Προς το περιεχόμενο

Grim Ripper

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5.904
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Grim Ripper

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Destiny Islands
  • Ενδιαφέροντα
    Τεχνολογία, Manga/Anime/Comic/Cartoon, Video games

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.579 προβολές προφίλ

Grim Ripper's Achievements

  1. Μακάρι να μου το έλεγαν αυτό...
  2. Grim Ripper

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Εγώ έχω τζαμάκι, θήκη μεταφοράς και πήρα και τη βάση φόρτισης.
  3. Grim Ripper

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    3η επιλογή το PS Portal.
  4. Έντυπη μορφή η κάρτα; Ήθελα να την βάλω και εγώ την ομάδα αίματος αλλά ήθελε λέει επίσημο χαρτί και δεν την έχω σε έντυπη μορφή.
  5. Πού βλέπεις την ταυτότητα σε εφκα; Δεν την έχω βρει και δεν φαίνεται να μου δίνει δυνατότητα για επικαιροποίηση μέσω gov.
  6. Νέα κομμάτια που ήρθαν από Ιαπωνία, αγοράστηκαν προβληματικά με σκοπό να τα επισκευάσει ο πατέρας μου τώρα που θα βγει σύνταξη. Το quartz έχει λίγη βρωμιά το κρύσταλλο/τζάμι και σίγουρα θέλει σέρβις/λάδωμα/κτλ μιας και δεν γυρίζουν εύκολα δεξιόστροφα οι δείκτες όταν ρυθμίζεις την ώρα (αριστερόστροφα πάει καλά). Το solar το άφησα στον ήλιο και ξεκίνησε κανονικά, λογικά θα χρειαστεί αλλαγή η μπαταρία και ίσως λάδωμα/γενικό σέρβις.
  7. Αν δεν κάνω λάθος βγαίνει σε συνδυασμό με το υπόλοιπο κομμάτι, δηλαδή το ΑΦΜ, οπότε λογικό ο ίδιος συνδυασμός να έχει άλλο 3ο στοιχείο ανάμεσα σας.
  8. Grim Ripper

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Ω ρε, βγαίνει το Euro Truck simulator 2 σε ps/xbox. https://store.playstation.com/en-gr/concept/10009049 https://www.eurogamer.net/euro-truck-simulator-2-seemingly-coming-to-ps5-and-xbox-series-consoles
  9. Γιατί να μην βάλεις; Θα δεις μεγάλη διαφορά με τις μεμβράνες και το UV αν θυμάμαι καλά (νομίζω το έχει αναφέρει κάποιος εδώ μέσα) το κόβει και το σκέτο παράθυρο. Αν δεις τα specs νομίζω όλες λένε ότι κόβουν 99% UV, το θέμα είναι πόσο θερμότητα κόβουν.
  10. Χμμ οκ, αν θυμάμαι καλά πάντως καλοκαίρι του 2021 το είχα πάρει. Θα το κοιτάξω όποτε κάνω την συντήρηση και θα ενημερώσω για τυχόν εξελίξεις.
  11. 2021 η ημερομηνία κατασκευής.
  12. Αφήνω αυτό εδώ. 😛
  13. Χμμ θα το κοιτάξω το μεσημέρι όταν γυρίσω από τη δουλειά, είναι το Atxc25c πάντως αν βοηθάει σε κάτι.
  14. Σε εμένα στο 9ρι sensira έχει αρχίσει να γουργουρίζει λίγο ο ανεμιστήρας και ελπίζω ότι απλά θέλει πολύ καλό καθαρισμό (έχει μαζέψει μάκα είναι η αλήθεια).
  15. Αν ψάξεις και στο reddit θα δεις ότι γίνεται, σε direct play κάτι έβλεπα για stream σε 4k και με transcode από 4k σε 1080p επίσης έτρεχε νομίζω 3-4 streams ταυτόχρονα. Λόγω intel quick sync τα πάει αρκετά καλά σε transcode. Κάνε μια ψακτική γενικά να δεις τι παίζει πάντως και με τα προγράμματα που θες. Δεν μπορώ να βρω και ένα post στο reddit πριν κάποιους μήνες όπου ένας έβαλε στατιστικά από ταυτόχρονα stream/transcode με τον n100.
  • Δημιουργία νέου...