bosei Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 6 η ώρα πάω gym μια ώρα πριν ήπια τον καφέ. Έκατσε μια χαρά , στις 6 περίπου άνοιξε το μάτι. Δεν έχω ιδέα , δεν πίνω καφέ κανονικά Τα preworkout καφεΐνη έχουν κυρίως... πεταμένα λεφτά. Το πολύ πολύ να πάρεις χάπι καφεΐνης απο φαρμακείο 5 ευρώ το κιλό Εγώ που τώρα άρχισα την "pre workout" φάση , είδα ότι 2 μπανανούλες και ένα διπλό espresso κάναν την δουλειά μια χαρά. Περίεργο. Εγώ αν πιώ καφέ αντί για χάπι καφεΐνης τον πίνω και μετά από 20 λεπτά έχω μπει στα λειτουργικά και μου φεύγει κιόλλας το effect κατά το τέλος της προπόνησης. Με το χαπάκι καφείνης δεν έχω τέτοιο θέμα όμως. Για pre workout δεν θέλω να ψαχτώ καν γιατί μετά είναι τρελό κόλλημα η φάση. Με καφεΐνη κάνεις την δουλειά σου μιά χαρά και αν γουστάρει κανείς πρήξιμο παίρνει και αγμαντίνη. 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 στην καλή μου εποχή που θέλω να πιάσω είχα creatine /whey/Craze DS/multivit πεταμένα λεφτά δε τα λες αλλα μόνο αν σου περισσεύουν αξίζει να τα σκάσειςβοηθάνε και σε συγκεκριμένες συνθήκες σου λύνουν τα χέρια ιδικά whey/multi vitάκουσα κάποιον που έλεγε για το natural που κάποιοι έχουν κόλλημα όταν βλέπουν κάποιον σε μεγάλο επίπεδο και έλεγε "natural ? ακόμα και η κρεατίνη φτιάχνεται σε εργαστήριο. Πάρτε τη δοσολογία απο φυσικές τροφές αν μπορείτε να σας δω so fucking true το απο πάνω σχετικά με τα natural που είχαν συζητηθεί κάτι πόστ ποιο πίσω (αναλαμπή ) 1
alex_000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Περίεργο. Εγώ αν πιώ καφέ αντί για χάπι καφεΐνης τον πίνω και μετά από 20 λεπτά έχω μπει στα λειτουργικά και μου φεύγει κιόλλας το effect κατά το τέλος της προπόνησης. Με το χαπάκι καφείνης δεν έχω τέτοιο θέμα όμως. Για pre workout δεν θέλω να ψαχτώ καν γιατί μετά είναι τρελό κόλλημα η φάση. Με καφεΐνη κάνεις την δουλειά σου μιά χαρά και αν γουστάρει κανείς πρήξιμο παίρνει και αγμαντίνη. Δεν ήξερα πότε να πιω τον καφέ , και διάβασα ένα site έλεγε μια ώρα πριν. Πίστευα έλεγε μαλακίες αλλά είπα να δοκιμάσω. Θυμάμαι ήπια 5 και 5:30 δεν ένιωθα τίποτα και έλεγα τι σκατά ... Εκεί κατά τις 6 που ξεκίνησα για το gym ξύπνησα απότομα. Η προπόνηση πήγε πολύ δυνατά παρόλο που ήμουν πτώμα.. όλα οκ
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν ήξερα πότε να πιω τον καφέ , και διάβασα ένα site έλεγε μια ώρα πριν. Πίστευα έλεγε μαλακίες αλλά είπα να δοκιμάσω. Θυμάμαι ήπια 5 και 5:30 δεν ένιωθα τίποτα και έλεγα τι σκατά ... Εκεί κατά τις 6 που ξεκίνησα για το gym ξύπνησα απότομα. Η προπόνηση πήγε πολύ δυνατά παρόλο που ήμουν πτώμα.. όλα οκ γιαυτό κ εγώ που χάνω το effect 2 ώρες μετά πίνω έναν καμια ώρα πριν και το άλλο το mix πριν ξεκινήσω και έτσι καλύπτω τις 2 ώρες προπό + να πάω σπίτι να αράξω (μη κρασάρω στο δρόμο) βέβαια ειναι πολύ , θα δοκιμάσω να πίνω ενα-δυο espresso διπλούς
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μερικες φορες πας νομιζοντας οτι θα μεινεις στα ιδια η πιο κατω... Και ξαφνικα το σωμα αποδιδει πιο καλα... Σαν κατι να σε ταρακουναει... Το χω παθει καναδυο φορες χωρις να το περιμενω...
