.::NikoS::. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 παιδια η καρεκλα ειναι ακομη διαθεσιμη για οποιον την θελει! ας την παρει καποιος, δεν μου παει η καρδια να την πεταξω στα σκουπιδια..... Θα ενδιαφερόμουν μόνο για τα ροδάκια εγώ πάντως αν είναι σαν Site: αυτά που χρειάζομαι αν τσουλάνε όμορφα χωρίς να έχουν τυλίξει ένα μάτσο τρίχες μέσα
sphinxgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Χαρίζω καμιά 30αριά Κασέτες VHS οι οποίες είναι υψηλής ποιότητας και κυρίως απο το περιοδικό Hi Tech. παραλαβή μόνο απο Πατήσια. Επίσης: DAWI CONTROL ULTRA-SCSI CONTROLLER DC-2975U SCSI RAID Controller Adaptec AHA-2940U Λογικά δουλευουν μια χαρα και οι 2. Παραλαβή απο Πατήσια ή Φιλαδέλφεια ή Πλατεία Βικτώριας 1
antuansupra Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ενδιαφέρομαι για την μια κάρτα,εάν αλλάξει κάτι
sphinxgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Έχω κλείσει τις καρτούλες για τον tigergreg όπως και τις κασέτες για άλλο χρήστη. Αν δεν τις πάρουν θα ενημερώσω σχετικά 1
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Χαρίζονται 2 σειριακά modem (χωρίς τροφοδοτικά) και κάμποσα σειριακά καλώδια και μετατροπείς (adaptors). Παραλαβή από την περιοχή μου (μετρό Εθν. Άμυνας). Χαρίζεται κάρτα αναλογικής τηλεόρασης και ραδιοφώνου Pixelview (χωρίς παρελκόμενα). Drivers για XP υπάρχουν, αλλά δεν βρήκα κάποιο πρόγραμμα που να δουλεύει... Δόθηκαν μόνο τα ανταπτοράκια PS2->USB στο Μύρωνα. Τα άλλα περιμένουν τον ενδιαφερόμενο...
Myron Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ τον MessengerOfGood για τα δύο ανταπτοράκια usb->ps/2 Χάρηκα που τα είπαμε από κοντά
LOULATRANS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 χαριζω μια οθονη απο τηλεοραση νορτμεντε spectra s63 λειτουργικη ,απο τις παλιες καθοδικου σωληνα,μαζι με το πλαστικο της.τα σωψυχα δωθηκαν αλλου.παραλαβη απο σταυρουπολη σαλονικας.
tigergreg Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Έχω κλείσει τις καρτούλες για τον tigergreg όπως και τις κασέτες για άλλο χρήστη. Αν δεν τις πάρουν θα ενημερώσω σχετικά Ευχαριστω πολυ τον φιλο Κωστα για τις καρτες.
gotham7878 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Χαρίζονται 2 κουτια σφραγισμενα με 3 θηκες το καθένα σιλικον για ipod classic. Για αυτό http://reviews.cnet.com/mp3-players/apple-ipod-classic-second/4505-6490_7-33247504.html Περιοχή καλαματας ομως. Ή οποιος θέλει να πληρ'ωσει το ταχυδρομειο Edit: Ξέχασα να πω οτι στο κάθε κουτί οι 3 θηκες είναι πολύχρωμες. θα ανεβασω φωτο αυριο.
solution1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Χαρίζεται τροφοδοτικό σκασμένο. Thermaltake toughpower 480Watt. Μόλις μπαίνει στην πρίζα, ρίχνει την ασφάλεια. Έχει "σκάσει" ένας μετασχηματιστής. Οι πυκνωτές φαίνονται ok. Όποιος θέλει μπορώ ν΄ ανεβάσω φώτο. Λόγω βάρους, από θεσσαλονίκη.
drkar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Χαρίζεται τροφοδοτικό σκασμένο. Thermaltake toughpower 480Watt. Μόλις μπαίνει στην πρίζα, ρίχνει την ασφάλεια. Έχει "σκάσει" ένας μετασχηματιστής. Οι πυκνωτές φαίνονται ok. Όποιος θέλει μπορώ ν΄ ανεβάσω φώτο. Λόγω βάρους, από θεσσαλονίκη. ενδιαφερομαι και ειμαι θεσσαλονικη
solution1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τελικά έκανα λάθος, είναι σειρά truepower όχι toughpower Πώς ανεβάζω εικόνες; Μόνο σε imagehosting γίνεται; Πατάω το σηματάκι της εικόνας και ζητάει url
kstgr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Γίνεται απ όσο ξέρω. αλλα οχι απ τη φορμα γρηγορης απαντησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις