Οι φίλοι του Edge, του νέου browser της Microsoft που έρχεται μαζί με τα Windows 10, θα πρέπει να περιμένουν αρκετό καιρό ακόμη προκειμένου να δουν την υποστήριξη extensions που τους έχει υποσχθεί η εταιρεία.

Όπως έχει αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό η Microsoft, ο Edge, θα είναι σε θέση να δέχεται extensions παρόμοια με αυτά του Chrome, επεκτείνοντας σημαντικά τις δυνατότητες του. Μάλιστα οι προγραμματιστές που ήδη έχουν δημιουργήσει extensions για τον browser Google, δε χρειάζεται να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου η δημιουργία τους να είναι συμβατή με τον Edge, με την όλη διαδικασία να γίνεται πολύ γρήγορα.

 

Όμως για την ώρα η Microsoft αναβάλλει το ντεμπούτο των extensios στον Edge, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την πρώτη μεγάλη ενημέρωση που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία το Νοέμβριο για τα Windows 10, με το νέο χρονοδιάγραμμα να τοποθετεί γενικά την υποστήριξη τους «σε μια μελλοντική ενημέρωση των Windows 10 μέσα στο 2016».

 

Ο Edge είναι ο νέος browser της Microsoft ο οποίος έχει αντικαταστήσει τον Internet Explorer, φέρνοντας πλήρη συμβατότητα με όλα τα web πρότυπα, και αποσπώντας θετικά σχόλια εξαιτίας της ταχύτητας του.

 

Link.png Site: ArsTechnica