Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Πέρασα φοιτητής στο Ηράκλειο Κρήτης και θέλω μαζί με άλλους συμφοιτητές να πάμε σε club. Ξέρετε τι παίζει? Να προτείνετε ένα καλό μαγαζί 

Δημοσ.
1 hour ago, Stampi567 said:

Καλημέρα παιδιά. Πέρασα φοιτητής στο Ηράκλειο Κρήτης και θέλω μαζί με άλλους συμφοιτητές να πάμε σε club. Ξέρετε τι παίζει? Να προτείνετε ένα καλό μαγαζί 

αν εχεις διαθεση διαβασε

https://winesurveyor.weebly.com/tour1902-3.html

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Stampi567 είπε

26 χορνων ηρακλειωτης και σπουδασα και στο ηρακλειο ,το καλυτερο που εχεις να κανεις εινια να πας κτελ και να πατε ρεθυμνο κανενα minbar ice αλλιως αν ντε και καλα θες ηρακλειο πηγαινε stone project που δεν το λες και club 

Δημοσ.

Κάθε φορά παίζουν και άλλα που τραβάνε κόσμο, δεν είναι πάντα τα ίδια. Θυμάμαι π.χ. ότι μία εποχή ανέβηκε ξαφνικά το SABBIA, και μετά από λίγους μήνες είχε ήδη ξεχαστεί. Κανονίστε με τις παρέες σου να βρείτε τι τραβάει αυτό τον καιρό. Είτε από αφίσες, ή από προτάσεις που θα σας κάνουν, κ.λπ. Δεν είναι και πολλά τα club του Ηρακλείου άλλωστε.

Κατά τ' άλλα θα συμφωνήσω με τον φίλτατο @ChristosFis πως η καλύτερη δουλειά είναι να πάρετε το ΚΤΕΛ, ή να σας μαζέψει ένας που 'χει αυτοκίνητο, και να πάτε Ρέθυμνο.

Δεν είμαι από Ηράκλειο, αλλά έμεινα εκεί στο διάστημα 2010-2021 (οπότε το 'χω φάει με το κουτάλι, λίγο - πολύ :P).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...