Προς το περιεχόμενο

Αμερική: οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων προτιμούν τη συσκευή τους από το σεξ


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οι Αμερικάνοι εμφανίζονται περισσότερο εθισμένοι στις φορητές συσκευές τους και ειδικότερα στα κινητά τηλέφωνα απ΄ότι θα περίμενε κανείς.

 

Σχεδόν ένας στους πέντε Αμερικανούς θα προτιμούσε να περπατήσει για μία εβδομάδα χωρίς παπούτσια από το να αποχωριστεί το κινητό του τηλέφωνο. Το 43% των χρηστών αυτών είναι κάτοχοι iPhone, το 27% είναι χρήστες Android, ενώ το 25% χρήστες BlackBerry.

 

Το παραπάνω αποτελεί το πιο απλό παράδειγμα επίγειων απολαύσεων που θα ήταν διατεθειμένοι οι αμερικάνοι να θυσιάσουν. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα ήταν πιο πρόθυμοι να μην κάνουν σεξ για μία εβδομάδα από το να μην ασχοληθούν με το κινητό τους τηλέφωνο για το ίδιο χρονικό διάστημα. Από το ποσοστό αυτό το 70% είναι γυναίκες.

 

Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από την TeleNav Inc. και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του CNet. Συμμετείχαν 514 νεαροί σε ηλικία, χρήστες κινητών τηλεφώνων με 254 από αυτούς να είναι άνδρες και 260 γυναίκες.

 

Από τα αποτελέσματα της έρευνας φαίνεται ότι οι χρήστες iPhone είναι οι περισσότερο εθισμένοι με τις συσκευές τους. Οι μισοί από αυτούς προτιμούν να περάσουν μία εβδομάδα χωρίς να δούνε το ταίρι τους από το να μην πιάσουν στα χέρια τους την αγαπημένη τους συσκευή. Ακόμη το 80% των χρηστών iPhone πιστεύουν ότι οι υπόλοιποι χρήστες iPhone είναι οι πιο ρομαντικοί παρτενέρ.

 

os%20showdown.jpg

 

Επίσης, το 70% των χρηστών Android συσκευών προτιμούν παρτενέρ που κατέχουν κι αυτοί κάποια Android συσκευή. Για τους μισούς χρήστες του Android ισχύει το ότι η συσκευή τους αντανακλά το ίδιο τους το στυλ.

 

Οι χρήστες BlackBerry είναι λιγότερο επιλεκτικοί: μόνο το 47% θα προτιμήσούν το ταίρι τους να έχει οπωσδήποτε συσκευή της ίδιας εταιρείας.

 

Link.png Site: neowin.net

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε ρε τι ακουμε.... αυτοι οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ειναι για φουντο.....

πρεπει να παρεληψες κατι απο την ειδηση :

 

**προτιμουν τα κινητα τους απο την ερωτικη συνευρεση, ΑΛΛΑ επιλεγουν το ταιρι τους με συσκευη ιδιας εταιρειας ωστε να μην υπαρξει ασυμβατοτητα οταν την βρισκουν μεταξυ τους μεσω κινητου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχαχαχ ε ρε που φτασαμε, μετά τα ζώδια ήρθαν τα κινητά........

Καλά, οποια ζητάει το ζώδιο σου ειναι κατα 99,999% βούρλο. Εκτος και αν εχεις πολυ αναγκη να κανεις κατι στο τελος την νυχτας, μείνε μακρια. Καλα για σχέση δεν το συζητάω...

 

Προτεινόμενη συζήτηση:

 

Αυτη: "Τι ζώδιο εισαι;"

Εσυ: "Οινοχόος."

Αυτη: "Μα αυτο το ζώδιο δεν υπάρχει."

Εσύ: "Γιατί τα άλλα υπάρχουν; Εφευρέσεις των αστρολογων ειναι για να σας τρώνε τα λεφτά."

 

Οσον αφορά αυτο με το Android, εννοείται πως προτιμάς γκομενες με κανονικό Android τηλεφωνο (σσ: τηλεφωνα με κατω απο 1Ghz επεξεργαστη δεν θεωρούνται κανονικο Android), γιατι ειναι ενδειξη οτι ειναι η γκομενα ειναι geek σαν εσένα ( :-D ). Αλλα και iphone να 'χει δεν θα τα χαλάσουμε. Οπως λεει και το αρθρο, ειναι προτιμώμενο οχι προαπαιτούμενο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσιιι!Δεν φτανει η θρησκεια,το χρωμα και οι κουλτουρες, τωρα θα χουμε και κινητα να μας διαχωριζουν!!!Διαλεξτε στρατοπεδο!!

 

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην κοροϊδεύετε πολύ... γιατί στην Ελλάδα πρέπει να είναι πολύ χειρότερη η ψύχωση με τα κινητά.

Μπα αναφέρεσε σε έλληνες. Εμείς είμαστε τελειοι σε όλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...