.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Χμμμ, σα να μου αρεσαν καπως αυτο με το trancelate και με τον χειρουργο.
kalogeros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Χμμμ, σα να μου αρεσαν καπως αυτο με το trancelate και με τον χειρουργο. Να πας να το κοιτάξεις.
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αφου ο χακερας λεει οτι ειναι καλα δεν ακουω τιποτε αλλο! ντε και καλα να εχω προβλημα; Περα απο την πλακα ηταν τα μοναδικα εδω και πολλες σελιδες που γελασα. (Οκ την πρωτη φορα μονο εννοειται)
akpe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 - Καλημέρα σας, από την ALCO τηλεφωνούμε για μια δημοσκόπηση... - Παρακαλώ, πείτε μου. - Τι είναι ο Αλιάκμονας; - Ποτάμι... - Σας ευχαριστούμε. 26
Alex-V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 - Καλημέρα σας, από την ALCO τηλεφωνούμε για μια δημοσκόπηση... - Παρακαλώ, πείτε μου. - Τι είναι ο Αλιάκμονας; - Ποτάμι... - Σας ευχαριστούμε.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Για λίγη βοήθεια αναφορικά με το σκεπτικό του ανεκδότου. 4
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 δεν ασχολουμε με ποδοσφαιρο οποτε δεν εχει like και αυτο να σας γίνει μάθημα αλλη φορα. 1
IoannisRos82 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 H γυναίκα είναι στο κατώφλι του θανάτου. Ζητάει από τα εφτά παιδιά της να βγούν έξω απο το δωμάτιο και να την αφήσουν για λίγο μόνη με τον άντρα της. Του ψιθυρίζει με μεγάλη προσπάθεια: - Θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι... - Ναι; - Ξέρεις... το έβδομο παιδί μας, ο Γιωργάκης... - Τι;;; δεν είναι δικός μου; - Οχι, όχι... Αυτός ΕΙΝΑΙ δικός σου.... 1
benign Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ηρθε η ωρα που περιμενατε,ενα ποιοτικο αστειο απο τον Benign. The dyslexic devil worshipper sold his soul to Santa. lolololololololololololololol 10
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ηρθε η ωρα που περιμενατε,ενα ποιοτικο αστειο απο τον Benign. The dyslexic devil worshipper sold his soul to Santa. lolololololololololololololol Santa --> αναγραμματισμός --> Satan 3
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 εχω δυσλεξία και το βρικα προσβλητικό. no like. http://thebest404pageever.com/swf/Crazy_Finnish_Bakery.swf sorry χίλια συγνώμη ε http://thebest404pageever.com/swf/49_Racing.swf how i find jokes 1)google "ανεκδοτα" 2)εργαλεια αναζητησης>τελευταια ωρα 3)repeat 4)?? 5)profit Στο ισόγειο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου περιμένουν 2 μελαχρινές και μια ξανθιά κυρία για το ασανσέρ. Το ασανσέρ καταφτάνει, οι κυρίες επιβιβάζονται και ο υπάλληλος του ασανσέρ τους χαιρετά ευγενικά.- «Που πηγαίνετε εσείς;», ρωτάει την πρώτη κυρία.- «Στον τέταρτο», απαντάει αυτή.- «Εσείς;», ρωτάει την άλλη κυρία.- «Στον πέμπτο», απαντά αυτή.- «Εσείς;», ρωτάει την ξανθιά.- «Εεεε,... Στον 73ο», απαντάει.- «Μα το ξενοδοχείο μας έχει 7 ορόφους μόνο κυρία μου», αποκρίνεται με απορία ο υπάλληλος.- «Αχ!...», απαντάει χαζογελώντας με σκέρτσο η ξανθιά, «για ορόφους μιλάτε τόση ώρα;;...» 8
hackerW32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 πρωτη φορα το ακους; που πας για διακοπες; σε τσαντιρια; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις