Προς το περιεχόμενο

Popcorn A-110 Review : Ο απόλυτος media player ;


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η δυνατότητα αναπαραγωγής πλήθος multimedia αρχείων σε διαφορετικό χώρο εκτός του υπολογιστή γίνεται όλο και πιο απαραίτητη με τον καιρό για μια μεγάλη μερίδα κόσμου που θέλουν να αναπαράγουν στη τηλεόραση οτιδήποτε έχουν κατεβάσει στον υπολογιστή τους από το Internet.

 

Οι εταιρίες έχοντας καταλάβει την ανάγκη αυτή από καιρό, ακολούθησαν παρουσιάζοντας επιτραπέζια dvd players με την επιπλέον δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων divx/xvid όπως και mp3 που αυτή τη στιγμή είναι τα πιο διαδεδομένα πρότυπα κωδικοποίησης ήχου και εικόνας. Η λύση των μικρών PC η αλλιώς HTPC δε δείχνει ικανή να καθιερωθεί κυρίως λόγου κόστους αν και λύνει τα περισσότερα προβλήματα συμβατότητας για τα οποία θα αναφερθούμε παρακάτω.

 

Το Popcorn Hour A-110 που παρουσιάζουμε σήμερα ανήκει μπορούμε να πούμε σε μεταγενέστερη γενιά επιτραπέζιων media players τα οποία λόγω επεξεργαστικής ισχύς μπορούν να αναπαράγουν και τα τελευταία πρότυπα κωδικοποίησης βίντεο υψηλής ευκρίνειας έως 1080p ενώ οι δυνατότητες τους είναι πολύ περισσότερες. Φυσικά για όλα αυτά δε χρειάζεται πουθενά η παρουσία υπολογιστή.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Η συσκευή θυμίζει θήκη για εξωτερικό δίσκο ενώ πολύ καλή είναι και η ποιότητα κατασκευής τόσο της συσκευής όσο και του τηλεχειριστηρίου με το οποίο έχετε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει ο διακόπτης reset για επανεκκίνηση του μηχανήματος, μια usb θύρα για σύνδεση εξωτερικών αποθηκευτικών μονάδων (σκληρός δίσκος, usb stick) καθώς και μια σειρά από φωτεινές ενδείξεις που ενημερώνουν για τη κατάσταση λειτουργίας .

 

Περισσότερο ενδιαφέρον υπάρχει στη πίσω πλευρά όπου δεσπόζει η HDMI 1.3a έξοδος και ακολουθούν έξοδοι component, composite,S/PDIF optical , S-video. H ύπαρξη εξόδου HDMI 1.3a σημαίνει ότι το Popcorn Α-110 υποστηρίζει pass-through HD ήχο για Dolby TrueHD , DTS HD-HR, DTS HD-MA όπως και για Dolby Digital Plus.

 

post-331-129062984231_thumb.jpgpost-331-12906298442_thumb.jpg[caption]Θύρες εισόδου-εξόδου[/caption]post-331-129062984431_thumb.jpg

 

Δε θα μπορούσε να λείπει η θύρα δικτύου (10/100) ενώ επιπλέον υπάρχει μια ακόμα είσοδος για usb συσκευή. Επιπλέον τo Popcorn μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή μέσω usb 2.0 συνδέοντας απλά το καλώδιο στην ειδική έξοδο.

 

Εσωτερικά εντυπωσιάζει με τη λιτότητα του αφού στηρίζεται στο κύκλωμα αποκωδικοποίησης SMP8635 της Sigma το οποίο έχει μικρές διαστάσεις, κορυφαίες επιδόσεις και αφήνει χώρο για την τοποθέτηση σκληρού δίσκου SATA 2.5’ η 3.5’ που έχει γίνει format με EXT2/3, ntfs, fat16/32 και HFS+ για κατόχους Macintosh.

 

post-331-12906298444_thumb.jpgpost-331-129062984449_thumb.jpg[caption]Τηλεχειριστήριο[/caption]

 

Networked Media Tank (NMT)

 

Βέβαια όσο ισχυρό και να είναι το hardware, θα ήταν άχρηστο αν δεν υπάρχει κατάλληλο λογισμικό να το εκμεταλλευτεί. Σε αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι ενός media player, πολλοί μπορεί να θυμούνται το Xbox Media Center η εν συντομία XBMC που καθιστούσε τη πρώτη κονσόλα Xbox στο απόλυτο media center με απίστευτες δυνατότητες που ακόμα και τώρα εξελίσσεται. O χρόνος και η εξέλιξη με την εμφάνιση ταινιών υψηλής ευκρίνειας έδωσε στο xbox το τελικό χτύπημα αφού η επεξεργαστική του ισχύ δεν επαρκούσε για την αναπαραγωγή αυτών των ταινιών.

 

To Networked Media Tank είναι το «λειτουργικό σύστημα» του Popcorn Α-110 και έχει κατασκευαστεί από την Syabas Technology. Μάλιστα μπορείτε να το συναντήσετε και σε άλλα media players της αγοράς αν και τα περισσότερα δε κυκλοφορούν στη χώρα μας. Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει κάνει καλή δουλειά και έχει εξελληνίσει τα περισσότερα κομμάτια του μενού.

 

post-331-129062984458_thumb.jpgpost-331-129062984467_thumb.jpgpost-331-129062984475_thumb.jpg

 

Το ΝΜΤ φαίνεται ότι αξιοποιεί κατάλληλα το hardware του Popcorn A-110 ενώ η υποστήριξη του είναι καλή από τη στιγμή που η εταιρεία κυκλοφορεί σχετικά συχνά firmwares τα οποία διορθώνουν προβλήματα η προσθέτουν νέες δυνατότητες.

 

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της δοκιμής εγκαταστήσαμε το τελευταίο firmware (01-17-081023-15-POP-403) το οποίο εκτός μιας μεγάλης λίστας διορθωμένων προβλημάτων, προσθέτει τη πολύ χρήσιμη δυνατότητα DTS downmix. Αυτό αφορά όσους δεν έχουν συμβατό ενισχυτή αφού πλέον θα μπορούν να ακούσουν ήχο από ταινία που έχει DTS ήχο, είτε από τον μη συμβατό ενισχυτή τους είτε απλά από τη τηλεόραση τους.

 

Όπως κάθε σοβαρός media player που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και οι δυνατότητες του Popcorn εκτοξεύονται μόλις συνδεθεί στο Internet. Από τις σημαντικότερες ενότητες του NMT είναι το Media Portal Community με το οποίο έχετε πρόσβαση σε γνωστές διαδικτυακές υπηρεσίες όπως YouTube, Flickr αλλά και διάσημα video podcasts όπως η εκπομπή του Larry King στο CNN, οι ειδήσεις του NBC κ.α. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές του Media Portal Community στο παρακάτω βίντεο

 

 

 

Codecs & Containers

 

H πληθώρα διαφορετικών codecs που υποστηρίζεται είτε για τον ήχο είτε για την εικόνα είναι ένας σημαντικός λόγος που θα πρέπει να δοθεί προσοχή σε αγορά ενός media player που να υποστηρίζει αν όχι όλους, σίγουρα τους περισσότερους. Κανείς δε θα ήθελε να επενδύσει σε ένα μηχάνημα και ξαφνικά να βρεθεί προ εκπλήξεως στη προσπάθεια αναπαραγωγής μιας ταινίας, ενός μουσικού αρχείου η μιας φωτογραφίας.

 

Στο τομέα αυτό το Popcorn Hour εντυπωσιάζει με την ολοκληρωμένη υποστήριξη πληθώρας codecs και containers που πραγματικά καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες που πιθανόν να σας δημιουργηθούν.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε την υποστήριξη Video containers MPEG1/2/4, VOB, AVI,ASF, WMV, Matroska (MKV) ενώ από Codecs υπάρχει υποστήριξη των XVID SD/HD, MPEG-1/2/4, WMV9, H264, VC1.

 

Στο τομέα του ήχου συναντάμε υποστήριξη για AAC,M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA) και από codecs τα Dolby Digital, DTS, WMA, AAC, MP3, FLAC, Vorbis. Τυπική διαδικασία είναι η εμφάνιση φωτογραφιών JPEG, BMP, PNG, GIF καθώς και υποτίτλων σε format SRT, SMI, SUB και SSA.

 

Κάτι που μας άρεσε αρκετά είναι η αναπαραγωγή img αρχείων τα οποία περιλαμβάνουν ένα πλήρες DVD μαζί με τα μενού και τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικής γλώσσας στους υποτίτλους/audio track.

 

Όλοι οι υποστηριζόμενοι τύποι βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της συσκευής εδώ.

 

Torrent

 

H πολύπλευρη προσωπικότητα του Popcorn A-110 δεν σταματάει μόνο στα παραπάνω αφού μπορεί να λειτουργήσει και ως torrent server/client χωρίς να χρειάζεται η ύπαρξη PC παρά μόνο η εγκατάσταση ενός σκληρού δίσκου στο εσωτερικό του μηχανήματος. Μέσα από το web interface του Popcorn μπορείτε να δηλώσετε αρχεία torrent για κατέβασμα και στη συνέχεια να λειτουργήσετε ως server για το περαιτέρω διαμοιρασμό των αρχείων. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα βοηθήσει αρκετούς που αφήνουν ολόκληρα μερόνυχτα τον υπολογιστή τους με σκοπό να ανεβάσουν το ratio τους, μειώνοντας παράλληλα το λογαριασμό της Δ.Ε.Η.

 

post-331-129062984483_thumb.jpg[caption]Torrent Menu[/caption]

 

Φωτογραφίες & Μουσική

 

Οι ενότητες φωτογραφίας και μουσικής είναι εξίσου σημαντικές σε έναν media player. Οι συγκεκριμένες ενότητες δεν εντυπωσιάζουν με την υλοποίηση τους ενώ σημαντικότατο μειονέκτημα είναι η έλλειψη thumbnails. Το πρόβλημα αυτό απουσιάζει μόνο στις φωτογραφίες όταν τις βλέπετε μέσω δικτύου και με τη χρήση του προγράμματος myihome στο οποίο αναφερόμαστε παρακάτω.

 

Δυστυχώς δεν υπάρχει υποστήριξη αρχείων m3u που αναλαμβάνουν την playlist των μουσικών αρχείων αλλά μόνο pls. Επιπλέον κατά την αναπαραγωγή mp3, το μόνο που βλέπουμε είναι μια στατική εικόνα και τίποτα άλλο (ούτε id3tag ούτε ονομασία αρχείου). Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα διορθωθεί με μια από τις μελλοντικές αναβαθμίσεις του firmware αφού είναι σημαντικές ελλείψεις. Μέχρι τότε μπορείτε τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε ειδικό πρόγραμμα που μετατρέπει τις λίστες m3u σε pls τις οποίες αναγνωρίζει η συσκευή.

 

Ένα από τα οφέλη των αναβαθμίσεων firmware είχαμε την ευκαιρία να δούμε μια τη λειτουργία slideshow στις φωτογραφίες η οποία καθυστερούσε υπερβολικά στην εναλλαγή τους εξαιτίας πιστεύουμε της λανθασμένης χρήσης buffer. Με τη τελευταία αναβάθμιση που εγκαταστήσαμε, το πρόβλημα αυτό διορθώθηκε. Σε γενικά πλαίσια η εμφάνιση φωτογραφιών είναι πολύ καλή και θα βρείτε όλα τα εργαλεία ελέγχου που περιμένετε από μια αντίστοιχη συσκευή όπως zoom in/out, slideshow και μετακίνηση της φωτογραφίας.

