Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Με τις παραγγελίες πλέον που έχουμε πρόβλημα παιδιά, πώς το αντιμετωπίζετε?

Ξέρετε μήπως καταστήματα συμπληρωμάτων με καλές τιμές? Βλέπω κάτι καφείνες 25€ σε διάφορα καταστήματα και βγάζω αφρούς απο το κακό μου.

http://www.musclemax.gr/

Μου έστειλαν mail πως αντικαταβολές γίνονται κανονικά.

Δημοσ.

Με αντικαταβολη λειτουργει και το iafstore

Είναι από Ιταλία όμως...θέλει και λίγες μέρες να έρθει και τσάμπα αποστολή από 100 ευρώ και πάνω. Αν θέλει κάποιος απλά πράγματα όπως καφείνη σιγά μην πάρει από κει.

Δημοσ.

εξαφάνισε την εικόνα με τόσο editing  :-D

χαχαχαχχ ζηλιαρηδες ουστ χχαχαχα :-D :-)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

λεγε οτ θες μαους εγω πηγα μπανακι σημερα και τον πεταξα εξω! καιρο ειχα να το κανω!

• Like 2
Δημοσ.

λεγε οτ θες μαους εγω πηγα μπανακι σημερα και τον πεταξα εξω! καιρο ειχα να το κανω!

περίμενα οτι θα έβαζες φωτογραφία αλλα το γλυτώσαμε 

αχχαχαχαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

άσε σπεκτ εγώ τον πέταγα έξω   πολλά χρονιά πριν  χααχχαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

Γαμήθηκε το σύμπαν σήμερα... Πήγαμε ποδηλασία, εγώ κι άλλος ένας. Σε μια στροφή, σε κατηφόρα, αφαιρείται για 1 δευτερόλεπτο, χάνει τον έλεγχο, πέφτει κάτω και σπάει το κόκκαλο του μηρού, περίπου στη μέση. Τηλέφωνο σε ασθενοφόρο, νοσοκομείο και περιμένει τις πλατίνες αύριο για να μπει χειρουργείο.

Λεπτομέρειες αύριο. Ξέρω ότι δεν είναι δική μου ευθύνη, ούτε φταίω για κάτι, αλλά αισθάνομαι σαν να με έχεσαν 20 σκατόσαυροι...

Δημοσ.

Αλλαγη προπονητικης ροτας, φουλ ενταση κ πονος εντος προπονησης με δυο μονο 40' αεροβια.

καλη μου αναρρωση κ ο Θεος βοηθος

Wizzy, περαστικα ευχομαι να πανε ολα καλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...