aztekos55 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τώρα μπορείτε να δείτε αν έχουν εισέλθει στο σώμα σας ουσίες προερχόμενες από αεροψεκασμό. Ο έλεγχος είναι απλός και με χαμηλό κόστος. Χρησιμοποιήστε κάποιο χυμό σταφυλιών ή κόκκινο κρασί και κρατήστε το (ξεπλένοντας) στο στόμα σας για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε το στο νεροχύτη, οι ίνες έλκονται και σκοτώνονται από το οξύ στο χυμό σταφυλιών, ενώ ταυτόχρονα βάφονται και γίνονται ορατές. Ο ανιδρύτης του οξέος επιδρά αποτελεσματικά. «Αναφέρει επίσης ότι αυτές βγήκαν από το στόμα του ατόμου που το δοκίμασε(Φωτογραφία)».Αυτές οι ίνες διασκορπίζονται σε όλο ολόκληρο το σώμα σας, γιατί τις αναπνέουμε όλη την ημέρα. Είναι στο νερό και την τροφή μας, καθώς, είναι λίγο πολύ σε όλα. Δοκιμάστε το στο σπίτι και να δείτε μόνοι σας.Όπως πάντα τα συμπεράσματα δικά σας!!! http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/05/blog-post_9751.html
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 To δικό μου συμπέρασμα είναι ο τύπος που έκανε γαργάρες πρέπει να πλένει το στόμα του συχνότερα από μια φορά το τρίμηνο, και αν. 23
MT60RS Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ΝΑΙ οι αεροψεκασμοι γινονται. Ευτυχως που υπαρχουν και καποιο γενναιοι που τολμανε να πανε κοντρα στους Εβραιους και μας βοηθανε να καταλαβουμε ολους αυτους τους τροπους χειραγωγησης της μαζας!!!!!!!!!!! Ευχαριστουμε!!!!!!! Pro tip: Το γνησιο βιολογικο κολλαγονο δρα προληπτικα και μπολκαρει τους αντιστοιχους υποδοχεις!!! Βρειτε εναν αντισιωνιστη γιατρο να σας καθοδηγησει για την σχετικη δοσολογια. Αν δεν ειναι κομπογιαννιτης θα σας παρει πληρες ιστορικο και προφιλ, για να μην υπαρξει αλληλεπιδραση με αλλα φαρμακα!!!!
Expertr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι περιεργο. Απο την μια ειναι οσοι λενε μας ψεκαζουν και απο την αλλη οσοι τους κοροιδευουν και τους λενε φαντασμενους και τα γνωστα. Το θεμα ειναι οτι οσοι κοροιδευουν και μονο εχουν αποδειξεις για το οτι οντως δεν μας ψακαζουν?..καλο το αστειο αλλα γιατι να το αποκλειουμε?.. Δεν ειπα πως η αντιθετη πλευρα εχει στοιχεια οτι μας ψεκαζουν αλλα απο μικρος ειχα μια απορια ΤΙ ειναι αυτο το ασπρο συννεφο που μενει πισω απο τα αεροπλανα και εξαπλωνεται...και μην μου πειτε απο τις μηχανες κτλ γιατι αυτα που ειναι ΟΝΤΩΣ απο τις μηχανες θα προσεξετε οτι δεν παραμενουν παραπανω απο μισο λεπτο στον ουρανο και χανονται...τα αλλα μενουν για ωραααα και απλωνονται κιολας... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αλήθεια ακόμη πιστεύετε ότι μας ψεκάζουν; και να ρωτήσω Εγώ αυτοί που τους έχουν βάλει να μας ψεκάζουν πως δεν ψεκαζονται και οι ιδιοι
Unabomber Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αλήθεια ακόμη πιστεύετε ότι μας ψεκάζουν; και να ρωτήσω Εγώ αυτοί που τους έχουν βάλει να μας ψεκάζουν πως δεν ψεκαζονται και οι ιδιοι Εχουνε το αντιδοτο ps: Το εχω ακουσει πραγματικα αυτο. 2