 

Video

 

Η εικόνα και ο ήχος που παράγει το Popcorn βρίσκονται σε κορυφαία επίπεδα. Στις δοκιμές μας όπως προαναφέραμε, δε συναντήσαμε πρόβλημα με κάποιο από τα αρχεία βίντεο ενώ και στη περιήγηση μας στο Διαδίκτυο οι αναφορές προβλημάτων είναι ελάχιστες.

 

Η αναπαραγωγή ταινιών γίνεται απρόσκοπτα ενώ παρέχονται αρκετές ρυθμίσεις υποτίτλων όπως χρωματισμός, μέγεθος, χρονορύθμιση για συγχρονισμό ακόμα και ακριβή θέσης εμφάνισης στη τηλεόραση. Μάλιστα όλες οι ρυθμίσεις εμφανίζονται κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής της ταινίας έτσι ώστε να βλέπετε άμεσα το τελικό αποτέλεσμα.

 

Το ίδιο συμβαίνει και με τις ρυθμίσεις μεγέθους της εικόνας η οποία εναλλάσσεται από widescreen σε πλήρες μέγεθος και letterbox με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Popcorn αναγνώρισε κανονικά τους ενσωματωμένους υποτίτλους που υπήρχαν σε όσα matroska (mkv) αρχεία δοκιμάσαμε ενώ δεν είχε πρόβλημα και με εξωτερικούς srt υποτίτλους στην ελληνική γλώσσα.

 

Στο παρακάτω πεντάλεπτο HD βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις ρυθμίσεις υποτίτλων του Popcorn Α-110 καθώς και από τη δυνατότητα αναπαραγωγής μιας σειράς ταινιών που δοκιμάσαμε. Όπως προαναφέρθηκε, δε συναντήσαμε κάποιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή βίντεο/ήχου διαφορετικών προτύπων και ανάλυσης ενώ σημειώστε ότι σε μερικές στιγμές ο ήχος δεν ακούγεται εξαιτίας της capture κάρτας που χρησιμοποιήσαμε για να πάρουμε το τελικό βίντεο σε 720p μορφή.

 

 

Δικτύωση

 

Η δικτύωση της συσκευής με το υπόλοιπο σας δίκτυο είναι μια εύκολη υπόθεση και μάλιστα υπάρχουν τρείς διαφορετικοί τρόποι να το επιτύχετε όπως μέσω SMB, FTP και NFS.

 

Η εταιρεία Syabass που κατασκευάζει το NMT, διαθέτει δωρεάν για κατέβασμα το πρόγραμμα myihome το οποίο οργανώνει και ετοιμάζει τα αρχεία που έχετε σε διαφορετικά μέρη του υπολογιστή σας έτσι ώστε να αναπαραχθούν μέσω δικτύου (streaming) στο Popcorn A-110.

 

Ένα από τα βασικά μειονεκτήματα του PopCorn είναι η έλλειψη ασύρματης υποστήριξης για σύνδεση με το ασύρματο δίκτυο σας ώστε να γίνεται ο διαμοιρασμός αρχείων και η μετάδοση περιεχομένου. Δοκιμάσαμε τη λύση ενός ασύρματου Access Point 802.11 b/g και δε παρατηρήσαμε κάποιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή ταινιών έως 720p μέσω του ασύρματου δικτύου. Αδύνατη ήταν η παρακολούθηση ταινιών με ανάλυση 1080p αφού ήταν ξεκάθαρο ότι το 802.11 b/g δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους μεταδόσεις.

 

Η Popcorn δίνει λύση με την κυκλοφορία ενός USB Stick που με κόστος $37 μπορεί να συνδεθεί επιπλέον σε δίκτυα 802.11n τα οποία δίνουν θεωρητικά λύση στο πρόβλημα μετάδοσης 1080p.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε από αυτή την ιστοσελίδα.

