Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, DrStef said: Νομίζω κάπου το έχω ξανά πει, υπάρχουν ομάδες στο Viber μέχρι και ανάμεσα σε επαγγελματίες όπου καθορίζουν μεταξύ τους τιμές από την τυρόπιτα και τον καφέ έως και το κούρεμα. Μετά μας πειράζουν τα καρτέλ των πετρελαιάδων, των γαλακτοβιομήχανων, των σουπερμαρκετάδων και γενικά το κακός κράτος που δεν ελέγχει κανέναν. Και ομάδες για ειδοποίηση για εφορία, υγειονομικό κτλ κτλ, πολύ δύσκολα το κράτος μπορεί να ανταγωνιστεί σε σαπίλα και λαμογιά το καρκίνωμα που λέγεται "Έλληνας ιδιοκτήτης επιχείρησης", από καθόλου εργαζομένους μέχρι την μεγαλύτερη της χώρας Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Hacker?pcs
Mac Anthropos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μόλις τώρα, Highlander είπε Πες μου ότι κάνεις πλάκα, αυτό μόνο! Ο τύπος που σε έγραψε ζει στο 2000; Μακαρι να ηταν πλακα. Μπορω να σου εξηγησω κ ακριβως τι συνεβη.... Ειναι απο τις ομορφιες της Κρητης μας αυτα.....
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Εγω δεν κατάλαβα που ειναι η παρανομία, αλλα τεσπα μήπως κατάλαβα που είναι η δημοκρατία😢
unforgiven Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Στο μπλοκο θα τον δουν αν κατα τυχη περασει απο εκει δεν παυει να ειναι δημοσιος κινδυνος. Το θεμα ειναι να κυκλοφορουν στους δρομους για να τους βρισκουν αυτους και οχι να αραζουν σε ενα μπλοκο και αν περασει κανεις περασε. Δηλαδή να κάνουν βόλτες πχ 2 περιπολικά στις γειτονιές, αντί, όπως τώρα, να κλείνουν ένα ρεύμα της Κηφισίας μετά τα μεσάνυχτα και να κάνουν τεστ σε όλους; Και πώς θα τους βρίσκουν τους μεθυσμένους; Θα περιμένουν να σκοτώσουν πρώτα κάποιον;
Live in chaos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 21 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γιατί δε φτιάχνεις εσύ τότε μία? Έφτιαξα στειλε pm να σε κανω διαχειριστή
Nabuko Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 λεπτά πριν, Live in chaos είπε Έφτιαξα στειλε pm να σε κανω διαχειριστή pm 5
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 λεπτά πριν, unforgiven είπε Δηλαδή να κάνουν βόλτες πχ 2 περιπολικά στις γειτονιές, αντί, όπως τώρα, να κλείνουν ένα ρεύμα της Κηφισίας μετά τα μεσάνυχτα και να κάνουν τεστ σε όλους; Και πώς θα τους βρίσκουν τους μεθυσμένους; Θα περιμένουν να σκοτώσουν πρώτα κάποιον; Να κανουν μπλοκα τις ωρες που πρεπει οχι τις ωρες που τους βολευει. Το εγραψα και ποιο πριν γυριζα χαραματα Σαββατου βραδυ απο παραλιακη και δεν πετυχα ουτε ενα μπλοκο, ναι εκει που ειναι τα μαγαζια και φευγει με τα κιλα το ποτο. 2
unforgiven Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Να κανουν μπλοκα τις ωρες που πρεπει οχι τις ωρες που τους βολευει. Το εγραψα και ποιο πριν γυριζα χαραματα Σαββατου βραδυ απο παραλιακη και δεν πετυχα ουτε ενα μπλοκο, ναι εκει που ειναι τα μαγαζια και φευγει με τα κιλα το ποτο. Μπορεί να μην πέτυχες. Πλέον πέφτω πολύ συχνά σε μπλόκο, ιδίως κέντρο και προς τα βόρεια.
