Προς το περιεχόμενο

Huawei P8 Review


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί η Huawei να κλείδωσε την ονομασία “Ascend” στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ωστόσο το P8, όχι μόνο καταφέρνει να διατηρήσει όλα τα στοιχεία που έκαναν τους προκατόχους του, Ascend P6 και Ascend P7 ξεχωριστούς, αλλά καταφέρνει να πάει και τα πράγματα μερικά βήματα παραπέρα.

Η Huawei, με συσκευές όπως τα Ascend P6 και P7 αλλά και το περσινό, πολύ καλό σχεδόν από κάθε άποψη Ascend Mate 7, κατάφερε να καταξιωθεί ως ένας κατασκευαστής που προσφέρει προηγμένα και ποιοτικά προϊόντα, και επιπλέον να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους όμοιας καταγωγής κατασκευαστές στην συνείδηση του κόσμου. Το Huawei P8, όχι μόνο αντιπροσωπεύει αυτή την προσπάθεια, αλλά ουσιαστικά τη μεγεθύνει και βάζει τα θεμέλια για την παγκόσμια καταξίωση της κατασκευάστριας εταιρείας, ως έναν παίχτη στην αγορά που μπορεί να χαράξει την δική του πορεία και να οδηγήσει κατά μέρος τις εξελίξεις.

 

Και αν όλα τα παραπάνω σε κάποιους ενδεχομένως να μοιάζουν υπερβολικά, αρκεί να πιάσετε το Huawei P8 στα χέρια σας για να αντιληφθείτε το μέγεθος της προσπάθειας της Huawei να καταφέρει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, και συνάμα να απευθυνθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες.

 

 

Πρόκειται για μία πολύ όμορφη συσκευή, στιβαρή, καλαίσθητη και απέριττη, με λεπτό προφίλ που συνάμα δείχνει ανθεκτική και στιβαρή. Βεβαίως, στην σημερινή εποχή είναι πολύ δύσκολο πια να κάνεις την διαφορά, τουλάχιστον εμφανισιακά, με τις περισσότερες συσκευές Android να μοιάζουν υπερβολικά μεταξύ τους, ωστόσο η προσπάθεια της Huawei, παρόλο που παρατηρούνται ομοιότητες με άλλα προϊόντα, δείχνει να έχει την δική της ταυτότητα. Αυτή η αίσθηση ξεκινάει από το εσωτερικό, αφού το P8 βασίζεται στο HiSilicon Kirin 930 SoC, που αποτελεί κατασκευή της ίδιας της Huawei, και στην συνέχεια εξαπλώνεται στο εξωτερικό, με το γυαλί και το επεξεργασμένο μέταλλο να παίζουν κυρίαρχο ρόλο.

 

Link.png Site: Huawei P8 Review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τελειο κινητο το προτιμησα λογο τιμης!!! γτ επαιρνα παντα top companys αλλα καταλαβα οτι κοροιδευομαστε μεταξυ μας....τα κινεζακια ειναι χιλιομετρα μπροστα σε ποιοτητα σε λογισμικο ηδικα σε κεραιες πιανω σημα παντου!! και με 1 κουτακι μιλαω κανονικα λες και εχω φουλ!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαλλον δεν το εχεις δουλεψει  αρκετα φιλε σε αυτο το θεμα ολλα τα κινητα ζεματανε θελει καπου 1 ωριτσα game και μετα ζεματαει στο λεω σιγουρα :P και λογικο τοσο μικρο και τοσο σιδερο γυρο γυρο :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυνατή εταιρία με μέλλον (εχω 2 στην κατοχή μου) Huawei Ascend Mate 7 και Huawei Ascend G750 (Κορυφαία και τα 2 με εξαίρεση Μοναδική στο 2 που είναι ελαφρώς λίγο Αδύναμο το ηχείο του)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατι αναμεσα σε iphone 5s-6 με ολιγον τι απο galaxy s6 και μια πινελια απο huawei

 

Βρές μου μια συσκευή που δεν είναι κάτι ανάμεσα σε κάτι και κάτι άλλο με ολίγον τι απο κάτι άλλο και μια πινελιά από κάτι άλλο να σε παραδεχτώ.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@mixalhspsomas games δεν παίζω γενικά στο κινητό (θεωρώ αν δεν κατσεις μπροστά σε μία οθοναρα τέρας δεν το απολαμβανεις το gaming), κατα τα άλλα όταν λέω οτι δεν ζεματαει ενωω πχ με το m8, s6 , g2 flex που δουλεψα σε ένα απλό browsing αντικατιστουσαν την σόμπα, ενώ με ίδια χρήση αυτό τπτ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...