 

Plugins

 

Ακόμα μια σημαντική δυνατότητα του Popcorn Hour είναι η ύπαρξη plugins, μικρών προγραμμάτων που μπορεί να φτιάξει ο καθένας και που γίνονται εγκατάσταση στο NMT δίνοντας πολύ περισσότερες επιλογές στο κάτοχο της συσκευής. Μερικά από τα Plugins που ξεχώρισαν τους τελευταίους μήνες είναι το plugin για σύνδεση με τη διαδικτυακή υπηρεσία Last.fm καθώς και το Movie Jukebox το οποίο προσπαθεί να καλύψει την έλλειψη thumbnails από τις κατηγορίες των βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών.

 

Ειδικά όσοι έχουν εμπειρία με τον Xbox Media Center θα θυμούνται πόσο πιο όμορφη γίνεται η εμφάνιση των δεδομένων με αυτό τον τρόπο και σίγουρα θα θελαν κάτι αντίστοιχο στο PopCorn. Εν μέρη αυτό γίνεται με τη χρήση plugins όπως το Movie Jukebox το οποίο όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι μας εντυπωσίασε με τη λειτουργικότητα του και με το τελικό αποτέλεσμα.

 

post-331-129062984489_thumb.jpgpost-331-129062984497_thumb.jpg

 

Επίλογος

 

Αν δεν έγινε κατανοητό από το παραπάνω κείμενο, τότε με λίγα λόγια το Popcorn Hour A-110 είναι ο απόλυτος media player αυτή τη στιγμή και είναι σε θέση να αξιοποιήσει κατάλληλα τη μεγάλη βιβλιοθήκη από ταινίες και μουσική που έχετε στον υπολογιστή σας.

 

Η τιμή του μπορεί να θεωρηθεί αλμυρή (€280) αλλά η αγορά του θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Παράλληλα με το μοντέλο A-110, κυκλοφορεί και το προηγούμενο μοντέλο, το A-100 στη τιμή των €215 με HDMI 1.1, ομοαξονικό S/PDIF αντί οπτικού και υποστήριξη σκληρών δίσκων IDE.

 

Με υποστήριξη των σημαντικότερων προτύπων και με δυνατότητες που ξεφεύγουν αρκετά από ένα τυπικό media player, έρχεται να δώσει την απόλυτη λύση για το σαλόνι σας δίπλα από τη τηλεόραση. Ακόμα και ως torrent client βοηθάει αρκετά στα downloads σας ενώ η υποστήριξη του μέσω ενημερώσεων λογισμικού και την κυκλοφορία plugins δείχνουν ότι το μέλλον φαντάζει εξίσου ενδιαφέρον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ωραιο review και ενδιαφερον μηχανακι αλλα η τιμη του πλησιαζει επικινδυνα αυτη ενος PS3 το οποιο ναι μεν στην παρουσα δεν εχει ολες αυτες τις δυνατοτητες αποκωδικοποιησης αλλα ειναι παραλληλα BR/DVD player πολυ καλης ποιοτητας +κονσολα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραιο review και ενδιαφερον μηχανακι αλλα η τιμη του πλησιαζει επικινδυνα αυτη ενος PS3 το οποιο ναι μεν στην παρουσα δεν εχει ολες αυτες τις δυνατοτητες αποκωδικοποιησης αλλα ειναι παραλληλα BR/DVD player πολυ καλης ποιοτητας +κονσολα

 

Συμφωνώ μαζί σου. Συν το ότι το ps3 έχει τουλάχιστον έναν 40λαρη σκληρό και wifi.

 

Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ η δυνατότητα του ως torrent client!

 

Nice review, keep walking :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο μηχανηματάκι , αλλά προσωπικά επειδή είμαι κάτοχος του a-100 δεν με έχει ψήσει να το πάρω , βλέπω τις υλοποιήσεις της egreat πιο "πλούσιες".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω μείνει πάραπολύ ικανοποιημένος από το Α-100 το οποίο έχω και πιστεύω ότι η δυνατότητα του να παίζει mkv αρχεία και να βγάζει ήχο dts & dolby digital βάζει τα γυαλιά σε πολλούς ανταγωνιστές του. Σίγουρα η τιμή στην ελλάδα είναι λίγο τσιμπημένη.....αλλά άμα το συγκρίνετε με αντίστοιχους media player που δε κανουν ούτε τα μισά είναι μιά χαρά.....