NT1G Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ΤΙ ειναι αυτο το ασπρο συννεφο που μενει πισω απο τα αεροπλανα και εξαπλωνεται...και μην μου πειτε απο τις μηχανες κτλ γιατι αυτα που ειναι ΟΝΤΩΣ απο τις μηχανες θα προσεξετε οτι δεν παραμενουν παραπανω απο μισο λεπτο στον ουρανο και χανονται...τα αλλα μενουν για ωραααα και απλωνονται κιολας... Έτσι. Φυσική Ανώτερης Ατμόσφαιρας σε 3ς γραμμές. Γατάκια των πανεπιστημίων. -------------------------------------- Γιατί μας ψεκάζουν αντί να το ρίχνουν στο νερό και να μην τους καταλάβουμε; 5
MT60RS Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι περιεργο. Απο την μια ειναι οσοι λενε μας ψεκαζουν και απο την αλλη οσοι τους κοροιδευουν και τους λενε φαντασμενους και τα γνωστα. Το θεμα ειναι οτι οσοι κοροιδευουν και μονο εχουν αποδειξεις για το οτι οντως δεν μας ψακαζουν?..καλο το αστειο αλλα γιατι να το αποκλειουμε?.. Δεν ειπα πως η αντιθετη πλευρα εχει στοιχεια οτι μας ψεκαζουν αλλα απο μικρος ειχα μια απορια ΤΙ ειναι αυτο το ασπρο συννεφο που μενει πισω απο τα αεροπλανα και εξαπλωνεται...και μην μου πειτε απο τις μηχανες κτλ γιατι αυτα που ειναι ΟΝΤΩΣ απο τις μηχανες θα προσεξετε οτι δεν παραμενουν παραπανω απο μισο λεπτο στον ουρανο και χανονται...τα αλλα μενουν για ωραααα και απλωνονται κιολας... πεστα ρε τους τα λεω και δεν μ' ακουνε 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Οι αεροψεκασμοί (δε μιλάμε για ψεκαστικά σε σπαρτά, εννοείται) είναι ένα κατασκεύασμα απίθανο, που δε στέκει με καμία λογική. Το ότι άλλοτε τα αεροσκάφη αφήνουν ίχνη και άλλοτε όχι, άλλοτε μένουν για ώρα στον ουρανό και άλλοτε όχι, έχει να κάνει με το ότι οι ατμοσφαιρικές συνθήκες διαφέρουν. Το ότι εδώ κάτω "ήλιο είχε χτες, ήλιο και σήμερα, γιατί είναι αλλιώς εκεί" δε σημαίνει πως στον ουρανό, σε ύψος πολλών εκατοντάδων αν όχι χιλιάδων μέτρων, οι συνθήκες είναι ίδιες. Ας πούμε, όμως, ότι κάποιοι, για κάποιο λόγο, μας ψεκάζουν. Υπάρχουν απείρως καλύτεροι τρόποι να πετύχουν το στόχο τους: το νερό, ας πούμε. Όχι, εκεί, να μας ψεκάσουν. Από τα 10.000 μέτρα, με πολιτικά αεροσκάφη. Να τους βλέπουμε, τους Ιλουμινάτους Μασόνους Νεοταξικούς Τυράννους.* Και, τέλος πάντων, αν πράγματι μας ψεκάζουν, κάνουν πολύ κακή δουλειά, γιατί κάτι πυλώνες της δημοσιογραφίας, όπως το τρωκτικό, παραμένουν κατά πώς φαίνεται παντελώς ανεπηρρέαστοι. Να μας πουν κι εμάς το μυστικό. Αλλά όχι γαργάρες απλυσιάς, σιχάθηκα. * edit: Εβραίους είπα; Όχι; Εβραίους. 22
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Και να ρωτησω εγω εστω οτι μας ψεκαζουν! Τι σε κανει να πιστευεις οτι απο εκει που αφηνει το αεροπλανο τα χημικα μεχρι να φτασει σε μας δεν εχει εξαυλωθει? Εδω τα σκατα απο τα αεροπλανα πετανε και δεν φτανουν σε μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις