Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Odyss3us είπε

παμε αλλη μια :
επισημως η επιλογη offline account στα Windows 11 δεν υπαρχει εδω και χρονια, αλλα δεν ειδα καμια διαμαρτυρια επαυτου, παρα μονο οταν ανακοινωθηκε το κοψιμο του ηδη παρανομου bypass, γιατι λοιπον να κατσω να κανω διαλογο σε αυτη τη βαση και με ποιους ακριβως; 
με τους τζαμπατζηδες χακερς του γιουτουμπ;;

Είσαι ότι να ναι ...... 🎵 🎵 🎵 🎵 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Odyss3us είπε

τι σε εμποδιζει να εξακολουθεις να το κανεις;

Δεν με εμποδίζει κάτι, αλλά με υποχρεώνει να δώσω πληροφορίες που δεν επιθυμώ και αν ήμουν προσκολλημένος σε αυτή τη πλατφόρμα, θα ήταν μονόδρομος το να τις παραχωρούσα.

σε VM δεν ειπες λιγες γραμμες πιο πανω οτι τα εχεις; 
υπαρχουν και τα usb-stick αν εχεις φωτογραφιες με τα παιδακια σου που νομιζεις οτι θα σου τις κλεψει ο Bill Gates

Ναι, τα έχω σε vm επειδή χρειάζεται να τα χρησιμοποιώ λόγω εργασίας. Εννοείται ότι τα συγκεκριμένα δεδομένα δεν βρίσκονται μέσα σε υπολογιστή πλέον.

δεν εχω πλεον τετοιες μανιες καταδιωξης,  τελευταια φορα που εκανα traceroute πρεπει να ηταν πριν 20 χρονια,

Πλέον, ούτε εγώ. ;)

στα Pro το αντιστοιχο workaround ειναι να συνδεθει σε corporate domain,
δημιουργια local account μπορει να γινει και μετα το setup αφου ολοκληρωθει πρωτα κανονικα με account

απτο dev channel:

• OOBE improvements. The Windows Setup Out of Box Experience will now let you name your user folder, though you must do so from a command line window (using the familiar Shift + F10) shortcut: On the Microsoft account sign-in screen, open the command line window, type SetDefaultUserFolder.cmd , and use a name that is 16 characters or less.
  • OOBE deprecation. Microsoft is also removing the ability to create a local user account during the OOBE using known workarounds. You will need to sign—in with an MSA to ensure the PC is properly configured (mostly with full-disk encryption, I bet) and then create a local account after Setup is complete.

Το πιο ενοχλητικό με όλο αυτό είναι ότι ακολουθούν τη τακτική "δεν είναι πρόβλημα, είναι χαρακτηριστικό " ( it's not a malfunction, it's a feature ). Δηλαδή, κάτι που κάνει μπαμ για ποιο λόγο συμβαίνει, το προωθούν σαν κάτι το καλό, σαν μια καινοτομία, σαν κάτι που χρειάζεται ο χρήστης. Σαν κάτι που κάνουν για τον χρήστη, πριν αυτός το ζητήσει. 

Δημοσ.
Στις 7/10/2025 στις 4:16 ΜΜ, YngwieMalmsteen είπε

Πόσο ΔΕ μετανιώνω που την παράτησα τη φίλη Microsoft......

Ποιο βαλατε?

Ποιο βαλατε?

Στις 7/10/2025 στις 4:29 ΜΜ, LOCURAS-BMW είπε

ποτε windows 11,συνεχιζω με τα 10 pro μεχρι τα 12αρια να βγουν!!

Και τώρα που λήγει στις 14/10/25? Τι γίνεται ? 

Ποιο βαλατε?

Στις 7/10/2025 στις 4:29 ΜΜ, LOCURAS-BMW είπε

ποτε windows 11,συνεχιζω με τα 10 pro μεχρι τα 12αρια να βγουν!!

Και τώρα που λήγει στις 14/10/25? Τι γίνεται ? 