bosei Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν ήξερα πότε να πιω τον καφέ , και διάβασα ένα site έλεγε μια ώρα πριν. Πίστευα έλεγε μαλακίες αλλά είπα να δοκιμάσω. Θυμάμαι ήπια 5 και 5:30 δεν ένιωθα τίποτα και έλεγα τι σκατά ... Εκεί κατά τις 6 που ξεκίνησα για το gym ξύπνησα απότομα. Η προπόνηση πήγε πολύ δυνατά παρόλο που ήμουν πτώμα.. όλα οκ Αν είναι καφές και όχι χαπάκι τότε νομίζω καλύτερα 20-30 λεπτά το gym. Για 1 ώρα μπορεί να αναφερόταν σε χαπάκι (οπού κι εκεί παίζει...εγώ το παίρνω 40 λεπτά πριν τα λειτουργικά). Βέβαια αλλάζει στον καθένα. Εγώ αν πιώ τον καφέ 5 και πάω gym 6 θα τον έχω πιεί τσάμπα οπότε αφού σου δούλεψε έτσι κράτα το. 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μερικες φορες πας νομιζοντας οτι θα μεινεις στα ιδια η πιο κατω... Και ξαφνικα το σωμα αποδιδει πιο καλα... Σαν κατι να σε ταρακουναει... Το χω παθει καναδυο φορες χωρις να το περιμενω... ειναι οι μέρες και οι συνθήκες (ύπνος κλπ τα ξες) μου είχε τύχει να πάω απο 12 ώρες ύπνο γκαβλ/νος οτι θα ανέβω κ ένιωθα turbo κ τελικά έβγαλα απλά την προπόνηση και σε άλλη περίπτωση με 4 ώρες ύπνο δεν καταλάβαινα τίποτα το έχουν πάθει κ gym buddies 1
bosei Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ειναι οι μέρες και οι συνθήκες (ύπνος κλπ τα ξες) μου είχε τύχει να πάω απο 12 ώρες ύπνο γκαβλ/νος οτι θα ανέβω κ ένιωθα turbo κ τελικά έβγαλα απλά την προπόνηση και σε άλλη περίπτωση με 4 ώρες ύπνο δεν καταλάβαινα τίποτα το έχουν πάθει κ gym buddies Καλά με 12 ώρες ύπνο δεν γίνεται προπόνηση...πάντα είμαι υπνιλικός όλη μέρα με τέτοιον ύπνο. 7-10 ώρες είναι το ιδανικό για μένα αν και με 4 ώρες μιά χαρά είμαι. 1
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εγω μερικες φορες που σηκωνομουν απο τον υπνο και ημουν σαν ζομπι... Εκανα καφε και τον επινα κατα την διαρκεια της προπονησης... Παλι εβλεπα αποτελεσματα... Α αυτα τα χαπακις μπος απο που τα παιρνεις; Απο το φαρμακειο; Και ποσο;
bosei Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εγω μερικες φορες που σηκωνομουν απο τον υπνο και ημουν σαν ζομπι... Εκανα καφε και τον επινα κατα την διαρκεια της προπονησης... Παλι εβλεπα αποτελεσματα... Α αυτα τα χαπακις μπος απο που τα παιρνεις; Απο το φαρμακειο; Και ποσο; Δεν ξέρω αν έχει φαρμακείο...κάτι είπε ο Άλεξ όμως από εκεί. Εγώ παίρνω Site: αυτά . 6 ευρώ για 100 προπονήσεις.
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλο... Οταν ειναι να παρω ξανα πρωτεινη.. Θα παραγγειλω... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμάστε διπλό greek coffee έχει και effect για την...επόμενη μέρα προπόνησης!
MGoofy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδια,με τη ρεγουλα τα χαπια καφεινης/10πλους καφεδες! Ο οργανισμός χτίζει ανοχή και από ενα σημειο και μετά,θα χρειαζεστε όλο και μεγαλυτερες δοσεις για ενα συγκεκριμενο effect. 3
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 το έχω πάθει brah κ είχα σταματήσει τους καφέδες για αρκετό καιρό (πονοκέφαλος/εφίδρωση/νευρα )ειναι γνωστό οτι ειναι εθιστική η καφείνη εγώ την κάνω abuse περιστασιακά μέχρι να πάρω τα συμπληρώματα που θέλω (που δε στηρίζονται στην καφεΐνη)
alex_000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εγώ δεν έχω θέμα , καφέ πίνω μόνο πριν το γυμναστήριο οπότε μιλάμε για 3-4 καφέδες την εβδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις