Προς το περιεχόμενο

Επίσημη παρουσίαση του iPad 3 στις 7 Μαρτίου


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Apple επιβεβαίωσε σήμερα την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος σε ειδική εκδήλωση στις 7 Μαρτίου, όπου όπου πιθανότατα θα είναι το iPad 3. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει την αποστολή προσκλήσεων σε τεχνολογικές ιστοσελίδες τις Αμερικής με την περιγραφή "κάτι που πραγματικά πρέπει να δείτε και να αγγίξετε". Πρόκειται να μια συνηθισμένη τακτική της Apple να αποστέλει προσκλήσεις για παρουσιάσεις νέων προϊόντων κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC στη Βαρκελώνη, "σαμποτάροντας" με τον τρόπο της τους υπόλοιπους κατασκευαστές που παρευρίσκονται σε αυτή.

 

Η φημολογία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPad 3 κάνει λόγο για τετραπύρηνο επεξεργαστή Α6, μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης 2048 x 1536pixel με τεχνολογία Retina, υποστήριξη Full HD video και βελτιωμένες λειτουργίες του λογισμικού iOS. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Σαν Φραντσίσκο στις 7 Μαρτίου, και ενώ δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με τη διάθεση της συσκευής στην Ευρωπαϊκή αγορά, πολύ πιθανό αυτό να γίνει στα μέσα με τέλη του μήνα.

 

apple_ipad_3_invite-580x481-728-75.jpg

 

Link.png Site: techradar.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

 

 

Και η δευτερη θεση καλη ειναι!!!

Φερε λιγο τη Fanta που εχεις διπλα σου!

 

 

 

 

ελα βολεψου με μια εψα και κανε λιγο ησυχια γιατι εχει σοβαρη παρουσιαση εδω :devil:

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω να φτάνει το μινιμαλισμό στη σχεδίαση στα άκρα. Home button τέλος ;

 

 

μινιμαλ και τα έξοδα για την επιδιόρθωση χιλιάδων κουμπιών την ώρα. Μετά την εφαρμογή των gestures δε το βρίσκω παράξενο. Άργησε κιόλας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου φαινεται υπερβολικη αυτη η αναλυση για το μεγεθος που θα εχει.. αλλα να δουμε... με αυτα τα χαρακτηριστικα θα εχει τη συνηθισμενη τιμη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Apple δεν ανεβάζει τιμές στα προϊόντα της, απλά τα αναβαθμίζει. Συνεπώς αυτό θα έχει τις τιμές των παλιών iPad, τα οποία φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.

 

:)

 

Παρατήρησα κι εγώ ότι δεν υπάρχει home button.

 

 

Αυτό ίσως να σημαίνει ότι θα καταργηθεί και στο επόμενο iPhone; Αν ναι, το επόμενο iPhone θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, κρατώντας όμως την ίδια διάσταση σαν συσκευή, ελέω της απουσίας του home button. Κι επίσης εάν γίνει, πέρα από το ότι το νέο iPhone δε θα είναι iPhone 4SS, θα σιγουρέψουμε ότι και η Apple δουλεύει σε tick tock, à la Intel.

 

 

Βέβαια μπορεί και να είναι απλά λάθος κατά την επεξεργασία της φωτογραφίας, από αυτά που έχουν ξαναγίνει. Και τελικά το home button να είναι στη θέση του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...