Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1


Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Spect~

    3615

  • yannis27gr

    3354

  • Liverpool89

    3202

  • bosei

    3183

  • Moderators
Δημοσ.

Σαββατο πρωι θα παω για λιπομετρηση και κατι αλλες μετρησεις που τις εχω δωρεαν απο τον ενα αγωνα που ειχα τρεξει. προφανως θα παω με αδειο στομαχι για καλυτερα αποτελεσματα! αν ομως παω ενα τρεξιματακι πριν λετε να τα επηρεασει? σιγουρα θα εχει διαφορα στα ποσοστα νερου στο σωμα (μικρη αποκλιση αλλα κατι θα εχει), να σημειωσω οτι σκεφτομαι για λιγο τρεξιμο 5-10 χλμ γιατι την κυριακη εχω αγωνα!

Δημοσ.

ο μορφονιός :P

 

 

έφαγα junk, θα κοιμηθώ 3 ωρίτσες και βουρ για δουλειά, καλό βράδυ συναγωνισταί.

 

τα κατάφερε και με το παραπάνω. Σειρά μας

 

 

 

Δημοσ.

 ψάξε τα αίτια θανάτου δες undiagnosed heart condition και μάθε κ επίσης οτι δεν πεθαίνεις απο φάρμακα έτσι ευκολα αν είσαι υγιής. Ο συγκεκριμένος δεν πεθανε απο φάρμακα . Και σε αυτό που έκανε ηταν καλός :-)

αυτά^ για να μην ανοίξει η πονεμένη συζήτηση των φαρμάκων :-D :-D


synthol freak σε σπόιλερ για να μην κλαίγονται κάτι φλώροι σαν το Φώτη.

 

 

 

 

πω ρε πούστη παω να σκάσω τόσα φράγκα για να φτιάξω ενα μικρό σχετικά πρόβλημα με το δέρμα και αυτός πήγε και γάμησε το σώμα του κανονικά ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ Κ ΟΛΑΣ! ωωωωρε φίλε ανωμαλία που υπάρχει στον κόσμο.

Δημοσ.

είδα έναν πιτσιρικά σήμερα στο γυμναστήριο φορούσε ένα τιραντέ με τον τύπο που λέτε (είχε αυτή την εικόνα που έχεις στο αβαταρ nicoc89) και με μεγάλα γράμματα "r u mirin brah" κάτι τέτοιο. δεν πρέπει να ήταν πάνω απο 16-17, πάρα πολύ αδύνατος αλλά έδινε πόνο! 

Δημοσ.

Σαββατο πρωι θα παω για λιπομετρηση και κατι αλλες μετρησεις που τις εχω δωρεαν απο τον ενα αγωνα που ειχα τρεξει. προφανως θα παω με αδειο στομαχι για καλυτερα αποτελεσματα! αν ομως παω ενα τρεξιματακι πριν λετε να τα επηρεασει? σιγουρα θα εχει διαφορα στα ποσοστα νερου στο σωμα (μικρη αποκλιση αλλα κατι θα εχει), να σημειωσω οτι σκεφτομαι για λιγο τρεξιμο 5-10 χλμ γιατι την κυριακη εχω αγωνα!

οσες φορες εχω κανει ο γυμναστης παντα μου ελεγε τα ακολουθα τα οποια βρηκα και στο διαδικτυο :

 

Χρειάζεται: (μπορεί να υπάρχουν διαφορές ανάλογα με την συσκευή)

  • Αποχή τις τελευταίες 12 ώρες από γυμναστική
  • 12-24 ώρες χωρίς αλκοόλ
  • Να μην έχει ληφθεί το χάπι της πίεσης αν πρόκειται για πρωινή μέτρηση
  • 3 ώρες χωρίς λήψη τροφής και καφέ
  • Πριν την λιπομέτρηση ο/η υποβαλλόμενος/η πρέπει να έχει ουρήσει.
  • Οι γυναίκες δεν πρέπει να βρίσκονται σε κύκλο εμμηνόρροιας.
Δημοσ.

Ναι οταν εχουμε περιοδο δν ζυγιζομαστε κιολας,

Αφορμη καποτε για να φαμε βρωμια...

Να χαμε μια βρωμια τωρα, μιαμ μιαμ

Δημοσ.

είδα έναν πιτσιρικά σήμερα στο γυμναστήριο φορούσε ένα τιραντέ με τον τύπο που λέτε (είχε αυτή την εικόνα που έχεις στο αβαταρ nicoc89) και με μεγάλα γράμματα "r u mirin brah" κάτι τέτοιο. δεν πρέπει να ήταν πάνω απο 16-17, πάρα πολύ αδύνατος αλλά έδινε πόνο! 

