Προς το περιεχόμενο

ashford

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    32
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ashford

  • Ημερομηνία γέννησης 19/11/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ashford's Achievements

  1. Πρώτος που έστειλε ο @Locke_John, αν δεν προχωρήσει θα επανέλθω για νέα διάθεση!
  2. Καλησπέρα, Χαρίζεται το παρακάτω ραδιο-cd αυτοκινήτου, δουλεύε κανονικότατα μέχρι που αποφάσισα οτι ήθελα κάτι πιο σύγχρονο για το αμάξι. Παραλαβή από Ζωγράφου ή Νέα Ιωνία (δε θα τα χαλάσουμε και σε κάποια γειτονική περιοχή εννοείται), θα δοθεί με σειρά προτεραιότητας, πρώτα PM.
  3. ashford

    Evia Samos Pass

    Είναι η κατάσταση στην οποία έμεινε η αίτηση την ωρα που εξαντλήθηκαν τα πάσα.
  4. ashford

    Evia Samos Pass

    Καλησπέρα παίδες, Εγώ την πάτησα σαν αρχάριος και έβγαλα πάσο για Εύβοια, ενώ ήθελα Σάμο, από την ταχύτητα να μπω να προλάβω τον πανικό. Δεν ξέρω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να μεταβιβάσω σε κάποιον την κάρτα ώστε να μην πάνε χαμένα ή κι αν αντίστοιχα υπάρχει κάποιος που να έκανε το ανάποδο λάθος, να μπορούσαμε να το "διορθώσουμε" μεταξύ μας.
  5. Έχουν κρατηθεί, μέχρι την Τρίτη, για τον toyracer
  6. Χαρίζονται τα εξής βιβλία μαθηματικών, από τμήμα πληροφορικής, ΤΕΙ Αθηνών. Παραλαβή από Ζωγράφου, μετρό Κατεχάκη ή Νέα Ιωνία (μέχρι Παρασκευή). Ενδιαφέρον με pm, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπάρχουν κι άλλα βιβλία του τμήματος, σε παρό μοια κατάσταση, αν ενδιαφέρεται κάποιος.
  7. Χαρίζονται τα εξής βιβλία μαθηματικών, από τμήμα πληροφορικής, ΤΕΙ Αθηνών. Παραλαβή από Ζωγράφου ή μέτρο Κατεχάκη. Ενδιαφέρον με pm, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπάρχουν κι άλλα βιβλία του τμήματος, σε παρόμοια κατάσταση, αν ενδιαφέρεται κάποιος.
  8. Εγώ πάλι πιστεύω πως το θέμα ξεκίνησε για τρολάρισμα...
  9. Είδα και τους 7 μέσα στο Μάρτιο, σαν "προετοιμασία" για την 8η. Μετά το τέλος της σειράς θα πάρουν σειρά τα βιβλία.
  10. Μα δεν το σχολίασα για "να πει κάτι σε κάποιον", το εξέφρασα σαν απορία. Και σίγουρα δεν είμαι από τους "παθιασμένους" υπερασπιστές της 8ης σεζόν . Νομίζω οτι η πλειοψηφία εδώ μέσα βλέπει μόνο άκρα, αν πεις κάτι θετικό είσαι υπερασπιστής, αν πεις κάτι αρνητικό είσαι μηδενιστής κι απ' αυτούς που δίνουν 1 στο imdb. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο και στο κάτω κάτω η γνώμη του καθενός είναι υποκειμενική, κουβέντα κι ανταλλαγή απόψεων κάνουμε. Συμφωνώ 100% με την τελευταία σου πρόταση.
  11. Οτι το λένε από όλο τον πλανήτη δε μου λέει κάτι. Όπως γκρινιάζουμε εμείς στην Ελλάδα υπάρχει και το αντίστοιχο ποσοστό από κάθε χώρα που γκρινιάζει το ίδιο. Ούτε να υπερασπιστώ κάτι προσπάθησα, ούτε ρώτησα με ύφος, μια απορία εξέφρασα κι αυτό γιατί το είδα δύο φορές, με διαφορετικά άτομα και τις δύο, και δεν είχε κανείς μας πρόβλημα και χωρίς να έχουμε πειράξει ρυθμίσεις κλπ. Κι όπως το λένε από όλο τον πλανήτη, υπάρχει και το ποσοστό (κι από σχόλια άλλων στο φόρουμ) που δεν είχε κανένα πρόβλημα, όπως και άτομα που το είδαν 2η φορά, με καλύτερης ποιότητας επεισόδιο, κι επίσης δεν είχαν πρόβλημα.
  12. Βλέπω να αναφέρεται αρκετά συχνά η κακή φωτεινότητα του 3ου επεισοδίου. Εγώ, που το είδα 2 φορές σε 2 διαφορετικές τηλεοράσεις, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη φωτεινότητα. Ούτε ζορίστηκα σε κάποιο σημείο, ούτε δυσκολεύτηκα να ξεχωρίσω τι γίνεται όπως έχει αναφερθεί επίσης. Μήπως πέσατε σε επεισόδια κακής ποιότητας και είχατε τόσο μεγάλο πρόβλημα;
  13. Παρακολουθώ και τα 2 (πλέον) νήματα πολύ ενεργά το τελευταίο διάστημα. Δε μπορώ να καταλάβω αυτή την επιμονή στο "φαινόταν οτι της γυρίζει, φαινόταν οτι θα γίνει Mad Queen" κλπ. Δεκτό και σεβαστό οτι κι ο Martin την προόριζε γι' αυτό, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε το μαύρο άσπρο και να μπαλώσουμε το γεγονός οτι έγινε πολύ γρήγορα και άτσαλα ώστε να χωρέσει στα 6 επεισόδια της τελευταίας σεζόν. Έχει κάνει άπειρες πράξεις στις προηγούμενες 7 σεζόν που δε μπορείς να τις αντιστρέψεις με 10 λεπτά "θέλω το θρόνο", "μόνο το θρόνο σκέφτομαι" κοκ. Ακόμα και ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποία αρχίζουν και την αμφισβητούν οι πάντες γύρω της δε μπορεί να δικαιολογηθεί - ήρθε με ένα σκοπό στο Γουέστερος, παρόλαυτα έδωσε στρατό, έχασε τον μισό απ'αυτόν, έχασε και τον ένα δράκο της για έναν πόλεμο για τον οποίο δε γνώριζε (κι ενώ θα μπορούσε να το κάνει και μετά την κατάκτηση του King's Landing) και στο τέλος την αμφισβητούν και φοβούνται οτι της γυρίζει; Κάτι λείπει, πως να το κάνουμε; Για να κλέισω, κατά την άποψή μου τα γεγονότα σα γεγονότα είναι 100% στο κλίμα και το ύφος τη σειράς. Δυστυχώς η απόφαση για τόσα λίγα επεισόδια (και στις 2 τελευταίες σεζόν) δε μας αφήνει να ευχαριστηθούμε όσο θα θέλαμε/περιμέναμε το τέλος της. Μόνο οι ίδιοι οι δημιουργοί και το κανάλι ξέρουν τον πραγματικό λόγο της απόφασης αυτής, οι υπόλοιποι ας περιμένουμε το τελευταίο κεφάλαιο της τηλεοπτικής εκδοχής κι ας ελπίσουμε να ισχύει οτι τα 2 τελευταία βιβλία είναι έτοιμα ώστε να δούμε να ξετυλίγεται η ιστορία της μεταστροφής της δρακομάνας από τον εμπνευστή της.
  • Δημιουργία νέου...