Προς το περιεχόμενο

Malthador

Moderators
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13.295
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    19

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Malthador

  • Ημερομηνία γέννησης 24/07/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

109.973 προβολές προφίλ

Malthador's Achievements

  1. Έκανα clean install και δεν μου δουλεύουν ορισμένοι drivers που έχει στο site. Επίσης δεν βγάζει ήχο από την Dell soundbar που έχω, αλλά θα τα ψάξω αύριο πιο αναλυτικά.
  2. Προφανώς και αν είσαι υπάλληλος θα σου παράσχουν λάπτοπ και κινητό, στην περίπτωση που θα κάνεις τηλεργασία.
  3. Παρέλαβα σήμερα, το έβαλα στο δωμάτιο του μικρού είναι πολύ γλυκούλικο. Επιτέλους θα πάψει η κατάληψη στο γραφείο μου. Ερώτηση: κάνω επιτόπου format και περνάω φρέσκα Windows 11; Ισχύει ότι στις λοιπές κινεζιές;
  4. Malthador

    Nintendo Switch 2 (2025)

    Γενικά η Ν δεν μοιράζει refunds, είναι γνωστό αυτό. Ωστόσο κάποια χρόνια πίσω είχα καταφέρει και είχα πάρει refund για το Pillars of Eternity, το οποίο ήταν ένα ανεκδιήγητο σκουπίδι στο NSw και το οποίο σε PC είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου games. Είχα στείλει μέιλ στην ΝοΕ (το είχα αγοράσει από Αφρική αν θυμάμαι καλά) και μου έκαναν refund μετά από κανά δυο εβδομάδες or smth. Δοκίμασε να στείλεις μέιλ, δεν χάνεις κάτι.
  5. Τον έβγαλα τον βλαμμένο μετά από 10 ακόμα φορές και πήγα Act 2. Δεν ήταν τόσο δύσκολος τελικά, απλά το pattern ήθελε προσοχή.
  6. Malthador

    Nintendo Switch 2 (2025)

    Κοίταξα λίγο το save μου στο NSw2, το πρώτο μου escape ήταν στο 60ο run, αλλά keep in mind ότι αρχικά το είχα παίξει στο SeX, οπότε ήξερα πάνω κάτω τι πρέπει να κάνω και τι να περιμένω. Μετά το πρώτο escape αλλάζει το game αρκετά και για να το «τερματίσεις» (σε εισαγωγικά) χρειάζεται να κάνεις 10 escapes. Αλλά και μετά από αυτά τα 10 συνεχίζεις να ξεκλειδώνεις πραγματάκια. Για να μην ταλαιπωριέσαι πολύ, θα ελέγχεις στο mirror και στον contractor τα skills και τα contracts που θα σε βοηθούν να φέρνεις το κάθε run στα μέτρα σου. Το κακό είναι ότι ο τίτλος είναι πάρα πολύ εθιστικός, αν έχεις το mentality του «άλλο ένα run» δεν θα παίρνεις χαμπάρι για πότε θα βγαίνει ο ήλιος.
  7. Γίνεται να τον κάνεις skip περνώντας από το (με προσοχή το spoiler, είναι περιοχή που δεν την βρίσκεις εύκολα) και εκεί πολεμάς άλλο boss. Αλλά μου σπάει τα νεύρα αυτή η περιοχή γιατί Τέσπα θα δοκιμάσω πάλι μπας και τον περάσω.
  8. Μου έχει σπάσει τα νεύρα ο Τον βγάλατε ή πήγατε γύρω γύρω; Έχω μαζέψει τα πάντα από tools και upgrades, αλλά ο τύπος σπάει μπάλες μιλάμε. Έχω χάσει καμιά 30αριά φορές.
  9. Malthador

    Nintendo Switch 2 (2025)

  10. Ακριβώς αυτό. Εγώ στο παιδί μου έχω απαγορεύσει τα social για την ώρα. Τι γίνεται όμως όταν πηγαίνει στο σπίτι του φίλου του και αποκτά πρόσβαση; Κατά τ' άλλα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα social πρέπει να επιτρέπονται σε ηλικίες άνω των 18. Επιπλέον, το Kids Wallet δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη, θα προτιμούσα να ανάκγαζαν τα fb, instagram, tik tok κλπ να απαιτούν ταυτότητα και κινητό τηλέφωνο κατά την εγγραφή.
  11. Ναι σε δεύτερο χρόνο το κατάλαβα, έχεις δίκιο.
  12. Είστε τσακωμένοι; Αν όχι, τότε της κάνεις μια ΥΔ και το πάει αυτή αντί για εσένα.
  13. Η προμήθεια πάει σε κάθε κίνηση, με αυτό τον τρόπο θα χρεωθεί δύο προμήθειες. OP απλά βάλτου το ενοίκιο συν 50 λεπτά ακόμα, ανάξιο αναφοράς είναι.
  14. Όταν κάνεις έμβασμα σου έχει επιλογή να χρεωθείς την προμήθεια και της άλλης τράπεζας. Πλέον η προμήθεια είναι στα 0,50 ευρώ για κάθε τράπεζα, οπότε αν κάνεις μεταφορά από μία τράπεζα σε μία άλλη η συνολική χρέωση είναι 1 ευρώ. Αφού η Revolut δεν σε χρεώνει κάτι, τότε θα πληρώσεις μόνο το 50λεπτο της άλλης τράπεζας, την στιγμή του εμβάσματος.
  • Δημιουργία νέου...