Προς το περιεχόμενο

billias7815

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    73
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με billias7815

  • Ημερομηνία γέννησης 04/09/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

billias7815's Achievements

  1. Καλημέρα καλό μήνα...Έχω μια απορία..διάβασε κανείς το άρθρο; Τα 1.499€ αφορούν το PartyBox Ultimate που είναι κανονικό boombox και όχι ακουστικά.Τα ακουστικά είναι €179,99 και €129,99 .
  2. billias7815

    Black Mirror

    To Joan is Awful είναι μια πολύ δυνατή αρχή για την νέα σεζόν και πάλι θίγει πολλά ζητήματα προσωπικών δεδομένων και πόσα απ'αυτά χρησιμοποιούνται από μεγάλες Tech εταιρείες.Για μια ακόμα φορά αυτό που σκέφτηκα τελειώνοντάς το είναι οτι τα επεισόδια της σειράς είναι ωραίος τρόπος να γίνεται συζήτηση για αυτά τα θέματα στα σχολεία. Όντως εκεί με τα σεναριακά επίπεδα που εξηγούσε ο IT κάηκε λίγο ο εγκέφαλος...
  3. Αν και ξέρω ότι όσοι μένουν βόρεια πιθανόν να με κράξουν θα πω ότι αν όχι ο πιο φθηνός αλλά φθηνότερος από Βασιλόπουλο και My Market και σε ορισμένα είδη και από Σκλαβενίτη είναι για όσους μένουν Βόρεια Προάστια ο Θανόπουλος.Υπάρχει βέβαια ένα τρίκ .Να συγκρίνεις αυτά που θα έπαιρνες σε όποιαδήποτε άλλη αλυσίδα.Γιατί όταν πχ στις μουστάρδες σου έχει 40 κωδικούς και μπείς στην διαδικασία να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο θα ανέβει ο λογαριασμός .Ενδεικτικά αναφέρω μακαρόνια ΑΒΕΖ 0,56-0,75 πελτές μπαξές 1,24 κονκασέ 0,75 κτλ... ιδια πράγματα σε My market +20€
  4. Ρε παιδιά έχετε μπερδέψει τα ψάρια...Ο μπακαλιάρος ο παστός που τρώμε την 25η Μαρτίου είναι άλλο ψάρι από αυτά που ζουν στην ελλάδα.Gadus mordua(Cod) ο παστός ,merluccius merluccius ο ελληνικός .Ο παστός λόγω επεξεργασίας είναι πάντα πιο ακριβός από τον φρέσκο και η τιμή του ήταν πάντα 15-17€.Επίσης ιχθυοκαλλιέργειας εγώ προσωπικά δεν έχω δει πουθενά ,δεν λέω ότι δεν υπάρχει αλλά τουλάχιστον δεν είναι ευρέως διαδεδομένος.Όσο για την απορία του νηματοθέτη,ο παστός με τα 9€ μάλλον είναι Ling το οποίο ποιοτικά είναι υποδεέστερο ψάρι και άλλο είδος.
  5. Διαβάζοντας τα σχόλια βλέπω ότι λίγοι στέκονται στο γεγονός ότι τα νέα iphone δεν θα έχουν το κλασσικο sim tray παρα μόνο e-sim,γεγονός που σημαίνει ότι στην Ελλάδα όποιος επιθυμεί να αποκτήσει τα 14ρια έχει μόνο μία επιλογή παρόχου ,την Cosmote(μέχρι στιγμής).Δεν ξέρω τι ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά στην χώρα μας αυτό ίσως αποτελέσει ενα ακόμα deal-breaker που λένε οι αγγλοσάξωνες για την πορεία των πωλήσεων πέραν της εξωφρενικής τιμής.
  6. billias7815

    PowerPass

    Λοιπόν δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί νωρίτερα αλλά βλέποντας την ανάλυση για την επιδότησή μου διαπίστωσα ότι στίς εκπτώσεις έχουν συμπεριλάβει και τις εκπτώσεις παρόχου που όμως στην περίπτωσή μου δεν αφορούν έκπτωση έπί της ρήτρας αναπροσαρμογής αλλά έκπτωση επί του αρχικού καταλόγου.Πρόγραμμα protergia mvp 360.
  7. Παρεμπιπτόντως τα θαλασσοπούλια ειναι ποιοτικά για παιδάκια...
  8. billias7815

    MacOS Monterey

    Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση σε Monterey σε Macbook pro 13'' 2015 βλέπω σαφή βελτίωση στην ταχύτητα αλλά κυρίως στις θερμοκρασίες.Σχεδόν ποτέ δεν μπαίνουν σε λειτουργία οι ανεμιστήρες,ισως μετά από κανα 20λεπτο youtube σε 1440..Μεχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αναβάθμιση.Στο Big Sur δουλεύε υπερωρίες ο ανεμιστήρας.
  9. Ισχύει αυτό που λές αλλά με σωστή τοποθέτηση των τραπεζιών μετριάζεται κάπως αυτό το θέμα.Εμένα πάντως η εμπειρία μου ηταν απ την αρχή μεχρι το τέλος θετική.
  10. Eγω θα σου προτείνω να κοιτάξεις το Κελάρι παπαχρήστου στα Σπάτα.Είχα παντρευτεί εκεί το 2014 και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος και απο το catering που είχαν και από τον DJ που συνεργάζονταν.Έχει πολύ ωραίο χώρο μέσα (πετρα -ξύλο) αλλά και ο εξωτερικός είναι πολύ όμορφος.Από τιμές τότε ήταν αρκετά λογικές.Περαιτέρω πληροφορίες αν θες με pm
  11. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ αυτό απλά ότι η πρώτη περίπτωση τείνει να συμπεριληφθεί στην δεύτερη με ότι αυτό συνεπάγεται
  12. Μέχρι στιγμής,διαβάζοντας τα σχόλια ώς εδω έχουμε χωριστεί σε αυτούς που θέλουν το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν θέλουν το εμβόλιο ο καθένας για τους δικούς του λόγους.Για μένα το πραγματικό ερώτημα είναι το εξής: μέχρι που μπορεί να φτάσει η προτεραιότητα "για το γενικό καλό" και μέχρι που η ατομική ελευθερία.Γιατί με τα μέχρι τώρα δεδομένα και με όλα αυτά που διαβάζουμε το εμβόλιο ναι μεν δεν θα είναι υποχρεωτικό αλλά αν δεν το κάνεις με λίγα λόγια δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα.Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι δεν προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο με λογικά επιχειρήματα ,με σωστή επικοινωνία,με δεδομένα ότι είναι καλό για τον ίδιο να το κάνει και ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ για το σύνολο της κοινωνίας,αλλά προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να το επιβάλουν .Το πραγματικό πρόβλημα που αναδύεται κατά την γνώμη μου είναι ότι αν κάποιος έχει μια διαφορετική άποψη για κάποια θέματα πάνω στην ιστορία με τον COVID αμέσως χαρακτηρίζεται ψεκασμένος .Θέλω να πω ότι σιγα σιγα απεμπολείται το δικαίωμα να έχεις διαφορετική άποψη και αυτό είναι ανησυχητικό! Όσοι έχουν δει Black Mirror με πόσα επεισόδια θεωρείτε ότι είμαστε ήδη εδω; Αυτά τα ολίγα.
  13. Το μόνο "πρόβλημα" μέχρι στιγμής είναι η διαθεσιμότητα όπου υπάρχει σοβαρό θέμα καθώς δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο.Το έχω ήδη σε παραγγελία για την σύζυγο από 20/11 και δεν υπάρχει καν ημερομηνία παραλαβής από τον προμηθευτή του καταστήματος που έγινε η παραγγελία.
  14. billias7815

    Insomnia v2021 - Αναφορά bugs

    Άκυρο κάποιο πρόσθετο μάλλον τις μπλόκαρε τώρα είμαι μια χαρα
  15. billias7815

    Insomnia v2021 - Αναφορά bugs

    Εγω πάντως απο firefox δεν βλεπω αγγελίες
  • Δημιουργία νέου...