Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα θεματακι σε windows 7 64bita. Εκανα προσφτατα format το pc και μετα το format στον firefox δεν ξερω γιατι μου εμφανιζει τα γραμματα καθω κυλαω την μπαρα να κατεβω στην σελιδα ετσι οπως βλεπετε στην φωτογραφια και δεν διαβαζονται τα γραμματα. Επανερχοντε μονο αμα τα κανω επιλογη και ξε επιλογη. Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει ?

http://postimg.org/image/hyyjc9wef/full/

Δημοσ.

αν αλλαζες γραμματοσειρα ....επιλογες- περιεχομενο...αλλα κ στο προχορειμενους... δοκιμασε την ubuntu...or Segoe UI

Δημοσ.

παιδες εχω παραγγηλη αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902721 και θα του προσθεσω αλλο ενα dimm 2 gb συνολο 4gb για να δουλευει λιγο πιο ανετα

το μηχανημα θα δουλευει 99% σερφαρισμα και καμια ταινιουλα στις διακοπες αλλα ειμαι σε διλλημα πια εκδοση win 7 να βαλω και στα ποσα bit 32 ή 64 ????? γιατι ο επεξεργαστης ειναι αδυναμος

Starter Home Basic Home Premium Professional Enterprise Ultimate

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία πόσο αδύναμος είναι ο επεξεργαστείς,αν υποστηρίζει 64Bit μπορείς να βάλεις 64bit, δεν θα δεις καμία διαφορά(αν και θα υπάρχει ελάχιστη βελτίωση),το μόνο πραγματικά εμφανές είναι ότι με τα 32bit σίγουρα ο Η/Υ δεν θα δει τα 4gb.

Δημοσ.

Φίλε, εξαρτάτε τη μνήμη ram έχεις.

Αν έχεις πάνω από 3GB βάλε 64bit αν έχεις κάτω από 3GB βάλε 32bit.

Εγώ έχω 64bit, έχω 4GB μνήμη ram.

Τέλος υπάρχουν προγράμματα που τρέχουν μόνο στα 64bit

παράδειγμα: Adobe After Effects, Adobe Premiere

Δημοσ.

τελικα του εβαλα 4 gb μνημη και win 7 64 bit ultimate μια χαρα τα σηκωνει

παρολο που ο επεξεργαστης ειναι ψοφιμι,,, για σερφαρισμα και καμια ταινια μια χαρα ειναι

ενδεικτικα σε ταινια 1080p δουλευει στο 60-70%

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρε 64bit λητουργουνε πειο γρηγορα

Sent from my iPod touch using Insomnia

Μα δεν είναι πιο λειτουργεί ποιο γρήγορα και ποιο όχι...Τα 64bit θέλουν πάνω από 3gb μνήμη ram, καλό επεξεργαστή και καλή κάρτα γραφικών...

• Super Moderators
Δημοσ.

τι εννοείς με το "θέλουν"? για να έχει νόημα να τα βάλεις?

καλή κάρτα γραφικών σίγουρα όχι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...