Προς το περιεχόμενο

acid18

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    244
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

acid18's Achievements

  1. Γιατί απλά έχω την περιεργεία να δω πως λειτουργεί. ps: Έχω κάνει εμβολιο γιαυτό και έχω το qr code για να κάνω πειράματα
  2. Με μια πρώτη ανάλυση που έκανα του covid free gr είδα ότι οταν ελέγχει το qr code δεν συνδέεται σε κάποιο σερβερ για να ελέγξει τα δεδομένα. Οπότε όλα τα δεδομένα βρίσκονται μέσα στο qr code, μετά είδα τι περιέχεται μέσα στο qr code και είναι ένα μεγάλο string. Ξέρει κάνεις πως λειτουργεί η κρυπτογράφηση, υπάρχει κάποιο πρωτοκόλο που χρησιμοποιήσαν?
  3. Ειχα κανει μια παραγγελια σε ενα σκρουτζομαγαζο και τους πληρωσα με πιστωτικη. Μετα απο μερικες μερες που δεν μου εστειλαν καποιο μαιλ επιβεβαίωσης ( το ειχαν αποστολη σε 1 εως 3 μερες) τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν το εχουν διαθεσιμο τοτε τους ειπα να ακυρωσουν την παραγγελια. Μου ειπαν τα λεφτα θα επιστραφουν σε καποιες μερες αλλα εχουν περασει ηδη 5 μερες και ακομα τιποτα. Ουτε μου εστειλαν καποια αποδειξη ακυρωσης. Ποσες μερες παιρνει για να επιστραφουν τα λεφτα ξερει κανεις
  4. https://youtu.be/GlXNVnftaNs ετσι πρεπει να γινει το κεντρο
  5. Βασικά ψάχνω κάποια δικαιολογία για να το πάρω, από προιόντα της Apple έχω μόνο το iPhone 11 Pro και θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος. Οι χρήσεις που κάνω είναι youtube, netflix λίγο development σε PhpStorm και Android studio. Τι λέτε αξίζει να δώσω γύρο στα 3κ για ένα λαπτοπ? Όσοι έχετε είστε ευχαριστημένοι? Αν είναι να πάρω σκέφτομαι την 16inch έκδοση.
  6. Ο Mασούτης στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει self checkout. Τα self checkout είναι και πολύ βολίκα, συνήθως στον ίδιο χώρο με ένα κλασικό ταμείο χωράνε 2-3 self checkout ταμεία.
  7. Δεν υπάρχουν πια ταμείες παντού. Εδώ στην Ολλανδία ανοίγουν αρκετά Super market χωρίς κανέναν στο ταμείο, όλα self checkout.
  8. acid18

    Οδήγηση στη μεσαία λωριδα

    Δεν απαγορεύεται αλλά αμα πηγαίνεις δεξιά και ο αλλος μεσαία για να τον προσπεράσεις πρέπει να αλλάξεις 2 λωριδες η να περάσεις απο δεξιά του που απαγορεύεται. Και πολλές φορές δημιουργείται μποτιλιαρισμα στη μεσαία και αριστερή ενώ η δεξιά ειναι άδεια και αναγκάζεσαι να τους περνας απο δεξιά. Μιλάω για τον περιφερειακό Θεσσαλονίκης και τον δρόμο που πάει Χαλκιδική.
  9. Κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα ένα πράγμα πάντα με παραξενεύει στους αυτοκίνητοδρόμους, περίπου όλοι οδηγανε στη μεσαία και αριστερή λωριδα ενω η δεξιά ειναι άδεια. Έχω δει πολλές φορές κάποιος να είναι στη δεξιά, να βγάζει φλας και να βγαίνει στη μεσαία χωρις να προσπερναει κανεναν. Υπάρχει κάποιος κανόνας που πρεπει να οδηγας στη μεσαία λωριδα όταν ειναι 3 λωριδες?
  10. Ούτε στην Ολλανδία υπάρχει επειδή η κάθε τράπεζα έχει το δικό της pay app.
  11. Φαίνεται ότι δεν εχεις πάει Ολλανδία να δεις τι δρόμους έχουν.
  12. Πάρε ένα OBD2 scanner των 20 ευρώ για να βλέπεις μόνος τι σφάλμα έβγαλε. Το λαμπάκι αυτό ανάβει για πολλά και διάφορα σφάλματα.
  13. Εάν έχει πλαστικό περίβλημα δεν χρειάζεται γείωση.
  14. acid18

    Κόστος αλλαγής παρμπριζ

    Μήπως ξέρεις πόσο χρεωνουν στην carglass? Ας μην είναι το γνήσιο.
  • Δημιουργία νέου...