Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα


drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να σημειωσω οτι στην πραγματικοτητα τα pc μας δεν ηταν τοσο καλα..το καλυτερο που ειχαμε ηταν μια gt540.οποτε οποιαδηποτε βοηθεια με gpu θα ηταν ευχαριστως δεκτη..αν εχετε και καμια της σειρας gtx τοσο το καλυτερο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα τελευταία screenshots από το  update που έκανε ο bio είναι εδώ (sorry αλλά δεν προλάβαινα χθες να τα ανεβάσω) :

 

 

 

 

cluster2.png

cluster3.png

 

 

 

Βασικά ο χρόνος θα είναι σαφώς λιγότερος από 25 μέρες. Ιστορικά πήγε ως εξής. Με 2,5 pc (το τρίτο δεν το λες ακριβώς ολόκληρο μιας και ήταν ένας P4) όπου ξεκινήσαμε ήμασταν στις ~ 35 μέρες. Μπήκε άλλο ένα και πέσαμε στις ~ 30 μέρες. Και μπήκε ακόμα ένα τελευταίο και πέσαμε στις ~ 20 μέρες. Αυτό έγινε σε μια περίοδο 43 λεπτών, όπως μπορείτε να δείτε και από τα screenshots. 

 

Δίχως να κάτσω να κάνω τα μαθηματικά (λόγω της άτακτης προσέλευσης των nodes) μια εκτίμηση που μπορώ να δώσω είναι ότι θα μας πάρει σίγουρα μια εβδομάδα, αν όχι λιγότερο, για να σπάσουμε έναν κωδικό 10 ψηφίων αποτελούμενο μόνο από αριθμούς (στην ουσία ένα νούμερο κινητού είναι - το δικό μου :P ). 

 

Επίσης, να τονίσω εδώ ότι, από όλα τα pc που ήταν μέσα, μόνο ένα πραγματικά άξιζε (του bele) και αυτό ήταν laptop. 

 

Όλη η συνεννόηση έγινε από skype (για εκείνους που δεν έχουν καλή φωνή, μπορούμε να το γυρίσουμε και στο γράψιμο :P ) και κάναμε και γ@μώ τα παρεάκια. Όποιος θέλει να μας ακολουθήσει κερνάμε σουβλάκι (αλλά θα πρέπει αυτός να βάλει μετά την κόκα κόλα για τους υπόλοιπους - οικονομική κρίση κ.λπ. κ.λπ. :P ). 

 

Αυτά. Ευχαριστούμε που μας ανεχτήκατε (ουστ :P ). Καλή σας ημέρα! :)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ντροπή και αίσχος να λες τον P4 μου μισό pc χαχαχαχα :P

 

 

 

 

Στο PC μου :

CPU: Core2Quad
Ram: 8gb
GPU: Nvidia GTX460 + Nvidia 9400 onboard

προσπάθησα να βάλω και την Nvidia GT640 το pc άνοιγε κανονικά κυρια οθόνη είχε γίνει η GT640 αλλα τα Windows δεν έκαναν boot.

Μπήκα σε safe mode έβαλα καινούργιους drivers δεν άλλαξε συμπεριφορά. Επανήλθα δυστυχώς στο αρχικό configuration. Μάλλον 3ής GPU είναι too much

Επεξ/σία από biomecanoid
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μισό pc, ρε συ bio, από την άποψη του πυρήνα (όλα τα άλλα ήταν διπύρηνα και πάνω :P ) και ότι δεν είχε κάρτα γραφικών :P

 

Λεπόν, επειδή με έχει ρωτήσει ένας ενδιαφερόμενος, για να μην απαντάω στον καθένα ξεχωριστά, μεταφέρω την απάντηση και εδώ (keep in mind ότι το παιδί που με ρώτησε δεν ξέρει από αυτά και η απάντηση που του έδωσα είναι πολύ απλοϊκή :P ): 

 

 

 

Δεν είναι κάτι τρομακτικά δύσκολο. 2  προγράμματα έχουμε. Το ένα είναι κάτι σαν το hamachi για να έχουμε vpn μεταξύ μας και το δεύτερο είναι το πρόγραμμα για σπάσιμο κωδικών. 

 

Τρέχουμε το 1ο και συνδεόμαστε με όλους τους άλλους (απλά βάζεις την «φτιαχτή» IP εκείνου που εκτελεί χρέη server - χθες ήμουν εγώ). Μετά που θα συνδεθείς τρέχεις και το δεύτερο για να μπεις στο cluster να μοιράζεις υπολογιστική ισχύ με τους υπόλοιπους.

 

Μην φανταστείς ότι θα σου γονατίσει το pc με αυτά. Αν δεν μιλάμε για κάποιον μονοπύρηνο τουλάχιστον, θα καταναλώνει περίπου το 60-70% της συνολικής ισχύς του υπολογιστή σου. 

 

χμ... και τώρα που το σκέφτομαι, θα κάνω ένα copy paste αυτής της περιγραφής (ο θεός να την κάνει) στο thread και για άλλους που δεν ξέρουν :P

 

 

Ξέχασα να αναφέρω στην απάντηση ότι, δεν χρειάζεται να βάλετε κάποια παράξενη Linux διανομή με κάποιο super wow χακερίστικο όνομα - τρέχει από windows - και, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποιες τρελές ρυθμίσεις στα ρουτέρια σας :P

 

 

A! Και edit:

 

nzeppos, άσε τα like και μπες στην παρέα :P :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tο Decoding μπορεί να γίνετε στα windows για να μπορείς να κανεις cluster εύκολα. Αλλα για να κανεις acquire το WPA handshake θέλεις Linux αυτό δεν αλλάζει. Στο EDPR στα windows φορτώνουμε τα *.cap που έχουμε πάρει από το Linux.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άσχετο: Υπάρχει περίπτωση να μην είναι valid ένα handshake που θα πιάσουμε; (και ειδικά αν αυτό είναι από windows;)

 

Τι ώρα θα "πιάσουμε" δουλειά σήμερα;  :-D

Πρέπει κάποιος να είναι σερβερ όσο πιο πολλές ώρες γίνεται. Επίσης, χτες διαπιστώσαμε ότι και να κλείσεις το πρόγραμμα ΔΕΝ χάνεται η πρόοδος, πολύ καλό αυτό εάν τελικά δεν βρούμε vps να το στήσουμε εκεί.

 

και, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποιες τρελές ρυθμίσεις στα ρουτέρια σας

Αφού "παίζουμε" μέσω vpn δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση το router.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aμα άνοιξεις το *.cap στο wireshark θα δεις ότι μέσα υπάρχουν πολλά Handshake. Αλλα το EDPR διαλέγει μονο τα valid και διπλα τους βαζει το SSID του router για να τα ξεχωρίζεις.

Επίσης άμα ένα handshake για ένα router είναι κάπου 3-4-5mb σχεδόν σίγουρα μέσα έχει πληροφορίες άμα σου βγει μερικά kb τότε είναι invalid.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι κι αλλιώς όταν κάνεις εισαγωγή το .cap στο πρόγραμμα σου λέει αν έχει μέσα handshake, πόσα και ποια είναι valid. Οπότε δεν είναι θέμα από που θα κάνουμε το capturing.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια σας.

 

 Ασχετα αν δεν μπορώ να βοηθησω στην προσπαθεια γιατι το πισι μου (q6600 στα 3γιγα) καιει πολυ ρευμα για να το εχω μονιμα ανοιχτο, πες οτι σε βοηθαω.

Αν θες μου στελνεις λνκ με κωδικους ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...