Προς το περιεχόμενο

Bloomberg: Οθόνη χωρίς περιθώρια θα διαθέτει το Galaxy S8


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η διαρροή πληροφοριών σχετικά με το επερχόμενο Galaxy S8 συνεχίζεται αυτό το μήνα, με τη Samsung να έχει επιλέξει να διατηρεί στην επικαιρότητα την επερχόμενη ναυαρχίδα της μετά τις εξελίξεις με το Galaxy Note7.

Αυτή τη φορά, σειρά έχει η οθόνη όπου με βάση νέες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Bloomberg, δε θα έχει περιθώρια, καταλαμβάνοντας σχεδόν ολόκληρο το εμπρόσθιο μέρος της συσκευής. Η πληροφορία αυτή έρχεται να συμπληρώσει μια άλλη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με την αξιόπιστη ιστοσελίδα SamMobile να αναφέρει ότι το Galaxy S8 δε θα διαθέτει για πρώτη φορά κεντρικό κουμπί home.

 

Αντί για κεντρικό κουμπί, η Samsung θα στηριχτεί σε ένα εικονικό το οποίο θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Επιπλέον, η Samsung Display, φέρεται να έχει επενδύσει σημαντικά ποσά για τη δημιουργία panel με την διαθέσιμη επιφάνεια της οθόνης να ξεπερνά το 90% (ενδεικτική φωτογραφία), και με τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος να είναι ενσωματωμένος κάτω από το γυαλί. Άλλες πληροφορίες του Bloomberg αναφέρουν ότι η Samsung θα διατηρήσει τις 2 διαστάσεις των 5,1 και 5,5 ιντσών, επιλέγοντας και πάλι τη λογική των δύο chipset, του Snapdragon και του Exynos, ανάλογα με την αγορά.

 

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία του Bloomberg, το Galaxy S8 δε θα είναι το πρώτο smartphone με τόσο μεγάλη διαθέσιμη επιφάνεια οθόνης, αφού τον περασμένο μήνα η Xiaomi εντυπωσίασε το Mi Mix με εντυπωσιακή οθόνη που καταλαμβάνει το 90% της εμπρόσθιας όψης. Όμως στην περίτπωση αυτή το μοντέλο κυκλοφορεί σε ελάχιστα κομμάτια και μόνο εντός Κίνας, κάτι που δε θα ισχύσει στην περίπτωση του Galaxy S8.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στόχος της Samsung είναι η κυκλοφορία του μοντέλου να πραγματοποιηθεί το Μάρτιο, με την πιθανότητα αναβολής για τον Απρίλιο να είναι εξίσου πιθανή εξαιτίας των σκληρών δοκιμών που πραγματοποιεί η εταιρεία προκειμένου να αποφύγει φαινόμενα τύπου Galaxy Note7.

 

Link.png Site: Bloomberg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

mockup είναι η φωτογραφία, όχι η πραγματική

 

Γιατί, υπάρχει περίπτωση να μην βάλουν το λογότυπο στη μπροστά μεριά παραμερίζοντας τα πάντα για να χωρέσει; Τόσα χρόνια καταστρέφει την εμφάνιση των συσκευών της η Samsung μ' αυτή την πρακτική, γιατί να αλλάξει τώρα; Εγώ πάω στοίχημα ότι και 100% οθόνη να έχει κάποια συσκευή της (σαν της Xiaomi) αυτοί θα βρουν τρόπο, εν ανάγκη η οθόνη θα είναι always-on και θα γράφει "Samsung" στην πάνω μεριά μόνιμα.

  • Like 15
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ειναι ετσι τελικα οπως στη φωτο ειναι απολαυση!οκ το mi mix καλο αλλα οχι τοσο καλο σε φωτογραφιες βιντεο απο οτι ειδα στο ytube.την καλυτερη καμερα την εχει το s7 εως σημερα τουλαχιστον οπως και οθονη χρωματα μπαταρια.λογικα θα εχει τιμη 850 τουλαχιστον,το s7edge 829 αρχικη

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιμένω την στιγμή που οι edge οθόνες θα συνεχίζουν foldable στην πίσω μεριά του bezeless κινητού και οι άσχημες σχεδιαστικά κάμερες θα κρυφτούν μέσα σε slide μηχανισμούς ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι και να φτιάξουν όσο τέλειο και να είναι στο τέλος όλο και κάποιος θα βγει και θα γκρινιαξει. Αν δεν σας αρέσει μην το πάρετε αλλά μην προσπαθείτε να αλλάξετε γνώμη και στους άλλους. Ότι γουστάρει θα κάνει ο καθένας και όπου γουστάρει θα χαλάσει τα λεφτά του που δούλεψε για να βγάλει.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...