Μοναδικό μειονέκτημα μετά από ένα χρόνο χρήσης πείπου........το ψιλοσκάλωμα στα 1080

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ μαζί σου. Συν το ότι το ps3 έχει τουλάχιστον έναν 40λαρη σκληρό και wifi.

 

Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ η δυνατότητα του ως torrent client!

 

Nice review, keep walking :-)

 

το PS3 παιρνει linux;)

http://us.fixstars.com/products/sony/ps3.shtml

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ότι είδα στο βίντεο στα avi αρχεία υποστηρίζει υπότιτλους, αλλά δεν είδα τίποτα στα mkv!

Παίζει subs στα mkv, εσωτερικούς ή εξωτερικούς; Υποστηρίζει Ass ή μόνο srt;

 

Πάντως εγώ πιστεύω ότι η πιο δυνατή λύση τι δεδομένη στιγμή είναι ένα laptop ή PC με τηλεχειριστήριο και MediaPortal που παίζει σχεδόν τα πάντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραιο review και ενδιαφερον μηχανακι αλλα η τιμη του πλησιαζει επικινδυνα αυτη ενος PS3 το οποιο ναι μεν στην παρουσα δεν εχει ολες αυτες τις δυνατοτητες αποκωδικοποιησης αλλα ειναι παραλληλα BR/DVD player πολυ καλης ποιοτητας +κονσολα

 

To ps3 όπως και το xbox 360 δε πλησιάζουν σε καμία περίπτωση το popcorn και τα άλλα παρεμφερή media players σε δυνατότητες. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι δε πρόκειται και ποτέ να το φτάσουν λόγω διάφορων "περιορισμών".

 

Από ότι είδα στο βίντεο στα avi αρχεία υποστηρίζει υπότιτλους, αλλά δεν είδα τίποτα στα mkv!

Παίζει subs στα mkv, εσωτερικούς ή εξωτερικούς; Υποστηρίζει Ass ή μόνο srt;

 

Αναφέρω και στο review ότι δεν έχει πρόβλημα με ενσωματωμένους υποτίτλους σε mkv αλλά και με εξωτερικούς ελληνικούς σε srt μορφή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H δικιά μου ερώτηση αφορά το torrent client. Υποστηρίζει private trackers και torrent άνω των 4GB (σε NTFS βέβαια)? Γιατι με το Asus wl-700 αν θυμάμε καλά τον κωδικό του την είχα πατήσει άσχημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H δικιά μου ερώτηση αφορά το torrent client. Υποστηρίζει private trackers και torrent άνω των 4GB (σε NTFS βέβαια)? Γιατι με το Asus wl-700 αν θυμάμε καλά τον κωδικό του την είχα πατήσει άσχημα

 

private trackers υποστηρίζει full (και ελληνικούς αλλά και ξένους π.χ.bit-hdtv, hdbits κλπ.) Αλλα το NTFS που λες είναι άστοχο αφού δουλεύει ο torrent client σώζει αποκλειστικά στον εσωτερικό του δίσκο που υποχρεωτικά είναι σε ext2 ή ext3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσωτερικά εντυπωσιάζει με τη λιτότητα του αφού στηρίζεται στο κύκλωμα αποκωδικοποίησης SMP8635 της Sigma το οποίο έχει μικρές διαστάσεις, κορυφαίες επιδόσεις και αφήνει χώρο για την τοποθέτηση σκληρού δίσκου SATA 2.5’ η 3.5’ που έχει γίνει format με EXT2/3, ntfs, fat16/32 και HFS+ για κατόχους Macintosh.

Γι'αυτό είπα NTFS γιατί υποστήριζει και fat. Για να γλυτωσω τα comments. Thanks για το info περί trackers :)

Eπείσης μία ακόμη πληροφορία που δεν λέει το review είναι ότι με το NZBgrabber μπορεί να κατεβάσει και απο Usenet-Newsgroups!!! I LIKE

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...