Δημοσ.
Στις 7/10/2025 στις 4:42 ΜΜ, kogba είπε

Γιατί δεν μας λέει ποιές είναι αυτές οι λύσεις που καρταργεί, αφού είναι και γνωστές;

ανοιγεις cmd κατά την εγκατάσταση με shift-f10, τρέχεις OOBE\BYPASSNRO και έτοιμος. δουλευει σε ολα τα iso ως τώρα

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι πολυ τρομπες σου δινει μονο 5 Gb για Cloud τα οποια δεν τα χρειαζομαι και φορτωνει οτι πεταει για να στα γεμισει με αποτελεσμα να μην μπορεις να δεις τα αμα εχεις mail.H Google σου δινει 20 Giga για το Mail χωρις να το συνδεει με to cloud της..Χωριστε επιτελους το cloud απο το Mail παπαριδες 😡

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 3 εγκαταστάσεις που έκανα τις τελευταίες 2 μέρες με win11 25H2 64bit, λειτουργεί κανονικά το bypass, το οποίο μάλιστα ΔΕΝ είναι παράνομο, όπως έχει αναφερθεί παραπάνω. Ποτέ δεν ήταν παράνομο και ποτέ δεν θα είναι. Η ίδια η microsoft το δίνει σαν επιλογή μέσα στο λειτουργικό στο your info. Η επιλογή ΠΑΝΤΑ ήταν εκεί σε ΟΛΕΣ τις εκδόσεις των win11. Αν ήταν παράνομο, θα το έλεγε στην ανακοίνωσή της. Δεν μας λέει όμως αυτό, αλλά εξηγεί πως αφαιρεί την λειτουργία γιατί χωρίς microsoft account δεν είναι ολοκληρωμένο το setup. Βέβαια, η πραγματικότητα είναι πως χωρίς microsoft account δεν μπορεί να σου παρουσιάσει τα office 365 και το onedrive storage σαν πληρωτική επιλογή. 

Μόνο στο insider είναι απενεργοποιημένο το bypass, το οποίο βέβαια και πάλι μπορεί να γίνει bypass με unattended installation άνετα, ή όπως και παλαιότερα βάζεται τον υπολογιστή να μην είναι για personal use αλλά work or school όταν σας ρωτήσει στο setup. Μετά signin options / Domain join instead. Δεν θα ρωτήσει ούτε καν πιο domain είναι, απλά θα εμφανίσει επιλογή για local account αμέσως. Δοκιμασμένο μόλις τώρα με insider. 

Όταν έρθει και στις εκδόσεις εκτός των insider, για όποιον δεν θέλει να ασχολείτε και πολύ πολύ, SHIFT+F10 και βάζετε το unattended του Chris Titus, το οποίο θα δημιουργήσει αυτόματα έναν user Admin (μπορείτε να το κάνετε rename μετά): 
- curl -L christitus.com/bypass -o skip.cmd
- skip.cmd

Αλλιώς, φτιάξτε το δικό σας unatended και ξεμπερδέψτε... ευκολότερα και από πριν δηλαδή. Ή αλλιώς, κάντε το setup με microsoft account, και απευθείας το γυρίζεται σε local μέσα από τα settings. Ούτε bypass ούτε τίποτα. 

Μην νομίζουμε πως hackεψαμε το σύμπαν, επειδή απλά εμφανίσαμε μία επιλογή στο setup... η επιλογή ήταν κρυφή και πλέον θα είναι απενεργοποιημένη για να μπορέσει η microsoft να σου πλασάρει το office, το onedrive και οποιοδήποτε άλλη υπηρεσία επί πληρωμή στο setup ως διαφήμιση. Αυτό δεν σημαίνει πως έγινε κανείς hacker επειδή έβαλε local account :). 

Εδώ του Chris Tech και εδώ για το domain

16 ώρες πριν, kostafunk είπε

Ειναι πολυ τρομπες σου δινει μονο 5 Gb για Cloud τα οποια δεν τα χρειαζομαι και φορτωνει οτι πεταει για να στα γεμισει με αποτελεσμα να μην μπορεις να δεις τα αμα εχεις mail.H Google σου δινει 20 Giga για το Mail χωρις να το συνδεει με to cloud της..Χωριστε επιτελους το cloud απο το Mail παπαριδες 😡

15GB δεν είναι το google mail? Άλλαξε κάτι; Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Επεξ/σία από kogos
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kogos είπε

