Προς το περιεχόμενο

Pokemon640

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.090
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Pokemon640

  • Ημερομηνία γέννησης 14/05/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Κεκιστάν
  • Ενδιαφέροντα
    Ιδιοκτήτης Studio ήχου/εικόνας, IT Security σε υπερεθνική εταιρία πληροφορικής και δικτύων.

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    127.0.0.1

Πρόσφατες Επισκέψεις

22.388 προβολές προφίλ

Pokemon640's Achievements

  1. Λογικά θα δούμε 6090 SoC Core Ultra extreme edition 64GB HBM 😆 Όλα σε ένα τσιπ, και με καλώδια τροφοδοσίας 24x8mm.
  2. Δεν διαφωνώ ότι σε ορισμένα δεν κάνανε δουλειά. Κάποτε ναι. Αναφέρομαι σε μια τότε είδηση που λέγανε ότι "έχουμε το ακριβότερο ίντερνετ στην Ευρώπη". ❌Χωρίς πηγές ❌Χωρίς πίνακες ❌Χωρίς σύγκριση τιμών σε σχέση με άλλες χώρες. Καμία απολύτως τεκμηρίωση. Το έκανα αναφορά στα "Ελληνικά hoaxes" και μάντεψε.. Ακόμη το κοιτάνε. Παίζει στάνταρ χοντρή μίζα από πίσω για να μην κάνουν τίποτα. Αν είναι έτσι. Να τους δώσω και εγώ ένα 50αρικο στους καρπαδες να με βγάλουν προθυπουργό. Όχι να ζητιανεύουν το 1€ του κλικ από τις διαφημίσεις της Google, πόσο πιο χαμηλά να πέσουν ποια ;
  3. Ειναι οι ίδιοι που κάνανε ξέπλυμα στους καρπαδες όταν ανέβαζαν fake news και click bait ειδήσεις. Yes it is. 100στο κομεντ 📈😆
  4. Είχα σκοπό να το βάλω στο κομοντορ 128 αλλά με 256κ το κόβω δύσκολο 😁😆
  5. Εγώ ακόμη στο WiFi 5 είμαι, πότε πρόλαβαν να πάνε στο 8;
  6. Μετά από 256GB ram, πας σε RDIMM και MRDIMM τύπου μνήμες (για Datacenter/Ai). Σίγουρα αυτός που θέλει 64-128GB+ ram δεν θα τον ενοχλήσουν τα παραπάνω €, ξέρει από πριν γιατί τα αγόρασε.
  7. Τόσα χρόνια testers είμαστε από την εποχή των 10... 😓 προσωπικά δεν θα βάλω 11.
  8. Για thunderbolt GPUs μπορεί, σε PCIe hardware κομματάκι δύσκολο στην πράξη.
  9. ως εγχείρημα δεν είναι το ευκολότερο αλλά μακάρι να βγει στην αγορά, θα είναι κάτι διαφορετικό.
  10. Την ίδια απάντηση θα σου έδινα. Και ο δικηγόρος θα σε ρωτούσε: είναι λογότυπο; πρόκειται για εφημερίδα; Έντυπο υλικό; Φυλλάδια; Θα πουλάς merchandise όπως ρουχισμό; Έργα τέχνης; Πίνακες; Γλυπτά; Θα είναι βίντεο; 3d object που θες να πατεντάρεις; Το κάθε στοιχείο έχει άλλο παράβολο υπέρ του δημοσίου. Και ανήκει σε άλλη εμπορική κατηγορία. Πρέπει από νωρίς ήδη να σκεφτείς τι θες να κάνεις για τα επόμενα 10 έτη (κάθε τόσο ανανεώνεται).
  11. Δεν μπορώ να κάνω κάτι που τα ξέρει καλύτερα δικηγόρος, πόσο μάλλον κάτι που θέλει συγκεκριμένη δικηγορική εμπειρία και ανάλυση. Η κάθε υπόθεση δεν είναι ίδια. Είχα μια τριβή με το θέμα όταν και εγώ είχα κάποια δικά μου θέματα μια περίοδο με ορισμένες υποθέσεις που λύθηκαν αλλά μέχρι εκεί.
  12. και να αφερεθεί δεν αναιρεί ότι δεν είναι αρχική ιδιοκτησία σου και ότι ο άλλος το έκλεψε. Είναι σαν να κλέβεις δεσμίδα χαρτονομισμάτων από την τράπεζα και να ισχυρίζεσαι ότι δεν τα έκλεψες από την τράπεζα. Στο "άλλο" που λες, μάλλον έπεσε σε μέτριο δικηγόρο (μην πω κάτι χειρότερο). Έπρεπε ήδη να είχε βγει το πρόστιμο και η κατάσχεση λογαριασμών..
  13. DMCA takedown και τον κατεβάζεις κάτω, 1 Google μακρυά ήταν η απάντηση στο ερώτημα σου. Μήνυση φυσικά και μπορείς, απλά θα πληρώσεις παράβολα μετάφρασης και υπουργείο εξωτερικών. Γενικά κάνε το κόπο να ψάξεις στο Google είναι ακόμη δωρεάν... Και ένας πακι το αφαιρεί με 10, δεν μου λέει κάτι αυτό πάλι κατεβαίνει το υλικό για πνευματικά δικαιώματα. Στο 1ο μου ανέφερες, είναι το ίδιο επικίνδυνο σαν να κυκλοφορείς χωρίς πινακίδες. Όταν τη φας και σε βρούν θανε ήδη αργά.
  • Δημιουργία νέου...