Exorgistis Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Για χάζι όλη η ντροπή της ανωνυμίας..... 1
Black Demis Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 55 minutes ago, lefteriskmail said: 1. Η κατηγορία σύλληψης στηρίχθηκε στο άρθρο 184, "διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος". Πρέπει να αποδείξουν ότι η ενημέρωση για την ύπαρξη μπλόκου τροχαίας, αποτελεί συγκεκριμένη προτροπή για να καταναλωσεις αλκοόλ, να παραβιάσεις στοπ, κόκκινο σηματοδότη και όριο ταχύτητας. Αν αποδειχθεί αυτό, θα δικαστούν. Αν κάποιος έμπαινε στην ομάδα γιατί ήθελε να παραβιάσει κοκκινο ή να πιει αλκοόλ, δεν μοιράζει την ευθύνη στους διαχειριστές εξαιτίας αυτής της έκνομης συμπεριφοράς του. Και πάλι πρέπει να αποδειχθεί ότι έτσι σκέφτονταν όταν επέλεξε να γραφτεί στην ομάδα. Αν πάλι υπήρχαν μηνύματα προτροπής για παραβίαση του νόμου, τότε αλλάζουν όλα. 2. Ούτε οι κάμερες ούτε τα μπλόκα ούτε τα πρόστιμα αποτελούν λύση για τους θανάτους και τις οικονομικές ζημιές των τροχαίων. Η οριστική λύση για να εκμηδενιστούν τα τροχαία, είναι τρία απαιτούμενα: -εξέταση για χρήση ναρκωτικών ουσιών η οποία θα αποκλείει την απόκτηση διπλώματος -ψυχιατρική εξέταση οδηγών: όσοι έχουν σοβαρές ψυχικές ασθένειες ή προκύψει στο μέλλον να αποκτήσουν, πρέπει να αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης. -νευρολογική εξέταση για να ελεγχθούν τα αντανακλαστικά του οδηγού και η αντίληψη του για το περιβάλλον. Ιδιαίτερα το δεύτερο θα απαλείψει την απόλυτη πλειοψηφία των ατυχημάτων, διότι θα αποκλείσει το αίτιο. Ατομα με ψυχωτικά επεισόδια, βιαία ξεσπάσματα, φαντασιακά παραληρήματα, μειωμένης ευφυΐας και αντίληψης, δεν εμποδίζονται από κανέναν νόμο να οδηγούν. Και η λήψη φαρμάκων που επηρεάζουν την οδήγηση, εντάσσονται στο πλαίσιο της "προτροπής αποφυγής οδήγησης" το οποίο είναι εγκληματικό. Λόγο της δεύτερης; απαίτησης παίζει να μην περάσει 80% και βάλε
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 λεπτά πριν, unforgiven είπε Μπορεί να μην πέτυχες. Πλέον πέφτω πολύ συχνά σε μπλόκο, ιδίως κέντρο και προς τα βόρεια. Βραδυ αργα που φευγουν ολοι λιωμα απο τα μαγαζια η στις 11 το πρωι;
vtsakiris Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Live in chaos είπε Εγω προσωπικα ημουν ενεργο μελος και με εχει βοηθησει αρκετα να απογευφω μπλοκα οχι επειδη ειμαι κακοποιος αλλα επειδη για ενα γαμημενο φιμε στο αμαξι θα μου παρουν το διπλωμα και την αδεια κυκλοφοριας... Ελπιζω να φτιαχτει εκ νεου νεα ομαδα, δεν ειναι δυσκολο ετσι κι αλλιως... ενα πακιστανικο νουμερο και ο διαχειριστης ειναι safe 11 λεπτά πριν, Live in chaos είπε Έφτιαξα στειλε pm να σε κανω διαχειριστή Για αρχή δεν ξεκινάς να κάνεις τα τα φιμέ τζαμιά εντός προδιαγραφών (γιατι επιλογή σου ήταν προφανώς να είσαι εκτός) και να αφήσεις τα App και τις κοινότητες γιατι δεν σε βλέπω καλα... ελπίζω να μην έχεις κάνει καμία εξυπνάδα και να έχεις και φιμέ 🤮 στην πινακίδα 🤣 Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από vtsakiris 1 1
BritGreek Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 ώρα πριν, Homecinemakias είπε η αττική οδός δεν έχει φανάρια. Στο τέλος της προς Μαρκόπουλο έχει ένα. Αυτό εννοώ. Προφανώς γνωρίζω ότι δεν έχει φανάρια.
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 λεπτό πριν, vtsakiris είπε Για αρχή δεν ξεκινάς να κάνεις τα τα φιμέ τζαμιά εντός προδιαγραφών (γιατι επιλογή σου ήταν προφανώς να είσαι εκτός) και να αφήσεις τα App και τις κοινότητες γιατι δεν σε βλέπω καλα... ελπίζω να μην έχεις κάνει καμία εξυπνάδα και να έχεις και φιμέ 🤮 στην πινακίδα 🤣 Εγω το γιατι τα φιμε τζαμια ειναι παρανομα δεν μπορω να το καταλαβω. Στην πινακιδα οκ οπως και θα επρεπε να την τρως αν εχει ξεβαψει η ειναι σε μην εμφανες σημειο. 1
Live in chaos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μόλις τώρα, vtsakiris είπε Για αρχή δεν ξεκινάς να κάνεις τα τα φιμέ τζαμιά εντός προδιαγραφών (γιατι επιλογή σου ήταν προφανώς να είσαι εκτός) και να αφήσεις τα App και τις κοινότητες γιατι δεν σε βλέπω καλα... ελπίζω να μην έχεις κάνει καμία εξυπνάδα και να έχεις και φιμέ 🤮 στην πινακίδα 🤣 Οχι πινακιδα δεν εχω βαλει, την εχω ξηλωσει προ πολλου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα