Προς το περιεχόμενο

gokuthelegend

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.489
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gokuthelegend

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Edenoi

Πρόσφατες Επισκέψεις

18.030 προβολές προφίλ

gokuthelegend's Achievements

  1. Όταν πληκτρολογήσεις το pin που σου στέλνουν τότε το κουτί θα ανοίξει αυτόματα.
  2. Θέλει και σε σταθερά και σε κινητά, οπότε μάλλον εννοεί κανονικές κλήσεις, δηλαδή για παράδειγμα να χτυπάει στο σταθερό του σπιτιού. Δωρεάν κάπως απίθανο, αλλά το Viber και το Skype έχουν πακέτα με χρόνο ομιλίας αν θες να κοιτάξεις τι παίζει από τιμές.
  3. Άλλο το "εκτιμώμενη" και άλλο το να έρθει σίγουρα. Για δυνατότητα αναβολής δεν είμαι σίγουρος, αλλά ας απαντήσει και κανείς άλλος που μπορεί να ξέρει.
  4. Καταρχήν αύριο είναι Μ. Σάββατο, σίγουρα θα γίνει παράδοση στο Box; Επίσης Κυριακή και Δευτέρα είναι αργία, και δεν είμαι σίγουρος για την Τρίτη. Περίμενε να δεις τι θα γίνει, και στην χειρότερη στείλε κάποιον δικό σου να το πάρει. Αν πάντως δεν έρθει αύριο και έρθει την Τρίτη ή την Τετάρτη τότε οριακά μπορείς να πας την Παρασκευή και να το πάρεις.
  5. Το ότι κάποιος κοστολόγησε το αντικείμενο που του ανήκει ένα Χ ποσό, και εσύ θεωρείς όχι αξίζει Υ χρήματα, όπου Υ<Χ, δεν σημαίνει ότι έπρεπε να τον ρίξεις κιόλας. Αν θεωρούσες ότι δεν άξιζε τα χρήματα που ζητούσε τότε να μην το έπαιρνες. Νομίζω κοροϊδία είναι που του έδωσες εσύ λιγότερα, ενώ σου είχε πει ότι ήθελε 300 ευρώ. Σου είπε εξαρχής τι ποσό ήθελε, και ήξερες τι έπαιρνες, δεν είναι δηλαδή ότι σε κορόιδεψε.
  6. Δεν μπορώ να καταλάβω, αυτοί που δανείζονται τα λεφτά, δεν ντρέπονται λιγάκι; Πως νιώθουν που δεν θα επιστρέψουν τα χρήματα πίσω; Εγώ προσωπικά, ακόμη και 1 καφέ να με κεράσουν που κάνει 1.5 ευρώ, ντρέπομαι πάρα πολύ, φροντίζω πάντα να επιστρέψω το κέρασμα το συντομότερο δυνατό. Μια φορά είχα ξεμείνει από χρήματα και ένας φίλος μου μου είπε με δική του πρωτοβουλία να μου δανείσει και να του τα επιστρέψω όποτε μπορώ. Τα χρήματα τα είχα στον λογαριασμό μου απλώς εκείνη την ημέρα δεν δούλευε το ΑΤΜ για να βγάλω και μένω σε χωριό οπότε ο ανεφοδιασμός καθυστερεί λιγάκι. Παρόλα αυτά ντρεπόμουν να τα πάρω, προτιμούσα να έρθω σε μειονεκτική θέση και να μην έχω να φάω που λέει ο λόγος, παρά να χρωστάω χρήματα.
  7. Χωρίς να ξέρω ακριβώς τους νόμους, ίσως θα μπορούσε να δει και τα εργόσημα. Δεν χρειάζεται να γίνει έναρξη επιχείρησης, ούτε να γίνει πρόσληψη.
  8. Εμένα από την άλλη με είχε βολέψει. Δούλευα με έγγραφα τα οποία ασυναίσθητα τα είχα βάλει να συγχρονίζουν με το OneDrive. Συνήθως έπαιρνα backup σε εξωτερικό δίσκο σχεδόν σε καθημερινή βάση, αλλά μια μέρα έπαθε βλάβη ο υπολογιστής πριν προλάβω να πάρω backup. Ευτυχώς όμως είχαν συγχρονίσει στο Drive, πήγα σε άλλον υπολογιστή, τα κατέβασα και συνέχισα την δουλειά μου σαν να μην τρέχει τίποτα.
