Προς το περιεχόμενο

Malthador

Moderators
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13.151
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    19

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Malthador

  • Ημερομηνία γέννησης 24/07/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

108.424 προβολές προφίλ

Malthador's Achievements

  1. Malthador

    Nintendo Switch 2 (2025)

    Από το γιαπωνέζικο αμαζον μπορείς να αγοράζεις κανονικά digital goods. Έχω δώσει εδώ αναλυτικές οδηγίες για αγορά NSw1 vouchers με αγορά gift cards, τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω για serials.
  2. Malthador

    Nintendo Switch 2 (2025)

    Δεν έχω παρατηρήσει κάτι συγκλονιστικά προβληματικό.
  3. Malthador

    Nintendo Switch 2 (2025)

    Εγώ πάντως μια χαρά είμαι με το DualSense. Γενικά αν έχετε άλλες κονσόλες τσιμπήστε ένα 8bitdo adapter για 10-15 ευρώ από το να σκάσετε 85 ευρώ.
  4. Malthador

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Τι να σου πω, εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός να προπληρώσω σε ελληνικό κατάστημα limited προϊόν, χωρίς να μου εγγυηθούν με κάποιο τρόπο ότι θα παραλάβω σίγουρα. Τέσπα, δεν θα βάλω προπαραγγελία και αν βγει στο ράφι το βλέπω τότε. Ούτως ή άλλως, ούτε δυο μήνες δεν έχει κλείσει το PS5 Slim μου, περιττή αγορά είναι το limited.
  5. Malthador

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Να ρωτήσω κάτι; Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι limited ή θα κυκλοφορήσει κανονικά στο ράφι; Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική ζητάνε προπληρωμή, είναι δεδομένο ότι θα μπορούν τα καταστήματα να ανταπεξέλθουν στις προπαραγγελίες; Ή θα τους δώσουμε ένα πεντακοσάρικο τώρα για να φάμε χυλόπιτα σε 2 μήνες;
  6. Nintendo says Princess Peach and Mario are just good friends Ήρθε η ώρα να ξυρίσει το μουστάκι, ο ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ. Άμα είναι να σφάζει χελωνοδεινόσαυρους για να καταλήγει friendzoned, βράστα.
  7. Πουλάει καλά ότι γράφει "Nintendo" πάνω του, εκτός από όταν δεν πουλάει καλά κι ας γράφει "Nintendo" πάνω του. Δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις.
  8. Όχι δεν κάνουν όλες οι εταιρείες στραβές, η Sony έχει βγάλει πέντε home consoles και πούλησαν τα κέρατά τους και οι πέντε. Η Ν έχει βγάλει εφτά (οχτώ με το NSw2) και οι τρεις πήγαν άπατες. Αν υπάρχει μια εταιρεία που έχει σωστό branding αυτή είναι η Sony, όχι η Nintendo.
  9. Για αυτό πήγε τραίνο και το Wii U, αρκεί που έγραφε "Nintendo" πάνω του.
  10. Η κονσόλα θα πάει άπατη όπως και η προηγούμενη. Απλά πούλησε λίγο στην αρχή γιατί κάποιοι το πήραν για να παίξουν με την μαϊμού τα ανιψάκια τους, σιγά το πράγμα. Προφανώς και θέλουν να το παίξουν φορητά. Να τα βλέπει η Sony αυτά που έπρεπε ήδη να έχει κυκλοφορήσει φορητό PS4.
  11. Τι settings του έχεις βάλει;
  12. Malthador

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Άρα στο Πλαίσιο Μελισσίων που έχει 20% επιστροφή με κάρτες Eurobank μέχρι 03/08 θα μπει κανονικά η επιστροφή αφού εξοφλείται με την προπαραγγελία και όχι με την παραλαβή. Σούπερ.
  13. Malthador

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Και το Πλαίσιο το έχει. Ξέρουμε αν το Πλαίσιο χρεώνει την στιγμή της προπαραγγελίας ή όταν το στέλνει;
  14. Malthador

    Nintendo Switch 2 (2025)

    Ακόμα είμαι στην αρχή, δεν το έχω προχωρήσει αρκετά ώστε να έχω πλήρη άποψη, αλλά σε πρώτη φάση μπορώ να πω ότι το game είναι εξαιρετικό, ωστόσο πάσχει από σοβαρές παθογένειες που δεν τις περίμενα από την ομάδα που έφτιαξε το Odyssey. Για την ώρα αν το Odyssey ήταν τίτλος του 9/10, το Bananza είναι σίγουρα στο 8/10. Περισσότερα όταν το τελειώσω. System seller είναι, σίγουρα περισσότερο από το MKW. Αλλά GOAT δεν είναι, δεν ξέρω ποιος τα λέει αυτά. Δεν είναι καν GOTY, για φέτος ο καλύτερος τίτλος είναι το Clair Obscure: Expedition 33 με τεράστια διαφορά από το επόμενο.
  15. Malthador

    Nintendo Switch 2 (2025)

    Ναι κι εγώ το προτιμώ στην τηλεόραση με τον χαμό που γίνεται. Εγώ το παίζω με DualSense και 8bitdo adapter, δουλεύει άψογα, με γυροσκόπια κλπ.
  • Δημιουργία νέου...