Σε 3 εγκαταστάσεις που έκανα τις τελευταίες 2 μέρες με win11 25H2 64bit, λειτουργεί κανονικά το bypass, το οποίο μάλιστα ΔΕΝ είναι παράνομο, όπως έχει αναφερθεί παραπάνω. Ποτέ δεν ήταν παράνομο και ποτέ δεν θα είναι. Η ίδια η microsoft το δίνει σαν επιλογή μέσα στο λειτουργικό στο your info. Η επιλογή ΠΑΝΤΑ ήταν εκεί σε ΟΛΕΣ τις εκδόσεις των win11. Αν ήταν παράνομο, θα το έλεγε στην ανακοίνωσή της. Δεν μας λέει όμως αυτό, αλλά εξηγεί πως αφαιρεί την λειτουργία γιατί χωρίς microsoft account δεν είναι ολοκληρωμένο το setup. Βέβαια, η πραγματικότητα είναι πως χωρίς microsoft account δεν μπορεί να σου παρουσιάσει τα office 365 και το onedrive storage σαν πληρωτική επιλογή. 

Μόνο στο insider είναι απενεργοποιημένο το bypass, το οποίο βέβαια και πάλι μπορεί να γίνει bypass με unattended installation άνετα, ή όπως και παλαιότερα βάζεται τον υπολογιστή να μην είναι για personal use αλλά work or school όταν σας ρωτήσει στο setup. Μετά signin options / Domain join instead. Δεν θα ρωτήσει ούτε καν πιο domain είναι, απλά θα εμφανίσει επιλογή για local account αμέσως. Δοκιμασμένο μόλις τώρα με insider. 

Όταν έρθει και στις εκδόσεις εκτός των insider, για όποιον δεν θέλει να ασχολείτε και πολύ πολύ, SHIFT+F10 και βάζετε το unattended του Chris Titus, το οποίο θα δημιουργήσει αυτόματα έναν user Admin (μπορείτε να το κάνετε rename μετά): 
- curl -L christitus.com/bypass -o skip.cmd
- skip.cmd

Αλλιώς, φτιάξτε το δικό σας unatended και ξεμπερδέψτε... ευκολότερα και από πριν δηλαδή. Ή αλλιώς, κάντε το setup με microsoft account, και απευθείας το γυρίζεται σε local μέσα από τα settings. Ούτε bypass ούτε τίποτα. 

Μην νομίζουμε πως hackεψαμε το σύμπαν, επειδή απλά εμφανίσαμε μία επιλογή στο setup... η επιλογή ήταν κρυφή και πλέον θα είναι απενεργοποιημένη για να μπορέσει η microsoft να σου πλασάρει το office, το onedrive και οποιοδήποτε άλλη υπηρεσία επί πληρωμή στο setup ως διαφήμιση. Αυτό δεν σημαίνει πως έγινε κανείς hacker επειδή έβαλε local account :). 

Εδώ του Chris Tech και εδώ για το domain

15GB δεν είναι το google mail? Άλλαξε κάτι; Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω τέτοιου είδους υπηρεσίες.

20GB ειναι το Gmail :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, kostafunk είπε

20GB ειναι το Gmail :) 

33 λεπτά πριν, atheatos είπε

Screenshot2025-10-12at9_07_43PM.png.4c0adfa402e504a5348b56942e514f7e.png

Σε μένα γιατί είναι 15 GB ?

Νομίζω 15 δίνει κανονικά. Απλώς κατά περιόδους έδινε έξτρα δωρεάν χώρο μέσω κάποιων προωθητικών ενεργειών. Εγώ προσωπικά έχω μη-στρογγυλό νούμερο, 19GB συγκεκριμένα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Νομίζω 15 δίνει κανονικά. Απλώς κατά περιόδους έδινε έξτρα δωρεάν χώρο μέσω κάποιων προωθητικών ενεργειών. Εγώ προσωπικά έχω μη-στρογγυλό νούμερο, 19GB συγκεκριμένα.

Πολύ σωστά και εγώ 17GB. Τα 2 extra τα απέκτησα νομίζω ενεργοποιώντας το 2FA κάπου το 2013. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...