  9. Να έχεις υπόψη ότι ο άλλος που θα σου κάνει την εξυπηρέτηση θα πρέπει με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσει τα λεφτά που θα μπαίνουν κάθε μήνα στην τράπεζα, διότι αν γίνεται επανειλημμένα σίγουρα θα κινήσει τις υποψίες στην εφορία, οπότε ενδεχομένως να τον βάλεις σε μπελά. Μια λύση είναι να δοκιμάσεις το Iris, μπορείς να στέλνεις μέχρι 500 ευρώ την ημέρα χωρίς χρέωση, σε όποια τράπεζα θέλεις, και μάλιστα η μεταφορά γίνεται κυριολεκτικά άμεσα. Μόνη προϋπόθεση, θα πρέπει και ο παραλήπτης να έχει ενεργοποιήσει το Iris. Τώρα αν ο παραλήπτης δεν σκαμπάζει από "τέτοια" και δεν θέλει να ενεργοποιήσει το Iris, μια λύση θα ήταν να ανοίξεις εσύ έναν λογαριασμό στην άλλη τράπεζα, να τα μεταφέρεις με Iris σε εκείνο τον λογαριασμό, και μετά από εκεί να τα μεταφέρεις στον παραλήπτη.
  10. Μισό λεπτό, είσαι ο ιδιοκτήτης του τουριστικού καταλήματος και θες να δίνεις ίντερνετ στους επισκέπτες; Και δίνεις με hotspot από κινητό; Ίσως να σκεφτόσουν κάποια ποιο σοβαρή λύση, έστω κάποιο 4G / 5G router αν δεν θες να βάλεις σταθερή γραμμή. Κατά τα άλλα, για να απαντήσω και στο ερώτημά σου, στους 2 μήνες από την τελευταία ανανέωση ότι υπόλοιπο έχεις χάνεται. Αυτό είναι σίγουρο; Διατηρώ 1 αριθμό What's Up και 2 Frog και τα ανανεώνω είτε με 13 ευρώ είτε με 15 ευρώ (και τα 2 ποσά είναι άνω των 12 ευρώ) και η λήξη του υπολοίπου γίνεται πάντα στους 2 μήνες. Μήπως έχει αλλάξει κάτι από το 2018;
  11. Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά θεωρώ ότι είναι εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας. Εγώ πάλι σε όσους θρησκευτικούς γάμους έχω παρευρεθεί μετά έχει ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι με εκατοντάδες καλεσμένους. Από την άλλη, έχω 2 φίλους που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και ούτε που το έμαθα ότι παντρεύτηκαν, κάλεσαν μόνο τους μάρτυρες, έκαναν τον γάμο στο δημαρχείο και αυτό ήταν, ούτε γλέντια ούτε τίποτα. Μου το είπαν μετά από 2 χρόνια ότι παντρεύτηκαν. Αν δεν μου το έλεγαν δεν θα ήξερα ότι είχαν παντρευτεί. Μου είπαν ότι τα λεφτά που θα χάλαγαν σε τραπέζια και τέτοια τα έβαλαν στην άκρη και αγόρασαν το σπιτικό τους.
  12. Αρκεί το 1ο βήμα, άντε και το 2ο. Τα υπόλοιπα είναι για να τρώνε τα λεφτά οι παππάδες και τα μαγαζιά. Πολιτικός γάμος ή σύμφωνο συμβίωσης και τα χρήματα που θα χάλασες στον θρησκευτικό γάμο, τραπέζι, ρουχισμό και τρέχα γύρευε τα κρατάς για να φτιάξεις το σπιτικό σου. Τώρα αν τόσο πολύ θες να χαλάσεις χρήματα θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλό και να τα δωρίσεις κάπου, πχ σε κάποιο ορφανοτροφείο, νομίζω ότι ο Θεός δεν θα σε παρεξηγήσει αν κάνεις κάτι τέτοιο.
  13. Ότι ποσό καταθέτεις στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες δεσμεύεται και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά και μόνο για τα τυχερά παιχνίδια που προσφέρει η κάθε στοιχηματική εταιρία. Πίσω μπορείς να πάρεις μόνο τα κέρδη, αν παίξεις και κερδίσεις φυσικά.
  14. Ενδεχομένως το Google Maps να μην ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο. Καλύτερα να ελέγχεις την επίσημη ιστοσελίδα του BoxNow.
  15. Υπάρχει ένα BoxNow σε ένα σημείο που με εξυπηρετεί. Όσες φορές έχω κάνει παραγγελίες, κάποιες από αυτές τις φορές μου το βγάζει σαν επιλογή και κάποιες άλλες φορές όχι οπότε αναγκάζομαι και επιλέγω ένα άλλο BoxNow που είναι σε άλλο σημείο. Υποψιάζομαι ότι ενδεχομένως το συγκεκριμένο BoxNow να έχει γεμίσει με δέματα και να μην μπορεί να δεχτεί άλλα, οπότε μέχρι να πάει κάποιος ή κάποιοι να πάρουν τα δέματά τους και να αδειάσει κάπως να μην το εμφανίζει.
  • Δημιουργία νέου...