majunior Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 15 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε Tο βλέπω να έρχεται. Έχεις μάτι, πριν 5 λεπτά έπαιξε αυτή η σκηνή στο Cosmote Cinema 3! 1
freegr Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μάλλον βρήκαν τρόπο να βγάλουν χρήμα με πορνό δίκτυο που σίγουρα θα προκαλέσει αναστάτωση
anonymous999 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Κοροϊδεύετε εσείς αλλά επιτέλους με το chatgpt θα εχω ότι θέλω 15
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Επιτελους θα δοκιμασω τη κλιση μου στη σκηνοθεσια .. τσοντας ε απο καπου πρεπει να ξεκινησεις 2
amigagr Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 hour ago, corr8 said: Να υποθεσω οτι θα εφαρμοσουν και τα καταλληλα μετρα ωστε οι χρηστες να μην μπορουν να φτιαχνουν ερωτικο περιεχομενο με πραγματικα προσωπα? Να επιτρεπει δημιουργια περιεχομενου μονο για φανταστικα ΑΙ μοντελα. Οχι αληθινους ανθρωπους. 1 hour ago, cpc464 said: Έλα μάνα μου!,άνοιξε το drive σου να βάλω την δισκέτα μου να κάνουμε format!. ξερεις τι σημαινει floppy ε? 3
cpc464 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 15 minutes ago, amigagr said: ξερεις τι σημαινει floppy ε? 5,25, 3,5 και 3,00 ιντσες φίλε!, ναι είμαι κωλόγερος,και αν βρώ που στο καλό έχω βάλει το 5,25 seagate hard disk drive που είχα τραβήξει απο πεταμένο 8088 στα νιάτα μου, θα πεθάνω ευτυχισμένος, αν και ide μητρική δύσκολα θα βρώ την σήμερον ημέρα για να το διαβάσω. 1
CyanBlue Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Πήγαινε γρήγορα, τώρα θα... εκτοξευθεί. Πάντα το "ροζ" χρησιμοποιούνταν όταν ήθελαν να "απογειώσουν" ένα (νέο) μέσο (VHS, VideoCD, DVD κάποτε. Πλέον θα έχουν λόγο να ασχοληθούν και οι απαθείς 😁.
chek2fire Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες η τσόντα από ιδρύσεως του internet πάντα πούλαγε
ReBastSoV Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Επιτέλους, αποκωδικοποίησα το κρυφό νόημα πίσω από το δημιούργημα του Altman: c *m h ardcore a n*l t hreesome G l0ryhole P 0rn T its
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα