Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησε το Ubuntu 11.04 “Natty Narwhal”


gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Μετά από τρεις alpha και δυο beta εκδόσεις, η Canonical έθεσε και επίσημα στη διάθεση του κοινού την τελική έκδοση του Ubuntu 11.04, με την κωδική ονομασία “Natty Narhwal”. Βασικό χαρακτηριστικό της νέας αυτής έκδοσης αποτελεί η καθιέρωση του Unity ως προεπιλεγμένου γραφικού περιβάλλοντος, που αντικαθιστά στο ρόλο αυτό το Gnome. Έτσι, η διανομή πλέον διαθέτει μία και μοναδική έκδοση τόσο για τα επιτραπέζια συστήματα όσο και για τα netbooks.

 

Κατά τα άλλα, στο Ubuntu 11.04 έχει αφαιρεθεί η σουίτα γραφείου του OpenOffice από την αρχική εγκατάσταση με τη θέση του να έχει πάρει το LibreOffice, ενώ προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής είναι πλέον το Banshee αντί για το Rhythmox.

 

Όσοι χρησιμοποιούν ήδη το Ubuntu 10.10 μπορούν να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση απευθείας από τον Update Manager, ενώ το CD image για την εγκατάσταση της διανομής είναι διαθέσιμο στο releases.ubuntu.com/11.04/.

 

Παράλληλα, διαθέσιμα για κατέβασμα είναι και τα Κubuntu 11.04, με το ΚDE SC 4.6.2 και Xubuntu 11.04, που χρησιμοποιεί το Xfce 4.8.

 

Link.png Site: Digitizor

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμενα με ξενέρωσε το unity.. δοκίμασα να βάλω το gnome 3 (αν και σε beta)αλλά μου φάνηκε ακόμα πιο τραγικό και έτσι ξαναγύρισα στα 10.10 προς το παρών και βλέπουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το unity το βρηκα συμπαθεστατο και ακρως λειτουργικο.απλα το κυριο προβλημα οπως σε ολα τα πραγματα στην ζωη ειναι η εξοικειωση.Θα τολμουσα να πω παντως οτι το προτειμω απο το gnome 3,αλλα οπως και να εχει ειναι θεμα γουστου σε ολους μας. LINUXXX

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλός μας ήρθε :D

 

πολύ καλά λειτουργούνε όλα εκτός από το unity τα έχει τα χάλια του ξενερα απόλυτη.......... έτσι γύρισα στο κλασσικό στιλ (ευτυχώς το αφήσανε σαν επιλογή)

 

το unity είναι λες και τα windows παντρεύτηκαν τα mac os και το παιδί τους μοιάζει με andorid :P (πλάκα πλάκα πρέπει να ειναι βολικό το unity σε touch συσκευές)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω βάλει να κάνει Upgrade απο 10.10 εδώ και μια ώρα αλλά παραμένει στο "Getting new packages" και στο "fetching" χωρίς να προχωράει... Είναι φυσιολογικό?

Δοκίμασα και νωρίτερα να αναβαθμίσω αλλά επείδη είχε μείνει περίπου μισή ώρα εκεί το έκανα cancel, έβαλα να βρεί best server αλλά και πάλι τα ίδια...

Εντωμεταξύ με είχε ενημερώσει οτι θα χρειαστεί περίπου 11 λεπτά για το κατέβασμα αλλά ιδιαίτερη κίνηση στο router δεν βλέπω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...