγοραζεις με αυτο το ποσο πλεον

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...