κανείς δεν γεννήθηκε τούμπανο/κομμάτια, όλοι απο κάπου αρχίζουμε :-D

 

Την περσόνα zyzz λίγοι την καταλαβαίνουν , haters gon hate :-)

 

Για τον aziz shavershian πάλι εχω θαυμασμό κ σεβασμό γιατι ενέπνευσε πολύ κόσμο να αρχίσει να γυμνάζεται και μάλιστα προς ενα ιδανικό για εμένα στόχο (aesthetics σε αντίθεση με τις άμορφες μάζες απο κρέατα ) Ολα τα άλλα τα ακούω βερεσέ, το αν πέθανε απο τα φάρμακα ή απο πρόβλημα στην καρδιά του το καταλαβαίνουν όσοι έχουν κάποιες βασικές γνώσεις απο ΑΑΣ , οι υπόλιποι μπορούν να αναπαράγουν οτι ακούσανε/διαβάσανε. Η χρήση τους γίνεται άμεσα επικίνδυνη χωρίς να λάβουμε υπόψην τα sides μόνο και μόνο αν έχεις καρδιακό πρόβλημα. Αυτό φτάνει μαζί με την κανονική λειτουργία τους ακόμα κ κάτω απο σωστές συνθήκες χρήσης για να επέλθει ο θάνατος. Γιαυτό δεν παίρνουμε φαρμακάκια ,ο ένας κύκλος δεν θα μας σκοτώσει ούτε θα μας αφήσει κουσούρια αν γίνει σωστά αλλα να τη φάμε απ το πουθενά επειδή είχαμε πρόβλημα και δε το ξέραμε, Τα προβλήματα ξεκινούν απο μακροχρόνια χρηση τους , αλλα γιατι να πάρει κάποιος το ρίσκο να μάθει απο πρώτο χέρι αν τα σηκώνει το σώμα του η όχι ? :-)  no point.

 

Οπότε όχι , δεν κατάφερε οπως ειπε ο φίλος απο πάνω να πεθάνει στα 22 , έτυχε.

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον... ειχα ξαναγραψει σε αυτο το θεμα και γενικα το παρακολουθω και προσπαθω να παιρνω συμβουλες.

Θα γραψω λοιπον την προοδο μου και εγω και θελω να πω και ενα μεγαλο ευχαριστω για τα παιδια που βοηθανε.

Ξεκινηασα γυμναστηριο το σεπτεμβρη που μας περασε χαλαρα για να μην εχω τραυματισμους και τωρα πιο δυνατα αλλα δεν πιεζω υπερβολικα
λογω (ηλικιας 39 και εμπειριας απο τραυματισμους καθως επαιζα ποδοσφαιρο χρονια Α αθηνων λολ και ξερω οτι ενας τραυματισμος θα με παει πολυυυ πισω.)

Λοιπον Υψος 1,74 και ηλικια οπως ειπα 39.

Σεπτεμβριος '13 Βαρος περιπου 100 κιλα
Ιανουαριος '14  Βαρος 96 κιλα body fat 27,7 muscle mass 39,5 <- Αγορασα ζυγαρια που δινει αυτα τα δεδομενα
Απριλιος   '14  Βαρος 85 κιλα body fat 19,5 muscle mass 44

Δεν ξερω ποσο ακριβεις ειναι αυτες οι μετρησεις αλλα τουλαχιστον δειχνουν προοδο η οποια φαινετε και στα ρουχα 36->33 και συντομα 32 χαχα.

Στους μηνες Ιαν-Απρ ξεκινησα squat-deadlifts (που τα διαβασα στο νημα) με current status 90kg-90kg και γενικοτερα πιεσα παραπανω αφου ειχα αποκτησει παραπανω εμπειρια απο το αρχικο σταδιο σε ολες τις ασκησεις.
τις αρσεις τις ξεκινησα πιο μετα και πιστευω εχω τα 100 αλλα οπως ειπα παω προσεχτικα.

Μετα τα βαρη εχει ενα 20λεπτο cardio αλλα και γενικοτερα εχει 5-8 χιλιομετρα περπατημα την ημερα extra λογω δουλειας.

5 μερες προπονηση. 2 μερες πισινα διατασεις χαλαρες - σαουνα.

Στοχος να παω 75-77 κιλα και περιπου 15bf και να φυγει το δυσκολο λοιπος στην κοιλια και στηθος, τα ποδια τα εχω ψιλοφερει (ειχα και καλες βασεις εκει).
Θα βαλω και φωτο.

Προσπαθω να τρωω οσο πιο υγειηνα γινετε δινοντας βαση στην πρωτεινη (κοτοπουλο - σουσι - αυγα - γιαουρτι παει συννεφο).

Τον τελευταιο μηνα μετα την προπονηση πινω 2 scoop whey.

Λοπον αυτα και συνεχιστε να βοηθατε, σας ευχαριστω.

 

 

 

Επεξ/σία από pant13
  • Like 4
Δημοσ.

Mόνο που αποφάσισες να επιστρέψεις ξανά στην άθληση και στην εκγύμναση σου αξίζουν πολλά μπράβο. 
Από μένα μόνο βγάλε off τελείως τις μετρήσεις τη ζυγαριά, καλύτερα κράτα αρχείο εικόνων με την πρόοδο σου (φωτογράφιζε τον εαυτό σου και κάνε μετρήσεις με τη μεζούρα). Για το λίπος μπορείς να δοκιμάσεις το δερματοπτυχόμετρο ώστε στο περίπου να ξέρεις που κινείσαι.

Γυμναστική, σε συνδυασμό με καθαρή διατροφή και δυνατό αερόβιο με υπομονή και επιμονή.

Σημείωση: καλά κάνεις και βάζεις το αερόβιο workout μετά τα βάρη. Αφού έχεις κάψει το μυικό γλυκογόνο στα βάρη, στο αερόβιο θα αρχίζεις να καις λίπος...

υ.γ: οι φώτος σου δεν φαίνονται

  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...